פרק די טוב../images/Emo58.gif
פרק די טוב ונחמד, אבל לא הרבה יותר מזה. היו כמה דברים מצחיקים. הפרק הזה היה קצת לא קשור לסקראבס אבל הוא היה נחמד. בניגוד להרבה פרקים אחרים בעונה הזאת, אני מניחה שזה פרק שאם הייתי רואה סתם בלי להכיר את הסדרה אז אולי הייתי מתעניינת בה קצת. עד שקראתי את ההודעה של ליאורה לא שמתי לב שלדר' קוקס חזר השיער חחח! מה נסגר עם זה? אוקי, בקומונטרי של הפרק אז הם אמרו שיסבירו למה לא היה לא שיער בפרק אחר, אבל עדיין אין לי שמץ של מושג למה לא היה לו. כולמר פתאום פרק אחד אין לי ופרק אחרי זה יש לו. זה מוזר. עצוב שאלייוט רצתה להתאבד, אבל יפה שהם עשו את הקטע הזה והראו קצת משהו רציני. היה קטע יפה שהיא סיפרה את זה לפני שנהייה המוזיקה. הקטע שהיא סיפרה איך היא עשתה את זה היה ממש מצחיק. זה די עצוב שהסיפור של איך שהיא ניסתה להתאבד היה כל-כך מצחיק חחח. אליוט פשוט גדולה. היא כזאת ילדה מסכנה. ג'ידי היה כזה חמוד ומקסים בפרק הזה. טרק היה ענק. בעצם כמעט כולם היה ממש טובים. השרת כזה מסכן וחמוד חחח! הקטע עם הפלוץ של טרק היה ממש טיפשי וילדותי. זה לא היה כזה מצחיק.
איזה מסכן ג'ידי. הוא כזה בודד. כל הקטע עם הבלוג היה כל-כך מצחיק. זה יכול להיות ממש מצחיק אם הם יעשו בלוג כזה לג'ידי כמו שהם עשו אתר לטוד.
ההתחלה הייתה ממש טובה. כל הקטע עם התמונות וההסבר של דר' קוקס על כל אחד. הטד המסן. אבל הוא היה כל-כך מצחיק בפרק הזה. כשהתפוצץ לו העט בכיס ואז הראש והיד שלו היו כחולים זה היה כל-כך מצחיק.
ג'ידי מתאר את דר' קוקס כבחורה ההיא. די מטריד ומצחיק חחח.
הנאום של דר' קוקס לפרייבט דנסר היה ממש טוב וזה היה כל-כך מצחיק שהוא אמר שהוא היה מוולה יותר זמן בלקרוא את הבלוג של ג'ידי, וזה היה גם כל-כך מצחיק איך שג'ידי הגיב לזה חחח.
כל הקטע עם טרק, ג'ידי וסטייסי היה מממק מצחיק ובעיקר הקטע שהם נזכרו במה שקרה בעבר. זה היה כל-כך מצחיק. היו עוד קטעים טובים, אבל זהו בנתיים.