R.A.B האמיתי

ToryMaster

New member
נמחקו כאן הודעות

אנשים, סמנו ספוילרים. לפותח השרשור - להבא בלי ספוילרים בכותרת, טוב?

../images/Emo58.gif

באמת יש מצב!! על זה אפ'חד לא חשב!!! מגניב לך! אני חושבת שזה מישהו חדש, שאנחנו עוד לא מכירים, אבל כמו שכבר הספקתי להבין את הכתיבה של רולינג באמת יכול להיות שהתשובה מוחבאת אי שם בטקסט

N B I

New member
הגיוני אבל ../images/Emo58.gif

אין דבר כזה אוהבי סנייפ, הבנאדם היה שונא על כולם... בחור דיי גלמוד... הוא לא היה כמו "טום רידל" שכל הסליתרנים הביטו בו בהערצה (למה זה מזכיר לי את מאלפוי ג'וניור), הוא סתם היה גאון "משוגע" בעיניי כולם.. אם הוא אוכל מוות, שזה ממש לא בטוח, למה הוא גנב את זה מוולדמורט? ואם הוא שונא את סיריוס וג'יימס,למה הוא לא הולך נגדם, הרי הארי הוא מעין הזכר של אבא שלו מאשר בנאדם בפני עצמו, כמו במקרה עם סנייפ, שסוורוס התייחס להארי בשנאה כאילו הוא אבא שלו עצמו... מה שניסיתי להגיד במשפט העקום הזה שאם השנאה של לג'יימס היתה כזו חזקה הוא היה הולך שיחיד עם וולדמורט וכנגד הפוטרים

mjlk

New member
...../images/Emo118.gif

אם הוא אוכל מוות, שזה ממש לא בטוח?? סנייפ אוכל מוות, ברור שזה בטוח - יש לו את האות האפל

N B I

New member
she meant

לא דברתי על סנייפ, זה ברור שהוא אוכל מוות, אי אפשר להיות אוכל מוות ואז "להתפטר" מהתפקיד... דיברתי על הבחור ששונא את ג'יימס וסיריוס...זה שהם קיללו.

תבינו דבר!! ../images/Emo58.gif

בכוונה רולינג הזכירה בספר הרבה שמות שיש להם בשם גם ר', גם ב', ולפעמים גם א'. כמו לדוגמא, בלטריקס שפעם משהו אמר שהיא רא"ב, או רגולוס בלק, או בוב הזה, זה בכלל לא בטוח. זה בדיוק התחכום של רולינג שרשמה הרבה שמות עם האותיות הללו בכדי שיהיה לנו נחושים רבים.. אולי אמרו את זה לפניי, אבל הייתי חייב להגיד את זה שוב פעם

איזה עוד שמות?../images/Emo58.gif

אוגדן זה ב- O ולא ב-A. הבן- אדם כנראה מת, אז גם אם מישהו מופיע בספר אם ראשי תיבות כאלו, אבל הוא לא מת זה לא נחשב.

מישהו בבקשה יכול

להסביר לי איך זה רא"ב קשור לג`יימס,סיריוס וסנייפ. פשוט לא הבנתי. ותודה על שיתוף הפעולה!

מה שמצוטט ../images/Emo58.gif

זה קטע מהספר ה - 6 בפרק סקטומספרה - שבו הארי קיבל עונש אצל סנייפ, במהלך העונש הוא היה צריך לעבור על דיווחים של עונשים שניתנו מזמן בינהם גם ג'יימס וסריוס על ניפוח ראש למישהו אחר. המישהו אחר שמו: BERTAMAN AUBERY וזה יכול להיות ראשי תיבות של RAB ומה שאני לא מבינה, היא אם זה תיאוריה למה זה לא מסומן כך
?

הסבר קצר../images/Emo58.gif

ר.א.ב צריך היה להיות אוכל מוות. זאת מכיוון שהוא הכיר את וולדמורט טוב מאוד וקרא לו "אדון האופל". יצאתי מתוך נקודת הנחה שסביר להניח שסיריוס וג'יימס לא סתם כישפו אותו (אובריי), ולכן הוא צריך להיות סלית'רין שהפך לאוכל מוות. מי שאמר את המשפט הזה (שהם כישפו את אובריי), היה סנייפ, ואני עדיין לא יודעת אם זה משמעותי.

subliminalit1

New member
קראתי כל מיני דברים שגרמו לי

להתבלבל... מה היתה כוונת המכתב שהשאיר רא"ב? הוא כתב שהוא מתכוון להשמיד את ההורקרוקס שהוא לקח אז זה אומר שבכל זאת נשארו רק עוד 3 להשמיד? מקווה שתוכלו לעזור...

2 Mיכל

New member
../images/Emo58.gifמעלי וכאן../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

זה אומר שיכול להיות שהוא השמיד ויכול להיות שלא. לדמבלדור לקח חודשיים אם לא יותר להיפטר מהטבעת והוא אחד הקוסמים החכמים והחזקים. בשביל להיות בטוח שכל ההורקרוקסים הושמדו (אחרי שהוא משמיד את האחרים, נגיד), הארי צריך למצוא או את הקמיע או את RAB.

רגע ,רגע...

1)זה נשמע טוב. אבל מה עם ה-ר`? 2)לא מוזכר שהוא אוכל מוות,יכול להיות שסנייפ הראה את זה להארי שיידע, מה אביו וסיריוס עשו כשהיו צעירים. וחוץ מזה הם כישפו אותו שהראש שלו נהיה גדול,ולא כישפו אותו בקשר להור`. 3)אל תשכחי שר.א.ב זה 2 אנשים ולא אחד,כי רק שניים יכולים להוציא את ההור`. ולפי דעתך אז מי זה השני?

Marth Darunia

New member
גררר ../images/Emo58.gif

זה לא יכולהיות שני אנשים, כי המכתב כתוב בלשון יחיד! הדרך בה בחר דמבלדור לעקוף את ההגנות על ההורקרוקס כללה שני אנשים, אבל זה לא אומר שזאת הדרך היחידה!

למעלה