S11E21

feminazi

New member
../images/Emo58.gifS11E21../images/Emo58.gif

לא, עדיין לא ראיתי את הפרק - יש לדודה באמריקה בעיות וכבר כמה שעות היא לא שולחת פרקים לאף אחד. אבל הינה תרגום התקציר מרשימת הדיוור של אי.אר: פראט נוזף בנילה מפני שביצעה טיפול מורכב בתינוק(ת), אבי טועה באיבחון של חולה, וצעד שגוי של ריי במקרה דקירה מוביל לתוצאות נוראיות. קרטר טס לפריז כדי לפגוש את (מ)קמ(בה) שם אמה מאושפזת. לאחר הגעתו קרטר מגיע להחלטה שתשנה את חייו. ואם למישהו או מישהי יש דודה מאמריקה שכן שולחת פרקים...אנא מכם - שלחו לי את הכתובת שלה בהודעה פרטית...

m L m

New member
|../images/Emo58.gif 1121../images/Emo58.gif

פרק מלא בפשלות. פרק מלא בסיפור משעמם של קרטר וקם. הפשלות - נילה- האלו?! היא עשתה את הכנסת הצינור בצורה טובה אז למה לצעוק עליה ככה לפני האמא של התינוקת?! פראט היה ממש מגעיל. ריי- סוזן צודקת, הוא צריך להחליט מה הוא רוצה לעשות. לא כ"כ הבנתי למה זה שהוא פתח את התחבושת הכניס אוויר ללב של החולה?! הם לא עושים את זה כל הזמן?? אבי - טוב, את זה לא הבנתי בכלל. רק הבנתי שהיא נתנה לחולה תרופה שלא התאימה וגרמה לו להפסיק לנשום.. טוב, על קרטר לא בא לי לדבר בכלל. אני שמחה שהוא עף (כן, אני יודעת שאתן תהרגו אותי עכשיו..)

נועה167

New member
דווקא ממש לא

בקשר לקרטר... נראה לי לכולם נמאס ממנו כבר.. לפחות לרובם.

נועה167

New member
דווקא נחמד../images/Emo58.gif

לדעתי פראט באמת הגזים שהוא צעק עליה לפני האמא! חוץ מזה אממ מוריס דווקא מצחיק, בגלל שהוא אידיוט כזה חח ג'ייק חמוד אפילו שהוא כועס הוא לא ממש כועס חח ראיתם? איזה מאמי!
לא ברור לי למה אבי אמרה לו מה שאמרה.. :/ ויודעים אם ריי נשאר ? מקווה שכן.. לא ממש מזיז לי שקרטר יעזוב בזמן האחרון הוא בכלל לא משו למרות שאם נזכרים בקרטר של פעם אז חבל :/ בכל זאת הוא דמות חשובה באי אר.. מהעונה ה-1!

Musi© Gi®l

New member
אין דודה. יש מירק.

פרק מעצבן נמאס מקרטר אבל ממש. כמה שחשבתי שזה יהרוס את הסדרה שהוא יעזוב, כי זה לא יהיה ER יותר בלעדיו, עכשיו אני קולטת כמה הוא כבר מאוס ואין מה לחדש איתו וטוב שלא יהיה אותו יותר.

../images/Emo58.gif1121

למרבה האירוניה - דווקא מכל התוכניות שהורדתי ביום שישי - ER הייתה בין הראשונות - אבל ממה שראיתי - היא הייתה האחרונה (לפני הישרדות בעצם...) - בעע מגן באזרחות.. בכל אופן - אין לי כח להגיד כל מה שחשבתי על הפרק אבל - Somebody kill off Morris
אפילו אלכס פחות מעצבן ממנו. ובניגוד למה שחלק כתבו פה - אני לא שמח בקשר לזה שקרטר עוזב, ורק בגלל שהוא הדמות הוותיקה היחידה (את סוזן אני מחשיב כחצי דמות
) ואיתו עדיין הייתה אווירה כמו פעם... מצדי שיעזוב אבל שיחזירו מישהו ותיק אחר אולי. אני חייב מישהו ותיק שיהיה שם... כי אחרת בקצב הזה הסדרה תתמלא רק במד-סטודנטס ועוד רופאים דמויי-מוריס... (אל תבינו אותי לא נכון - אני אוהב כל אחד ואחת מהדמויות הקבועות בסדרה, אבל האווירה- היא לא כמו בעונות הקודמות... הסדרה עדיין נשארה מצויינת כמו בעונות הקודמות - האווירה השתנתה). אה ומישהו יודע אם ג'ייק יהיה קבוע בעונה הבאה? אני מקווה שכן. הדמות שלו נחמדה (הנה דוגמא לדמות ששנאתי בהופעה הראשונה שלה, והיא התחילה להתחבב עליי עם הזמן).

kerry cordano

New member
אוקי עכשיו אני

יש לי זמן ואינטרנט לכתוב. אז אלך על זה. קרטר עוזב ואפשר להבין (את נוח על רצונו) הדמות הזאת שחוקה מאוד. מה עוד יכלו לכתוב לו? מה יכולים לכתוב שהוא עוד לא עבר? אני שמחה שהוא עוזב כי זה מתאים לדמות במצבה הנוכחי ולשחקן במצבו הנוכחי (אישתו בהריון שני). דמות נוכחית שתהפוך לקבועה- לפי דעתי מוריס כי הוא צ'יף רזידנט וכי יש תמונה שלו באתר הרישמי יחד עם כל השחקנים הקבועים. דרך אגב הוא שיחק בשולחן לחמישה בתור החבר הכי טוב של ביילי. ג'ק ואבי-לפי דעתי הוא ישאר לעונה הבאה אבל אני לא בטוחה אם הם יהיו ביחד במיוחד לאור מה שאבי אמרה לו בפרק האחרון : "אל תישאר בשבילי". קרי- היא נמצאת או לא? מה הטעם להשאיר אותה אם בקושי רואים אותה? (ואני רוצה שהיא תישאר) אבל שיתנו לה עלילה. היא הדמות הכי וותיקה אחרי קרטר. סם ולוקה- סם:"אני לא חושבת שאני ולוקה צריכים להיות ביחד". כאילו מה? עכשיו את נזכרת? מה הקטע של העלילה הזאת לא הבנתי. לעונה הבאה- בבקשה עלילות מעניינות ולא טראגיות!

למעלה