S13E11City Of Mercy

נועה167

New member
../images/Emo58.gifS13E11City Of Mercy

It’s Christmas in the ER again. Ames takes action that creates tension between Luka and Abby, leading Luka to make a heartfelt confession. Teller returns, sending Gates and Ray on a mission, while Neela oversees an unusual kidney transplant case. Sam takes a stand when a patient is dumped in an alley by Mercy Hospital. Morris' daughter runs away from home to spend Christmas with him. Hope asks Morris out for drinks and more...suprisingly, he declines. http://www.gogoranvisnjicatbleuprofond2.com/messageboard/viewtopic.php?t=136 יש פה ספויילרים על הפרק. רק שעוד אין קטעי וידאו :( אם מישהו מוצא..... שימו קישור. (אני פשוט מתחילה להוריד רק מחר בערב.)

נועה167

New member
עכשיו יש בקישור

קטעי וידאו, בעמוד השני. של לובי כמובן :) וקטע אחד של מוריס.

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo113.gif

פרק קריסטמס. מה נסגר עם הזקן (גייטס) והשפם (ריי) האלו? הם עוזרים לכמה ילדים הומלסים. וגם רבים כל הזמן. מוריס מנסה להיות עם הופ ובסוף מפקשש. והבת שלו מבקרת אותו. סאם מתחברת עם בן. השוטר מודיע ללוקה שאיימס הוציא צו הרחקה נגדו . אין הרבה קטעי לובי רק כאלו שהם מתמזמזים בהם. דרך אגב: מה היה השם של אשתו של לוקה? כי נראה לי שהם החליפו לה את השם. יש רופא חדש שאוהב לאו#@ יש ממש טיפה פראט ואין בכלל קארי. פרק בסדר.
צריך להיכנס לשנת חורף: הפרק הבא January 18, 2007

lightanddark

New member
../images/Emo58.gif איזה סטלנים

דבר ראשון יאזנה זאת הבת שלו! למה הם לא חוזרים אחורה ורואים מה הם כתבו במקום להגיד שטיות!!!! ("כשיזנה והילדים" אוף) דבר שני למה הם יוצאים לחופשה? הם הבטיחו קליף אנגר (למרות שנראה לי שזאת לא החופשה הארוכה זה סתם בגלל החגים) ולא היה פרק משהו כרגיל דוד ג'סי מעצבן וריי חייב להתגלח במיידי ועכשיו גם דבנקו!!!! oh my god

cherryblossom

New member
תשובה

יאסנה זה באמת השם של הבת שלו ודניאלה זה השם של אישתו, לפי מה שקראתי בכמה מקומות הם כאילו החליפו את זה בכוונה כדי להראות את המצב הנפשי הלא כל כך רגוע שלוקה נמצא בו. אני אהבתי את הפרק, אני מעדיפה פרקים זורמים על פני כאלו בומבסטיים עם קליפהנגרס. אני מסכימה גם ריי וגם גייטס צריכים להתגלח ואיזה רופא חדש?

DeepThoughts

New member
נו ההוא

שנילה וקייט דיברו איתו והוא רץ לשירותים "להרגיע את עצמו".. ואני חושבת שהם טעו בשם והם מנסים להסתיר את זה עכשיו אוקי : בקרוב שירשור מה לעשות בתקופת הפגרה!!

נועה167

New member
../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

פרק נחמד. חמוד הילד ההומלס הזה חח הנה דבנקו צץ אחרי כמה זמן, אתם זוכרים איך הוא היה בהתחלה? הוא לא היה יותר קשוח כזה? ופתאום נעשה הפוך לגמרי.. מוזר. נילה הייתה נראת כזאת אמ לבד ... נזכרתי בגאלאנט פתאום בפרק. לובי חמודים כמובן :) מענין איך יסתים הסיפור עם איימס.. או שבזה זה מסתיים. וכמו שכולכם כבר אמרתם, גייטס, וריי להתגלח דחוף אבל!! ועכשיו פגרה ארוכה ממש :( מארי כריסמס

lightanddark

New member
אבל עדיין נראה לי

שזו לא הפגרה שציפינו לה מצפה לנו פגרה יותר ארוכה בעתיד

lightanddark

New member
באמצע

כי אמרו שיהיה קליף אנגר בפרק 13 ואז המיידסייזן ותהייה סידרה אחרת

למעלה