Rock The House-שאלה

The Zipper

New member
../images/Emo58.gifRock The House-שאלה../images/Emo58.gif

אני נמצא בקומה התחתונה אחרי שנכנסתי עם צפון הD.N.A למטה ויש את החפצים הבאים: *עין *מפתחות *שלט *קש עם רוק *צופן הD.N.A *והסגריה בתוך השקית
השאלה שלי עכשיו איך עוברים האלה

SpinZ

New member
מבקש עזרה גם

הגעתי לחדר השינה של הילדים, יש לי את כל היהלומים שבדרך, יש לי שלט ותרסיס שאין לי מושג מהו

r3fl3ct10n

New member
בשלט תלחץ על הסימן

של הכספת וייפחו לך שתי כספות והוא יירוקן אותם לבד ובתרסיס אתה משתמש רק בסוף...

../images/Emo58.gifהגעת למטה???../images/Emo58.gif

איך הצלחת להגיע ליהלום ולהגיע לצד השני? אני כל הזמן נופלת למים עכבר טוב זה גם נתון חשוב?

The Zipper

New member
כן הגעתי לצד השני את צריכה../images/Emo58.gif

ללכת בזיג זג בשביל להעבור את הקטע

הצלחתי! תודה רבה אפשר עוד עזרה?

הגעתי לשלושת הדלתות כשאחת מהן ממולכדת, מה עכשיו? נכנסתי למטבח והצלחתי להוציא רק אפונה אבל אחרי שיצאתי וחזרתי לא הצלחתי להיכנס חזרה לארון והסהרורי הזה תפס אותי בחדר דגים הוצאתי רק מסקינטיפ מה עכשיו?

אימאית

New member
עזרה....

בחדר הדגים יש גם בסיפרייה משהו לחפש
בכל מקרה, אחרי שלקחת את האפונים תשלבי אותם עם המסקינטייפ... תשימי ביד... עכשיו אחרי שהוא ישים את זה סביב עצמו - את יכולה להיכנס... (עדיין לא הבנתי את הרעיון של זה, אבל מסתבר שככה זה עובד...
)

SpinZ

New member
זה קל

מחכים עד שהאוטו בא, ולוחצים על הפגוש האחורי, והגנב שלך פשוט נצמד לפגוש מתי שהאוטו נוסע

r3fl3ct10n

New member
אתה מעביר את העין

במכשיר המרטובע שלייד הדלת והיא נפתחת

החלק הכי קשה

זה כשנכנסים לחדר של הפסל הגדול ואז הקטע שאפשר להשתמש רק בעכבר ממש ממש מציק...

אימאית

New member
עזרה קטנה....

ללכת על טור המשבצות השני מהקצה השמאלי....שם יש הפוגות במעברים... ואגב זה, מישהו רוצה ספויילר

אימאית

New member
ועוד אחת בשביל הכייף...

כמו שאמרתי, תעמוד מול הטור השני מהקצה השמאלי... תתחיל להתקדם מיד אחרי שהפס האדום עובר... אחרי שאתה מתקדם - תעצור במשבצת הרביעית לקצת ותמתין שיעבור הפס האדום ומיד תרוץ הלאה עד הסוף בלי להמתין ....

למעלה