S07E23 הלילה

CapitanSparrow

New member
אני שונאת את ליידי הת'ר עכשיו יותר מתמיד!!!!!

שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת.שונאת. מקווה שלא נתקל בה בעתיד.

DeepThoughts

New member
לא לא לא לא

אין לך מה לשנוא אותה. ראיתי קטעים מהפרק ואני מרחמת עליה קצת, עצובה בשבילה. וגריסום בסך הכל היה חבר טוב, לא פגע באף אחד ואחת..

DeepThoughts

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo26.gif

החלקים שקשורים ללידי הת'ר גריסום כחבר טוב רואה שהיא לא כשורה, הוא מאתר לה את הנכדה והאפי אנדינג קת'רין מברברת על גריסום ששכב עם ליידי הת'ר ושרה מנסה שוב ושוב להחליף את הנושא גרג עובר למשמרת בוקר שרה קצת מקנאה לא נורא בשבוע הבא יהיו לה צרות גדולות יותר. הו מיי שבוע הבא פרק אחרון (יש מצב שווריק רוצח את שרה כדי לקבל יותר זמן מסך?)

DeepThoughts

New member
קראתי השערה של מישהו מהפורום בcsifiles

שאחרי ששרה תוצל, וכולם ידעו שהיא וגריסום זוג, שרה כנראה תעבור למשמרת בוקר, כדי שגריסום לא יהיה הבוס שלה. זה די הגיוני ואני נוטה להסכים עם זה. ככה שרה תחיה, אבל נראה אותה פחות. ובקשר לגרג, הוא מופיע בסצינה אחת בפרק ובסצינה הזאת גריסום אומר לו שהוא עובר למשמרת בוקר

CapitanSparrow

New member
איזה מעצבנים. אני אוהבת את גרג. ../images/Emo10.gif

ושרה...נמאס לי כבר שכל יום יש משהו אחר. ונמאס לי מהסכסוכים המטומטמים האלו של ג'ורג'ה ו CBS, לא נאה לך הכסף, תתפטרי וזהו. יאללה. עיצבנה אותי.

ראניה15

New member
:(( אבל גרג הכי מצחיק [אחרי הודג'ס] מה? אז לא

נראה אותו יותר?? :(( אני לא אוהב את העונה ה8 התחלתי לראות את ה7 באינטרנט והיא נחמדה. אוף,אני לא מאמינה שCSI נהפכה לסדרות האלה שנהרסות אחרי כמה [הרבה] עונות :| איזה באסה! גריסום מאכזב אותי אין לי מצברוח...

תודה!

ראיתי גם את הפרומואים לפרק 24, פאק, אני לא יכול לחכות יותר! ואני עדיין לא ראיתי את פרקים 21-23, אני החלטתי לראות את כל הארבעה ברצף (מקווה לא למות בזמן ההמתנה לפרק 24 או בזמן הצפיה בו XD).

DeepThoughts

New member
ציטוט שאהבתי מהפרק

חוץ מקתרין: הייתי סותרת לך, אבל אני חושבת שתהנה מזה היא אמרה גם: אני יודעת שאתה לא הולך כל לילה ומלטף את החרקים שלך..והשיחה שלה עם שרה, היתה מצויינת, והזכירו גם את האנתרופו' הזאת שגריסום יצא איתה בעונה ה1 ושרה מכחכחת בגרון..

CapitanSparrow

New member
חחחחחחחחחחח!!!! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

היא גדולה.
ושרה כזאת מאמי.

FeLL67

New member
נכון נכון נכון

היא הייתה כזאת מדהימה לאורך כל הפרק

למעלה