Sabres @ Pioneers

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif Sabres @ Pioneers

היום הגענו למחצית הדרך של העונה הרגילה של ליגת IFL. במשחק השלישי של העונה ניצחה תל אביב פיונירס את תל אביב סברס 50 - 36 Box Score: 1 2 3 4 סה"כ תל אביב סברס 0 7 7 22 36 תל אביב פיונירס 22 7 7 14 50 שימשיך להיות לנו כזה כיף.

ofribecker

New member
תודה אישית ממני

לשלושת השופטים שעזרו לי בצורה יוצאת מהכלל לנהל משחק שהיה מאוד קשה לשיפוט. רשף אבנית גדי גדות אמיר ברעוז תודה רבה !

ofribecker

New member
הסיבה העיקרית היא

שהגענו לזמנים שבהם אין יותר "חברים" על המגרש. כל השחקנים חדורים ברצון אדיר לנצח. זה פוטבול!!! וטוב שזה כך. בכל מהלך כולם עם המון אמוציות ועל כל שריקה נשמעים קולות מחלוקת מהצד שנגדו השריקה (לא שאנחנו חסינים מטעויות חס ושלום). שחקנים מתחילים להתרגל גם לזה ששופטים לא תמיד רואים דברים, ולכן אפילו מנצלים את זה. ככה זה בפוטבול, וככה זה יימשך. זה הופך את השיפוט לקשה יותר, אבל אין מה לעשות, ככה זה. נמשיך להתמודד עם זה.

ofribecker

New member
היה נפלא אם זה היה כך.

לארגן ארבעה לא תמיד מצליחים עדיין. חוץ מזה אם מספר השופטים יהיה גדול מידי זה כבר יתחיל להיות לא לעניין. ב NFL יש שבעה שופטים על 22 שחקנים, אצלנו 4 על 16. עוד אחד היינו מגיעים לאותו יחס. (5 על 16 למתקשים במתמטיקה די דומה ל 7 על 22). יחס גדול יותר לדעתי כבר מוגזם ואולי אף מגוחך.

The TE

New member
בקשר לשיפוט

בתור מישהו שצפה מהצד במשחק , המשחק היה מרובה עבירות , הרבה תלונות היו כלפי השופטים אבל הם עוד עשו חסד עם השחקנים . היו במשחק כל כך הרבה פולס סטארטים והולדינגס שאם על כל דבר היה עף דגל היה לנו מופע ראווה של דגלים צהובים במקום משחק . היו כמה שריקות של השופטים שבאמת הרגיזו את שני הצדדים אבל בסה"כ השופטים היו בסדר גמור ואני לא מקבל את הטענה שהם הגזימו בעבירות . בכל מקרה רציתי להודות לשתי הקבוצות על חוויה יוצאת דופן , היה כייף לראות את המשחק . שבוע הבא אין משחק אז אוכל לשחק ואני בטוח שאהנה יותר . אריאל

ofribecker

New member
עדיין יתכן שיש משחק שבוע הבא

מנסים לבדוק האם אפשר לשחק חיפה אצל פיונירס ביום שישי 24.2.06. אם זה יקרה תהיה הודעה. מעבר לכך, דיונים על השיפוט זה נחמד וטוב ועוזר לנו להשתפר. בואו רק נזכור שהשופטים הם לא הכוכבים של המשחק. דברו גם על פוטבול ועל איך לשפר את המשחק של השחקנים. עקומת הלימוד שלנו, השופטים, בעלת שיפוע אדיר כלפי מעלה, אבל נראה לי שהשחקנים מפסידים אם מדברים רק על איך לשפר את השיפוט, הרי אנחנו לא העיקר בליגה. אתם, השחקנים, ורמת המשחק זה לב העניין.

ofribecker

New member
סיכום תוצאות וטבלה עד כאן

התוצאות עד כה: פיונירס - חיפה 21 - 28 חיפה - סברס 41 - 41 (2OT) סברס - פיונירס 36 - 50 טבלה: נ ה ת נק'+ נק'- חיפה 1 0 1 69 62 פיונירס 1 1 0 71 64 סברס 0 1 1 77 91

ofribecker

New member
בקשר לתקשורת

תוצאת המשחק והשחקן המצטיין שנבחר ע"י הפיונירס נמסרו לג'רוזלם פוסט ולמעריב. נקווה שיפרסמו בתחילת השבוע.

ofribecker

New member
מה דעתך שזה יישאר הפתעה?

תקנה ביום ראשון את שני העיתונים... אם זה ממש לחוץ ואתה לא יכול לחיות בלי זה עד שזה יתפרסם, טלפן אלי או אל יוני ונגיד לך.

למעלה