S12E19

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif S12E19

הפרק עוד יורד... ממה שהבנתי קארי בלי מקל והפרק של שבוע הבא כולו פראט וקרטר בדארפור (שעכשיו הנושא הזה אקטואלי) יש פרומו ב parmindernagra.com

Musi© Gi®l

New member
ראיתי היום. חצי ../images/Emo58.gif

פרק יפה הזוי מוריס משעשע משהו עם המנתחת הזאת. ופראט, טוב, פשוט תראו. וטוב לראות את קרטר, אלא מה

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif

רק טוב, קצת אפל קלמנטה מפחד יש ילדה וסבתא שלה יש מוריס ואולברייט שמתנשקים (נו באמת, כמה לא מתאים) יש קארי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! וואו בלי מקל, והאחרים לא שמים לב, זאת אומרת שהם תמיד ראו אותה כבן אדם ולא כנכה.. רק תקלטו שהסיפור הזה של הניתוח שלה הוא עצום, במשך 11 שנה (ובעצם כל חייה) הדמות הולכת עם מקל, ועכשיו זהו, נגמר.. מעניין מה הם יעשו איתה עכשיו כאילו אין לאן עוד להמשיך את הדמות.. ברכות!! יש לובי אבל רק סצינת שיחה אחת יש סאם וסטיב יש ג'יין יש פראט וקרטר באפריקה ופראט מקבל את האמת בפרצוף (איזה מצחיק הוא עם המי פה..) אני בטח אזכר בעוד דברים אח"כ עוד 3 פרקים לסיום העונה..

DeepThoughts

New member
אה נזכרתי בדבר חשוב..

שיחה בין פראט לקרטר הלכה בערך ככה קרטר: נו אז מה חדש בקאונטי? פראט: סוזן לואיס עזבה קרטר:כן דיברתי איתה, היא חושבת שדפקו אותה פראט: כן היא נדפקה. יש בחור חדש, קלמנטה הוא האטנדינג החדש.. ככה.. בלע בלע קרטר: מה שלום אבי? פראט: בסדר, היא ולוקה ביחד עכשיו קרטר: (מרים גבה) באמת? פראט(פה גדול): כן ויהיה להם ילד בקרוב קרטר (עוצר רגע, מהרהר, מחייך): וואו, זה חדשות... חדשות טובות,אני שמח בשבילם.. נו טוף..

נועה167

New member
../images/Emo58.gifמזה משנה?

זה כבר לא משנה זה לא שקרטר חוזר או משהו

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifתגובה לפרק

ראיתי את הפרק כבר ביום שבת אבל אז ההיתי עייפה מדי כדי להגיב ואתמול ניסיתי פעמיים וזה לא הסכים להעלות את ההודעה. סך הכל פרק טוב, אהבתי את הסיפור של הילדה וסבתא שלה, וזה גם התאים ככה עכשיו כשאבי בהריון. קרי, וואי זה היה מוזר, סוף עידן. וקלימנטה, אני לא ראיתי את כל הפרקים מתחילת העונה אז אני לא מבינה ממש מה קרה ואני אשמח אם מישהו יסביר לי. לדעתי קרטר לא היה מספיק מופתע, בכל זאת הוא התכתב עם לוקה והוא לא סיפר לו כלום...אבל סתם זה לא ממש משנה. ואפריק בככל לי זה כבר די נמאס, למרות שהקטעים הפעם עוד היו די טובים, אבל לא נראה לי שאני אראה שבוע הבא אלא אם כן תגידו שזה ממש שווה.

נועה167

New member
../images/Emo58.gifאיזה דילאי יש לי

רק היום ראיתי ת'פרק.. טוב עדיף מאוחר... פרק טוב, אהבתי. אהבתי ממש את הסיפור של הילדה והסבתא ואת הקטע שהיא הראתה לאבי את כל מה שהיא קנתה, איזה חמודה. אפריקה, היה דווקא יפה כי ת'אמת קצת נמאס לי מזה אבל היה מענין דווקא, רק שלא יגזימו עם זה... כמה אפשר?! אולברייט ומוריס חחח הצחיקו אותי אלה... קארי בלי מקל! איך לא הייתה לזה תגובה עדין מאנשים זה מוזר, בכל זאת זה דבר גדול... טוב בטח עוד יזכירו את זה. אה ובהתחלה עם קלמנטה... ספוקי! חשבתי כבר נגמר כל הסיפור איתו..

נועה167

New member
../images/Emo58.gifתשובה

הייתה לקלמנטה איזה מישהי שמסתבר שהייתה נשואה ובגדה בבעלה איתו... בעלה הכה אותה אני חושבת או משהו כזה והיא ברחה ממנו ובאה להיות עם קלמנטה.. בעלה לא עזב אותה וחיפש אותה ומצא כמובן(הוא שוטר), ולא יודעת אם ראית את הפרק אבל היה איפה פרק שהוא פתאום חיכה להם בדירה כשהם חזרו והוא ירה ופגע בה.. עכשיו היא בסדר כבר.. ובפרק הזה הוא פשוט עדין מפחד מהבעל שלה שמסתבר עדין מאיים עליו (שלח לו דגים מתים, וגם התקשר אליו בהמשך הפרק). זהו בערך.. מקווה שהבנת. סיפור קצת מתוסבך כי היא פתאום צצה בסידרה ולא היה ברור מאיפה, רק שאח"כ זה נעשה קצת יותר ברור.

הילה הץ

New member
../images/Emo58.gifתודה

אני באמת זוכרת איזה יאריות ולא הבנתי למה הן קשורות.

למעלה