SG1 8X13

Echelon

New member
עד כמה שהבנתי הם כן

רק שלא הראו לך את זה. אחרי הכל קרטר מודעת לזה שהג'מפר יכול לעבור בשער.

שאלה לגבי הקאסט בפרק הזה

איך קראו לשחקנית שתמכה במייבורן? בדקתי ב-IMDB ובגייטוורלד ולא מצאתי. <אני מדבר על השחקנית עם השיער השחור שהובילה את העם לתמיכה>

קבל

יש באתר הזה את רשימת השחקנים בפרק. http://www.sg-atlantis.info/stargate/index.php?seite=episodenguide&aktion=showfolge&ID=167

לאאאאאא

הייתי בטוח שזו מישהי אחרת
אז קודם כל, המון
ושנית, אני חייב להתוודות שכשנכנסתי לאתר, לא הבנתי למה אני לא מצליח לקרוא כלום. חשבתי לרגע שבגלל השעה המוקדמת משהו עבר עליי

סמלים

יש למישהו רשימה של הסמלים שיש לג'אפה על המצח ולאיזה גואולד הם שייכים. לדוגמה בתמונה סמל של אריס.

Echelon

New member
הממם

נראה לי שיש איזשהו פרק בעונה השלישית או רביעית שמופיעים יחסית די הרבה סמלים (ראיתי את זה פעם בגייטוורלד), אבל בעיקרון אני לא יודע אם יש איפשהו מאגר כולל של כולם.

Chelnak

New member
לבעל יש (מופיע בקישור הנ"ל)

ולהאת'ור - לא היו בכלל ג'אפה משלה לאחר שהתעוררה ויצאה מהסרקופג... היא סיממה ג'אפה של אפופיס ושל הרו-אור ולקחה אותם לשורותיה.

Chelnak

New member
באופן עקרוני כן היה לו (החיה שלו

היתה מין הכלאה בין חמור-בר לדב-נמלים...). לפי דברי טיאלק, לג'אפה שלו היתה קסדה בצורה הזאת (ראה הערה למטה). מאחר ובפרק על סת' אנחנו לא רואים שום ג'אפה (חוץ מטיאלק), אנחנו לא יכולים לדעת מה היה הסמל על מצחם (מכיוון שסת' התחבא על כדור-הארץ, ואסף לו מאמינים אנושיים, ולא ג'אפה). הערה: הנה הבדיחה של טיאלק (מה שיותר מצחיק בה הוא הצחוק שלו לאחר שסיפר אותה...):
TEAL'C Because the creature represents Setesh, the helmets of the Setesh guard have continued to be a source of many jokes among the Jaffa. O'NEILL Jaffa jokes? Let's here one of them. TEAL'C I shall attempt to translate, O'Neill. A Serpent Guard, a Horus Guard and a Setesh Guard meet on a neutral planet. It is a tense moment. The Serpent Guard's eyes glow! The Horus Guard's beak glistens! The Setesh Guard's…nose drips.​

Chelnak

New member
כן (וזאת "את זוכרת", אגב ../images/Emo8.gif)

עונה 3 פרק 2 (Seth).

למעלה