S07E23 הלילה

פאק...

לא יכול לחכות, בטוח יהייה פרק מעולה. ואו, מזמן לא ראיתי את לידי האטר, פעם אחרונה שהיא הופיעה הייתה ב"פיראטים של הרייך השלישי" מעונה 6, נכון?

DeepThoughts

New member
נכון

עונה 2 slaves of las vegas עונה 3 lady heather's box עונה 6 pirates of the ג'י שרה בסצינה קנאה. מגיע לגריסום. וקת' היא כזאת רכלנית...

FeLL67

New member
יואווווווווווווו

בזמן האחרון, אני לא ישנה טוב בלילה שמשדרים LV מרוב מתח|:

DeepThoughts

New member
חח גם אני

בימי שישי אני קמה ב6 רואה את הקטעים וחזרת לישון עם חיוך דבילי על הפנים...
עוד שבוע הפרק האחרון!! ד"א גריסום מודיע לשרה שהוא הולך לליידי הת'ר, אין צורך להרביץ לו..

FeLL67

New member
אני ידעתי שתהיה לו סיבה טובה|כובע|

שרה מדהימההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה
איך אהבתי את ההתנהגות שלה, לאורך כל הפרק.

cherryblossom

New member
וואי נראה טוב

זה נורא מוזר לי, תמיד לקראת סוף עונות אני הייתי מזה במתח, כל היום באתרי ספוילרים, חורשת על פורומים ותמיד יודעת מה יקרה, השנה פיספסתי את הכל, אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שהייתי ב- csifiles (נראה לי פעם אפילו הייתי רשומה שם). בקיצור אני לא מצליחה להרגיש את הבזזז הזה של סוף עונה (אני אישית מאשימה את הכל על הפסיכומטרי הזה שעירער אותי), אז תביאו ספוילרים, תמונות וכל מה שיש לפני שיהיה מאוחר מידי. ובהצלחה עם GSR לכולנו.

CapitanSparrow

New member
דאמט!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! פאקקקקקקקקקקקק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

cherryblossom

New member
מישהו כבר מצא את הפרק

נורא מוזר שאני עדיין לא מצואת אותו בשעה הזאת.

DeepThoughts

New member
הפרק בדרך, אבל מאוד לאט

ראיתי את הקטעים בgrissomsararomance הו מיי , לא סתם שמו שם לב שבור. (גריסום אמר לשרה שהוא היה אצל ליידי הת'ר אחרי? מנייק) נראה לכם שבראס יודע משהו?

CapitanSparrow

New member
אוף אני כ"כ כועסת על גריסום. ../images/Emo10.gif

הוא כ"כ מקצין את זה שהת'ר סומכת עליו. הבנו. קבל שקל. שרה.

DeepThoughts

New member
העלילה של ליידי הת'ר ב4 חלקים

http://youtube.com/watch?v=34b66saiqH4&mode=user&search= בסופו של דבר גריס' עשה את המעשה הנכון, איך שאני מבינה מצפייה בכמה קטעים הוא ראה שהיא "לא עצמה" והוא בא לעזור

למעלה