Sabers @ Pioneers

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif Sabers @ Pioneers

למי שלא בעניינים, קיימינו היום שלא לפרוטוקול, משחק במתכונת חוקי ליגת IFL בין תל-אביב פיונירס לתל-אביב סברס. עם שיפוט, עם קהל, 33% נשים היו אפילו בקהל. חבר'ה, היה כיף. היה טוב, ותודה לכולכם. אנחנו השופטים עשינו כמה טעויות, הקבוצות עשו טעויות, אבל זה המשחק, אם אנחנו רוצים פה ליגה, צריך להשתפר ולהתרגל. בקרוב יפורסמו תיקונים קלים בספר החוקים בעקבות הפיילוט המוצלח. קחו הכל בקלות, בכיף וברוח ספורטיבית טובה. ברגע שנדע סופית מה לגבי הביטוח אפשר יהיה לקיים את העונה. אני מקווה שזה יהיה כבר בשבוע-שבועיים הקרובים. אגב, תוצאה סופית: סברס 32 פיונירס 12 המשחק הבא שאמור להיות הראשון של הפרי-סיזן נקבע כרגע ליום ו' 11.11.05 בין אותן שתי קבוצות. המשך הצלחה לכולנו.

תזכיר לי בן כמה אתה ?

למה להכניס עקיצה.. או "קטנה מתחת לשולחן" ..? אם כבר הייתי שמח ל recap ותיאור המהלכים של הנק' במשחק . אני רק מצטער שלא הייתי אני בין קהל הצופים.. אלא רק מרחוק ראיתי אתכם במגרש..אחרי ששיחקתי היום בספורטק עם פורום אתר הNBA "הופס" כדורסל . כאחד האוהדים של הליגה הטובה בעולם- הNFL.. וכמי שהשתתף <עם דוד שלו..> שנה שעברה במשחק תחילת העונה באוגוסט 04'.. <וקיבל תאקל מהמם תרתי משמע .. מיורם> אני אשמח לבוא למשחקים לצפות ולא רק לקרוא ולהוסיף הארות <עם א'> בפורום המצויין הזה . כה לחי למארגנים , וסופ"ש מהנה, עמית .

zipfer

New member
לא הבנת..

התכוונתי כי רציתי לדעת מה קורה עם איתי שנפגע ביד ואם הוא יוכל לחזור לשחק... וגם מה קורה עם עדי שנפגע ברגל... כאילו מה חומרת המצב.. לא התכוונתי לעקוץ.... סורי אם לא הבנת אותי נכון..

zipfer

New member
אגב... אני בן 15

וואו... האנשים פה בפורום נורא כעסנים...

Bledsoe11

New member
לגביי - כנראה שהאצבע שבורה

לא יודע מה זמן ההחלמה ומה צריך עוד לעשות עם זה אבל סביר להניח שלזרוק יהיה לי קשה מדיי בשבועות הקרובים.. איתי

zipfer

New member
לא נורא איתי.. תרגיש טוב..

מקווה שתחזור לזרוק ולשבוא לנו את האצבעות בקרוב :)

מארינו

New member
היי איתי

זה טל מקבוצת חיפה. מקווה שתרגיש טוב... הכי חשוב שלא תעשה את הטעות שאני עשיתי ושיחקתי עם אגודל סדוקה וגרמתי למן שבר והכל עכשיו התאחה לא התאחה. המפרק קצת השתנה ועדיין כואב. הכי חשוב לתת למקום לנוח... ואם זה לא אגודל אז כן אפשר לקבע. תרגיש טוב. טל

tragula

New member
תודה לצוות השופטים

אני רוצה לנצל עוד הזדמנות להודות לצוות השופטים (רשף + עפרי + יורם וגדי) על ההשקעה ועל ניהול משחק מצוין. ובהזדמנות זאת אני רוצה להתנצל בשמי ובשם החלוצים על התנהגותנו במהלך המשחק. הגענו לא מוכנים למשחק, נכנסנו לפיגור כבר בהתחלה והוצאנו את הקיטור עליכם. אני מבטיח שנמצא בתוך הקבוצה את הדרך לתקן זאת לקראת המשחקים הבאים. דורי

ofribecker

New member
בשם השופטים

ההתנצלות מתקבלת באהבה ובחבריות. פוטבול זה ספורט עם הרבה אמוציות, וכעס על שופטים זה דבר מוכר ולא מרגש אותנו. אנחנו יודעים שגם במשחקי הליגה זה יקרה, כי כשלא הולך, או כשקריאה של השופטים נראית לשחקן פלוני תמוהה, אז כועסים, כי נמצאים במצב מאוד אמוציונלי. זה רק טבעי. מצד שני, באמת, אתה צודק דורי, לא צריך להגזים וצריך לזכור שזה רק ספורט. במהלך המשחק אנחנו משחקים תפקידים, וכולנו (שופטים, מאמנים ושחקנים) ננסה לעשות את התפקידים שלנו במשחק על הצד הטוב ביותר כדי שכולנו נהנה מהמשחקים. אחרי המשחק כולנו חוזרים להיות אותם חברים שאנחנו בחיים.

puppi

New member
מזל טוב ../images/Emo72.gif

למרות שאני באוסטרליה הרחוקה ולא ממש יכול להשתתף איתכם - אני עומד נפעם מול תהליך הקמת הליגה, כל הכבוד ובהצלחה. נקווה שעוד מספר שנים ישדרו את ה IFL באוסטרליה...

למעלה