Pioneers @ Sabres

ofribecker

New member
../images/Emo58.gif Pioneers @ Sabres

סוף כל סוף!!! חברים, יום חג היום! המשחק הראשון של IFL הגיע לסיומו החוקי!!! במשחק קדם העונה השני ניצחה תל אביב פיונירס את תל אביב סברס 19 - 8. Box Score: קבוצה 1 2 3 4 סה"כ פיונירס 0 7 6 6 19 סברס 0 0 0 8 8

shlomys

New member
כל הכבוד על הספוילר.

באמת חשבתי לראות את השידור החוזר של המשחק ב FOX

omrili77

New member
חלקנו חזר בדיוק מהקור הגרמני ../images/Emo186.gif

ולא הספיק לראות את השידור הישיר. אבל נראה לי שפישלתי בהקלטה כי אני לא מוצא את זה עכשיו...

Yo-man

New member
זו הוצאה קטנה וכרגע הליגה חוסכת

למרות שיש אתרי חינם ברשת, צריך תשלום קטן לשרת שיארח אפשרויות לפורום או רישום (אלא אם מדובר עם דף אינפורנטיבי בלבד). חוץ מזה לא היינו רוצים ששם האתר יהיה www.american-football15.netvision.co.il/geocities/ofri.... אלא משהו קצר ונוח. חוץ מזה, אלא אם יש בונה אתרים מוכשר ביננו (ולא משהו שכבר בנה אתר לקבוצה שלו בצופים) צריך לשלם לבונה אתרים מקצועי וגם זה עולה כסף. אני בטוח שאם נתקדם, נזכה למימון ונרגיש שהליגה הזו היא משהו קבוע ואמיתי, יפתח אתר הולם לליגה.

ih10

New member
אם יש לכם דומיין לי יש מקום לאיחסון

יש לי דיל של כמות בלתי מוגבלת של אתרים/דומיינים ואין בעיה לשים שם פורום כמו PHPBB ולאפשר לך לעדכן את האתר בקלות (אפשר יהיה גם לשים שם תמונות וקטעי וידאו, זה יכול להיות ממש נחמד)

gadotmi

New member
haifa-football

למי שיצא לראות את האתר המקסים של קבוצת הפוטבול של חיפה, יכול להתרשם. בן סיפר לי שחברה של אחד השחקנים (שמה יעל, אם אני לא טועה) עבדה על הקמת האתר הזה. התוצאה באמת מרשימה. לא רק בגלל הפירוטכניקה. אתרים שהם יותר מידי מצועצעים סופם קרוב. מה שהרשים אותי זה הפירוט על השחקנים, ארגון המידע שמאפשר להציג לוח משחקים, חוקים, תקנון הליגה, סטטיסטיקות של המשחקים, קישורים, תמונות מהמשחקים ועוד ועוד ועוד. אם זה לא יהיה קשה מידי, אפשר להשתמש בפלטפורמה שכבר קיימת במסגרת האתר הנ"ל ולהרחיב את המידע כך שיהווה אתר בית לכל ה IFL. חיפה, האם הההצעה נופלת על אזניים קשובות ואולי יהיה מי שגם ירים את הכפפה? והכתובת, למי שעדיין לא ביקר שם: http://www.haifa-football.com (נראה לי שזו כתובת קצת יותר קצרה ויותר משמעותית ממה שרשם יורם בהתייחסות שלו...)

למעלה