S12E05

feminazi

New member
../images/Emo58.gifS12E05../images/Emo58.gif

שם הפרק: Wake Up צ'ארלי ממשיך לנסות להתקרב לפראט שלא מתלהב במיוחד מהרעיון. בכלל, עובר על פראט יום לא נחמד - אבל הוא מסתיים בפעילות גופנית נמרצת עם זוגתו החדשה. אבי ממשיכה לטפל בסטפני, הגברת ששני שדיה נכרתו, ואינה במצב נפשי טוב במיוחד.הוא מנסה להרגיע ולעודד אותה ואף נתקלת בבן זוגה של סטפני ומפגישה ביניהם- מה שמשפר את מצב רוחה בצורה ניכרת. בסוף הפרק אבי עוברת בדיקת סרטן. תוצאות?אין עדיין - אבל אנחנו אופטימיים,נכון? לוקה וקלייר ("היפיפיה הנמה" מהפרק הקודם) נקשרים, הוא מתלבט אם לספר לה על נסיבות פציעתה המזעזעות ומסייע לה להחלים. לקראת סוף הפרק מתברר שקלייר זוכרת פיסות מאותו אירוע נורא, מצבה מתדרדר וככל הנראה היא חוזרת למצבה הקודם - קומה. לחדר המיון מגיע רופא חדש (ויקטור קלמנטה, ראש מחלקה חדש, למעשה - עוד עליו בהמשך) - וכולם לא סובלים אותו.קרי כועסת על הדרך שבה הוא מנהל את חדר המיון (ויש לה גם "ליכלוך" עליו ממקום העבודה הקודם שלו) והרופאים הצעירים יותר מתרעמים על קפדנותו ושיטותיו. דר דובנקו מרגיש טוב יותר ומספר לאבי על חוויותיו עם ה"מטפלת" שלו. ברר, למה היינו צריכים לראות את זה? ריי - מופיע מאוד בחדר המיון וממשיך לסבול בטוקסיקולוגיה. דר' ויקטור קלמנטה - ראש המחלקה החדש - נותן הופעה ראשונית מזעזעת (הוא מתחזה לחולה) ומראה לפראט כמה רשלני הוא. פראט לא אוהב את זה.הוא גם מלגלג על המחלקה המיושנת והמצב הכללי העגום. אבל הוא גם מוכיח את עצמו כבעל ידע נרחב כרגיל בוודאי השמטתי כמה פרטים...לא נורא,נכון?

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifwake up../images/Emo58.gifs12e05

פרק טוב. רופא חדש מגיע: ויקטור קלמנטה. סוף סוף רופא שנראה טוב, עובד טוב ומעיר את כולם. ואומר לקרי: גם התחת שלי צריך לעבור דרכך?
הסיפור הכי מעניין הוא זה של לוקה והבחורה עם הקומה. סוף סוף ראה את לוקה באור חיובי , למרות שלא יצא מה שהוא רצה בסוף. ועוד סיפור שנגע לליבי: אבי והבחורה עם הסרטן. אני מקווה שהבדיקת ממוגרפיה של אבי תיצא שלילית, כי אנחנו לא צריכים עוד דמות עם סרטן. איב- לא נמצאת. אבל מתקשרת לעצבן את סאם. סוזן-עזבה סופית. קרי:"דר לואיס לא תחזור" וכולם מסתכלים עליה בתדהמה. קרי- יאי. חבל שלא נותנים לה עלילה. מוריס-שיעיפו אותו כבר.and he need to get laid נילה- כנ"ל. גרג-צודק במה שהוא אמר על צ'ארלי "אבא שלו". ריי- עדיין לא ב ER ממש. ומה עוד- דובנקו נראה יצא מהדיכאון. --------------------------------------------------------- Music: James Blunt "You're Beautiful" Wake Up is ER's official 250th episode The scarf worn by Kerry in this episode is the Ford/Komen Tied to the Cure annual scarf. The 2005 ad campaign features the "Women of ER." The scarf is available at Fordcares.com הצעיף שקרי לובשת כל הפרק
קשור לאיזה עמותה של ריפוי בפרסומת של הקמפיין של 2005, כל נשות ER לובשות אותו

kerry cordano

New member
../images/Emo26.gifציטוטים מהפרק ../images/Emo26.gif

+משהו על רומנו Abby: (to Neela about Clemente) If you tell me again, you think he's hot, I'll kneecap you. Abby: So you didn't need me after all. Dubenko: No, I guess not. Morris: (about Clemente) Yeah he's annoying. Neela: You just said you liked his bloody shoes, you wanker.) Abby: (to Luka) The last time I reached out to someone, Dubenko tried to make me his concubine. Morris: Those are cool shoes man, Addias? Clemente: Get laid Morris בתמונה
אם תסתכלו ליד המעלית, יש שם את "האנדרטה" לזכר רומנו. אבי: פעם קודמת שניגשתי למישהו הוא הציע לי הצעה מגונה.
גם לעונה 12 אבי ולוקה יהיו ביחד

נועה167

New member
פשש

סחטיין על התמונות! :) תודה *עדין מחכה לפרק* נו כבר שירד
נו אני מתה שלוקה ואבי יחזרו להיות יחד כבר

er 4ever

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo27.gifלא לשכוח../images/Emo8.gif

איזה תמונות יפוווווווות
מאיזה אתר הן

Nמור