S06E13

Word Up

New member
../images/Emo58.gif S06E13 ../images/Emo58.gif

מה אתם חושבים על הפרק? אל תשכחו לסמן את ההודעות ב
!

מוצארט

New member
../images/Emo58.gif 613

אז מישהו כאן הבטיח לא ממזמן פרק על קאדי, ובכן, קיבלנו אותו. יופי של פרק. באמת. רק שאין לי מושג אם זה ביכולות של הגוף והנפש האנושת לשרוד יום כזה יום-יום.

someferro

New member
../images/Emo58.gifכל כך טוב

תמיד סיקרן אותי מה התפקיד של קאדי מעבר לחמש דקות שרואים אותה בפרק נורמטיבי.והפרק הזה היה גם מצחיק,גם מסקרן וגם ייצג אותנו הנשים היהודיות בכבוד
. קיצר פרק גאוני ומהנה הלוואי שהיא תשולב יותר בסידרה ולא רק כמושא אהבתו של האוס

Litalxo

New member
נצל"ש, לא מוצאת את הפרק../images/Emo10.gif

אודה לקישור בפרטי תודה!

MoGanC

New member
../images/Emo58.gif

למרות שסימנתי ספוילר אין ממש: רק רציתי לומר שליסה אדלסטיין לא ממש טובה בלשחק שמחה. הצעקה הזאת של השמחה בסוף הפרק היתה ממש מביכה. בכלל, האוס היא סדרה מלנכולית באופן כללי. אסור לאף אחד לשמוח!

../images/Emo58.gif

חחח מאוד. גם תראו לי בנאדם שפוי שיצעק ככה ולא יחכה שהנציג הזה ייעלם מהאזור. מה שכן הצילום היה ממש מגניב באותו קטע, ממש אהבתי. חוצמזה הפרק היה משעמם - אמנם היה נחמד לראות לשם שינוי איך היום שלה נראה [וכמה משעשע זה שהאוס כל הזמן מגיח עם בקשות תמוהות למיניהן] אבל לא יותר מידי מרגש.

אמא NOA

New member
../images/Emo58.gif

פרק מעולה!!!! אהבתי! מעניין ביותר, לא הסרתי את המבט לשניה. קאדי, מורידה בפניה את הכובע
כמה עומס רגשי, וואו רק אני מסכימה עם האמירה שהפגנת השמחה שלה לא הייתה כ"כ אמיתית והיא הפתיעה וקטעה את הרצף. זה לא נראה טבעי. אבל אני אישית שמחתי מאד בשבילה
האוס היה נודניק אמיתי בפרק הזה, אבל בסוף אהבתי את החיוך שלו של הגאווה בה. אולי עכשיו יכבד אותה יותר ויפסיק לשים לה רגל..... הגייל הזו עיצבנה אותי!!! וכמה מתאים להאוס שידע ושתק...

שלינקה

New member
../images/Emo58.gif אני דווקא חושבת שהיה פה עוד מסר-

בפרק הזה ראינו כמה האוס מציק לקאדי בפעילות היומיומית עם מקלות בגלגלים ושריפות שהיא צריכה לכבות בשבילו, אבל מצד שני הוא המשענת שלה ביום המטורלל שהיא עוברת. הוא הגב ונקודת הנחמה בכל הכאוס הזה שמסביב. אחרי הפרק הזה אני מצליחה להבין למה היא מתעקשת לשמור על הטראבל-מייקר הזה בצוות שלה.

Base2

New member
../images/Emo58.gifתשובה:

"Break Up The Concrete" של הפריטנדרס.

Litalxo

New member
פרק נחמד, אבל היה חסר לי

המתח והמסתורין שיש בכל פרק.. לא היתה שום תעלומה ולוקאס כבר ממש מטפס לי על העצבים

daniela21

New member
../images/Emo58.gif הפרק

מרתק לראות יום בחייה של קאדי (חוץ מהצעקה הלא ברורה בסוף הפרק שלא קשורה לחיים..). גם אתם חשבתם כמוני שהאוס היה כזה נודניק???

Netto

New member
אז מה יהיה לנו בפרק הבא?

על איזה דמות מחיי היום יום הפרק הבא יתמקד?

למעלה