S12E02
nobody's baby

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gifS12E02../images/Emo58.gifnobody's baby

בימוי : לורה אינס. (אני מעדיפה לראות אותה בתור קרי, אבל כנראה שהיא נהנית יותר מבימוי). Nobody's Baby *אבי, נילה והאישה עם הקרסול. "I want a second opinion -Youre a bitch"
וזה שהשאירו אותה 6 שעות לחכות, זה לא הפרה של איזה חוק או משהו? *הסיפור עם התינוק וההורים שלו והאם הפונדקאית היה מעניין. ועצוב
וכמה שהם מנסים להפוך את ריי לדאג. כאילו, עושה מה שבראששלו, אבל רגיש לילדים. * ודר' קובורן, שנמצאת שם לנצח, סוף סוף נתנו לה איזה משפט * אוקי, אז ג'ייק עזב ואף מילה על סוזן???
*יופי, פראט מתקרב אל אבא שלו, וביננו , את מי זה מעניין? *לוקה- סאם סוף. לוקה-אבי התחלה?
בקיצור- פרק בסדר

lightanddark

New member
מה היה פרק!!!!!

למה לא כתוב באתר הרישמי???? אוף איתם!!! ולרקורד לורה איינס עושה עבודה מעולה בתור במאית מצידי שקרי תעזוב ורק שייתנו לה לביים היא גדולה!!!!!

kerry cordano

New member
מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC

מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC מה זאת אומרת? בימי חמישי ב NBC *רואה כפולות*

נועה167

New member
שאלה../images/Emo58.gif

אני מחכה שהפרק ירד אבל יקח קצת זמן.. אמ הראו את ג'ייק? או פשוט רק הזכירו אותו? ולמה הוא עזב?! :(:(:(:(

kerry cordano

New member
תשובה

** בואי למסנג'ר הראו אותו בחלק של "בפרקים הקודמים" ואז כביכול קיבלו ממנו גלויה מסן פרנסיסקו. מי בימינו שולח גלויות? הוא לא שמע על אימייל?

נועה167

New member
אוף איתם../images/Emo70.gif../images/Emo46.gif../images/Emo58.gif

עד שיש מישו נומרלי בעונות החדשות (ג'ייק כמובן) אז הוא עוזב?!?! אוף אוף אוף הוא ממש חמוד!!

BaByGuRrRl

New member
סוף סוף...

פרק נורמלי! אהבתי את הידידות שנרקמת בין אבי ללוקה. הם חמודים
ריי והתינוק..כ"כ עצוב.. והמגעילה הזאת מהרכבת... חח זה היה ממש מצחיק!

lightanddark

New member
דעתי על הפרק.........

הפרק לא היה משהו הקטע עם גרג היה מוזר לגמרי! ריי היה חמוד בקטע עם התינוק, ושמישהו כבר יהרוג את ארצ'י!!!!!!!!!!!! מישהו?! בבקשה!! וזה ממש הזוי איך שהם פשוט מחקו את שרי מהפתיח בלי להגיד כלום!!! עשו לסוזן בוב!!!!!! למה?! מגיע לה יותר מזה!!!!

Musi© Gi®l

New member
ראיתי עכשיו -פרק לא רע

dr. lochart would you care to give her a second opinion? sure, your ankle may be broken, and you're a bitch
אוי, זה היה כזה טוב
הקטע עם לוקה ואבי היה .. משונה. הרגשתי כאילו חזרנו לעונה 8
המ. המתלמד של אבי מצחיק
להפוך את ריי לדאג? המ. לא יעבוד. לי הוא דווקא יותר מזכיר את מלוצ'י.. אבל כן, יש משהו במה שאת אומרת

נועה167

New member
כמובן אני בדיליי../images/Emo26.gif

רק עכשיו ראיתי ת'פרק. ואהבתי ת'אמת :) הסיפור עם התינוק ממש היה עצוב ומעצבן. הקטע ברכבת בהתחלה היה מעולה חח ואני מתגעגעת לג'ייק :( זה ברור שהסידרה לא תהיה לעולם כמו פעם אבל לפחות אבל לפחות חייבים איזה שחקן מפעם שיראו אחרת זה ממש מעפן.. קרי או מישו! אנערף! וזה מעפן שככה סוזן עזבה.. אפילו לא אמרו כלום! זה דפוק!

למעלה