Sabres@Underdogs

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif Sabres@Underdogs

היום נערך משחק קדם-העונה האחרון לעונה זו. Box Score: קבוצה רבע 1 2 3 4 סה"כ תל אביב סברס 7 0 14 18 39 חיפה אנדרדוגס 14 22 21 21 78 כפי שאתם בודאי מבינים, הרבה הגנה לא היתה שם.

roei90210

New member
עכשיו כשהשוק עוד חם

למכירה, חולצות חיפה אנדרדוגס! כמה היא עולה? שאלה טובה, קודם צריך לייצר אותה..

ChiefsNo1

New member
טיזרים מצולמים...

יש עוד 340 מגה של חומר מצולם ולא ערוך.... אבל הנה קצת תמונות... תודה לכל מי שהגיע היה אחלה משחק ותודה לצוות השופטים על עבודה טובה. עומר , תחזור מהר.... זקוקים לך D:

gadotmi

New member
נהדר....

מתי נראה עוד תמונות? אם תעלה את כולם לפורום כאן, יש סיכוי טוב שתשתגע, כי חייבים להעלות אותן אחת אחת... אני מציע שתעלה את התמונות לאתר של haifa-football ותעביר לחברי הפורום היקרים קישור לאתר שלכם..... מה דעתך?

ChiefsNo1

New member
גדי אני מצטער...

אבל כרגע וכנראה גם בעתיד אני לא אוכל לעלות תמונות לאתר.. אז תצטרכו להסתפק במה שאני אעלה פה.... למרות לפי מה שראיתי החומר הבאמת שווה הוא בוידאו.... כולל ראיון נרחב עם צוות השופטים

CKYEN1

New member
חחחחחחחח אני לומד בבית בירם!

בדשא שלנו משחקים פוטבול? קדוש!

lirandr

New member
אם לומר את האמת...

המשחקים בליגה כרגע, נראים לי כמו מירוצי אופנועים בכביש הציבורי - למי שיש יותר ביצים להסתכן מנצח. אני לא מסוגל לקפוץ לתוך חבורה של בחורים מגודלים (ואני בעצמי מגודל), כשאני יודע שיש סיכוי גבוה שאפצע. שיחקתי טיפה פוטבול בעבר, תיפקדתי כMLB, אבל הכל היה עם ציוד מלא (עדיין יש לי אותו). בליגה הזו, אני לא משתתף, למרות שאני מאוד רוצה, אבל הקטע של פוטבול בלי הגנה לגוף (חוץ ממגן שיניים ב5 ש"ח) נשמע לי מסוכן מידי.

lirandr

New member
כמובן ש...

זה לא אמור להמעיט בערך המשחקים שמשוחקים. אני תומך נלהב של הליגה ! רק חושב שאם רוצים להיות PRO\SEMI PRO, צריך להתנהג בהתאם, ולרכוש מינימום ציוד (לא ביקשתי להחזיק 5 פיזיוטרפיסטים בכל קבוצה).

lambdeus

New member
תשובה קצת יותר רצינית.

הליגה כרגע נמצאת בשלבים ראשונים אבל כבר יש לנו מדיי פוטבול מלאים ורשמיים (jerseys and pants) הכוללים גם pads לירכיים, מותניים ועצם הזנב. הסיבה שאנחנו עדיין לא עם המדים במשחק הזה היא בגלל שהמדים כרגע נמצאים אצל המדפיס לצורך הדפסת השמות שלנו עליהם, מספרים וסמלי הליגה והקבוצות. ככה שציוד מגן חלקי כבר יש. לגביי shoulder pads וקסדות. יש כוונה מלאה לרכוש ולשחק עם הציוד הנ"ל, אבל היות ואנחנו ליגה צעירה שעדיין במימון עצמי, קצת קשה לנו לארגן ולהביא לארץ את הציוד היחסית יקר הזה. ברגע שנמצא מימון לכל העניין הזה, יהיה לנו גם את הציוד הזה. כאמור, יש כוונה מלאה לשחק עם ציוד מלא, תיקני וכמובן מרשים. אבל קח בחשבון שגם משחק עם קסדות ומגינים קשיחים כמו ה shoulder pads דורש מיומנות שעדיין אין לנו. לכן, באפריל הקרוב, פחות או יותר בפסח, יש תכנון שנמצא בשלבים מתקדמים לקיים סדנת קליניק לפוטבול בעזרתם ובהנהלתם האדיבה של צוות מאמניי פוטבול מארה"ב (מאמני תיכונים) שיגיעו לארץ ויעבירו כ-4 ימים מרוכזים של פוטבול 101. הסדנה פתוחה לכולם, לא רק למי שרשום בליגה וסביר להניח שתעלה מחיר סמלי ביותר (לכסות הוצאות ביטוח וברביקיו בסוף). פרטים נוספים בהמשך. בכל מקרה, רצוי לשריין לעצמך מקום כשחקן באחת הקבוצות בליגה, כי: א. אנחנו נשמח לכל אחד ובטח מישהו עם ניסיון. ב. הליגה גדלה במהירות והקבוצות מתמלאות. הקמת קבוצה חדשה תתבצע רק כשיהיו מס' נורמלי של אנשים חדשים שיכולים לשחק בצורה סבירה ואת זה אפשר לרכוש רק מהצטרפות לIFL.

electric blues

New member
כל הכבוד על הליגה!

באמת כל הכבוד. ממש כרגע שמעתי על הליגה הזאת ואני חושב שזה רעיון מצוין! אני מציע, שאם עוד אין ציוד תקני, אז אפשר להכין ציוד מאולתר. למשל- שולדר פדס מספוג וקסדה שמשמשת לספורט אחר וכן אפשר להשיג. כמובן שההמלצה הזאת באה רק בתור שלב ביניים- כדי שאף אחד לא ייפצע עד שתשיגו ציוד תקני. חבל שסדנת הפוטבול לא יכולה להיות יותר מוקדם- משהו כמו ט"ו בשבט... בפסח אני כבר בצבא...

מארינו

New member
במחצית הראשונה

במחצית הראשונה היתה לנו אחלה הגנה. אבל בגדול המשחק איבד פחות או יותר את האנדרנלין וככה גם ההגנה במחצית השנייה.

lambdeus

New member
ב"ש

האמת היא שהיו לנו עוד פניה או שניים של שחקנים בבאר שבע שאלו לגביי קבוצה באר שבעית. כרגע אין מספיק אנשים מהאזור כדי להקים קבוצה, אבל נשמח אם יתארגנו מספיק חברה כדי להקים קבוצה, דרך הפורום פה או בכל דרך אחרת. תוכלו לצבור נסיון ולקבל יעוץ על ידי לשחק מדי פעם בתל אביב והדרכה בעניינים מנהלתיים מאנשי הליגה.

למעלה