s08e02

MeItOsH

New member
ממ..

מארג הלנגברגר באמת שחקנית מדהימה אבל... גמאני בהתחלה ממש שנאתי את ג'ורג'ה/שרה אבל די למדתי לאהוב אותה. [בוא נגיד שכשרואים 10 פרקים רצופים של וגאס עד 12 בלילה די קשה לשכוח אותה] אני לא רואה דמות אחרת שיכולה להחליף את מקומה. הם גם חשובה לגריסום והיא גם חשובה לכל הצוות עצמו בפרק 8x02 -a la cart אפשר ממש לראות אתזה.
איך שהיא עומדת שם ומסתכלת על כולם בקארטינג נהנים ואיך הם מסתכלים עליה ודואגים ומחייכים.

deathcaster

New member
מצטער, אני לא מסכים

את לא רואה דמות אחרת שיכולה להחליף את מקומה ? ומדוע מישהי צריכה להחליף את מקומה ? לא צריך שחקנית אחרת שתחליף את ג'ורג'ה בתור שרה סיידל... אפשר פשוט להגיד שלום מבחינת הסטורי ליין לשרה סיידל. זה עבד עם כרמן בניו יורק שהייתה פשוט נהדרת ב-DEATH PROOF של טרנטינו, וזה עבד עם ספידל המשעמם במיאמי. והדמות של שרה לדעתי משעממת ויפה שעה אחת קודם שיגידו לה שלום ולא להתראות.

MeItOsH

New member
פרק טוב!

ראיתי אותו היום בבוקר. [אין כמו לראות csi ישר אחרי שפותחים את העיניים] פרק מעולה. הסצנה האחרונה שכולם היו ביחד הייתה אפילו מרגשת. לראות את כל הצוות פשוט נהנים.בלי דאגות,בלי עבודה. אבל כואב לי על שרה. זה לא יהיה אותו דבר בלעדיה.

אמממממממ

כל העניין עם ג'ורג'ה מזכיר לי את החילוף בין ספידל לראיין ב CSI מיאמי. שבמזל החילוף הזה היה מוצלח. ספידל היה גם מכוער, גם שמנמן, גם טיפש, וגם מעפן כזה רדום כאילו הוא לא ישן 500 שנה. לעומתו ראיין נראה טובבבבבבבבבבבבבבבב
, תמיד עירני וקופצני עם קוצים בתחת, פשוט טוב, עושה את העבודה יופי טופי ולא יודע למה אני פשוט מת עליו !!! מתתתתתתתתת !
והשם שלו זה כמו שלי. אני יונתן. הוא ג'ונתן

חחחחחח,אבל ספידל היה ממש מצחיק

אבל זה רורי בחר לעזוב אז לא ממש אכפת לי שהוא הלך ואתה כלכך צודק ריאן הוא הסיבה היחידה שהתחלתי לראות בכלל מיאמי
,אבל אז הכרתי את אשתי,שזה כבר סיפור אחר.. אבל ריאן לפעמים ממש לתת לו כאפה
בגלל זה אני מעדיפה יותר את השחקן אבל לא נורא
אני מאוד מקווה שהוא יודע עברית כדי שהוא יבוא לכתוב פה

למעלה