S12E09-I DO

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gif S12E09-I DO../images/Emo58.gif

As the tension between Kovac and Clemente heightens, two doctors make their feelings known, while another stands up for himself. The ER comes together for an unexpected and surprising celebration.
---------------------------------------------------------------- During the filming of this episode, Ellen DeGeneres visited the ER set with a fan as part of an episode of her show http://www.zippyvideos.com/9703096682090796/er_ellen_part1_goran_maura/*loopyallie
למי שלא ראה

BaByGuRrRl

New member
../images/Emo58.gif איזה פרק...

פרק מאוד מוצלח לדעתי...נילה וגלאנט כל כך חמודים ביחד
ונילה הייתה כל כך יפה עם הסארי הזה שהיא לבשה בחתונה.. אבי ולוקה..אני מתחילהל התרגל לרעיון של שניהם ביחד..הם די חמודים
ואיך שלוקה שר את קופהקבנה..חח בסה"כ ממש נהנתי מהפרק!

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo45.gif

איזה פרק טטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטטווווווווווווווווווווווווובבב... המון דברים קודם כל קרי המסכנה, שמוריס העפיל עליה מספר פעמים והסצינה השיכורה בסוף.. והויכוחים בין קלמנטה ללוקה. ולוקה הצ'יף החדש- מזל טוב!! ומזל טוב ענקי לנילה וגאלאנט, חבל רק שחיתנו אותם כ"כ מהר, כי בד"כ חתונות מהירות לא מחזיקות מעמד הרבה. הילד עם האיידס- קלמנטה צודק 100 אחוז, האמא סיכנה את הילדים שלה. אממממ- לוקה ואבי are sleeping together.. וג'רי הכומר- מצחיק.. וחמוד פרנק איך שהוא דואג עליהם. ופראט והילד הזה המתנדב.

kerry cordano

New member
תמונות מהפרק../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

גאלאנט ונילה בבוקר: הוא נראה ממש שונה מהעונות הקודמות והיא אומרת לו לא ולא ואז הוא שואל do you love me והיא אומרת i do אז הוא אומר, את כבר אמרת את זה אז בואי נתחתן ה-י-ו-ם.. אח"כ היא קצת נלחצה מהרעיון. ואח"כ הם התחתנו ואז ברכבת חזרה הוא נראה כאילו הוא רק קלט מה קרה ונהייה בהלם.. ח-מ-ו-ד-י-ם!!

kerry cordano

New member
../images/Emo26.gif

קרי, קלמנטה, לוקה ומוריס. קלמנטה ולוקה בתור הילדים שרבים וקרי - בתור האמא שאומרת להם להסתדר ביניהם. ומוריס, בסוף יצא יותר חכם מהאמא. סוף טוב הכל טוב, לוקה צ'יף, קלמנטה הסתדר איתו וקרי משתכרת עם מוריס(
)

kerry cordano

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo26.gif

קרי'לה.. מסכנה שנים שלא היתה באיאר ומוריס כבר יותר חכם ממנה..

kerry cordano

New member
../images/Emo26.gif

העוגה.. יאמי
הקטע שבו אבי מגיעה לכנסייה ורואה שיש שם הלוויה ולוקח לה כמה שניות להבין שהיא במקום הלא נכון ואז הלה באה עם הפרחים ש"השאילה" קרע אותי מצחוק..

kerry cordano

New member
---}}

הזוג הצעיר. נילה באמת יפה בסארי, ומייקל מדהים במדים.. חבל שהם התחתנו כ"כ מהר. קטע יפה זה שבו אבי ולוקה (המבוגרים) מדברים על נילה וגאלאנט (הצעירים) וכמה שהם (לוקה ואבי) דיסקרטיים ובוגרים יותר... ידה ידה ידה

נועה167

New member
פרק טוב../images/Emo58.gif

לוקה ואבי- :) כבר אמרתי שאני בעד ! הם ממש חמודים יחד. האמא הזאת עצבנה אותי.. כמה מטומטמת אפשר להיות? קלמנטה צדק. והיה מצחיק עם זאתי שהחליפה את ג'רי ופארנק בסוף חח מזל"ט לנילה וגאלאנט! אה וגם ללוקה :):)

kerry cordano

New member
שאלה קטנה - למי שרואה עונה 12

נכון שזה מאוד צפוי עכשיו שגאלאנט ישלח לעירק וייהרג? עצוב, אבל לפי הכיוון של העלילה, נראה שזה די מתבקש, בצורה שחיתנו אותם כ"כ מהר?

למעלה