s04e19 Daybreak part one promo

tsou

New member
../images/Emo58.gif

תגידו לי שהם לא מצאו חור תולעת בפרק הכמעט סיום אחרי חמש שנים של הימנעות מוצלחת מקלישאות מדב"יות!

MIDNIGHT SKY

New member
../images/Emo58.gif

תאמת זה נראה שרייסטראק וסקאלס מצאו חור תולעת.. ואדאמה אמר שזה מסע לכיוון אחד. נראלי שאנשי הגלקטיקה יועברו לספינות אחרות, ורק מי שרוצה להצטרף למשימה [אולי הצלת הרה] נשאר על הגלקטיקה, האדמירל ה-FF קארה גאיוס,קפריקה 6 לי,ועוד. אני חושבת שהם יבצעו קפיצה לקולוניה הסיילונית,כמו שראו בפרק של היום, כשהרה שיחקה בחלליות שהגלקטיקה מגיעה לשם. "Humanity's final chapter is about to be written" אני אוהבת את המשפט הזה.

rawk16

New member
לי זה נראה דווקא כאילו../images/Emo58.gif

הם מצאו את הקולוני. כי היה להם את המבט שהיה לי על הפנים כשהראו את הקולוני בפרק האחרון- הרבה יותר גדול ממה שחשבתי. ובכלל, שלחו אותם לחפש את זה אז יותר סיכויים שהם פשוט... ת'יודעת... מצאו את זה. מי כתב כאן שהרה משחקת את מה שיקרה לגלקטיקה? התרסקות של הספינה בתוך הקולוני? נראה לי שזה מה שיקרה למרות שיש לי בעיה עם הרעיון הזה כי בומר אמרה שזה 12 קפיצות בין הגלקטיקה לבין הקולוני ואז האיש ההוא אמר שהגלקטיקה לא תשרוד קפיצה חמישית. אבל אז יש את אנדרס, ההייבריד הסקסי, שמסוגל להפעיל איזה מנגנון קפיצה משוכלל או משהו שכזה ואז אולי כן... לא כייף לי עם הרעיון שככה הסדרה תיגמר.

tsou

New member
../images/Emo58.gif בכל מקרה יהינ קיצור דרך שהרי

בומר תחטוף בחזרה את הרה ותנסה להשיב אותה לאתנה..

tamiri0

New member
מור מקלקל לי את ההנאה

הוא הפך את הסידרה המדהימה הזאת לטלנובלה קטנה ומגעילה..כל הרעיון בסידרה הזאת היא המלחמה בין הסיילונים לבין בני האדם..לא מי אבא של זאתי ואמא של זאתי במקום שייתנו סוף סוף את התשובה מה קורה עם בני האדם לאחר 4 שנים של גישוש בחלל ומה קורה עם הסיילונים אנחנו רק מקבלים עוד יותר שאלות בלי תשובות! אני שונא את זה! זה מקלקל את ההנאה! לא מבין איך הוא יענה על לפחות חצי מהשאלות בעוד 2 פרקים בלבד..

למעלה