. זה לא שהיא רשמה בכותרת ההודעה "לינקולן.. מייקל.. בלה בלה". אז כן, בייחוד בסדרה כזאת צריך להיות יותר ספציפים על מנת למנוע מקרים כאלה. לא נורא, כעת מבינים את המונח מש"ש ולהבא ישתמשו במונח הנ"ל.
החוקים הבסיסיים של כל פורום של סידרת טלויזיה זה לסמן ספוילר כשיש אחד כזה, מעניין שלא ידעת... וגם לא שמת לב שסימן הספוילר מופיעה בכל הודעה.... קחי זאת לתשומת לבך שאת הורסת לנו ואין לנו רצון שתהרסי לנו. לא נראה שזאת כוונתך.
פרק כזה טוב!! חשבתי כבר שמייקל יצליח עם העכבר אבל בגלל המלשין הזה הוא לא. כל הזמן הייתי במתח מה יקרה עם לינקולן ובסוף נראה שכל המאמצים כשלו ועדיין לא יודעים מה קורה!! וואי הפרק הבא הולך להיות גם פרק חזק ביותר. אין סדרה תותחית ביותר!!
איזה פרק חזק!!!!! עצוב מאד, מתסכל! פרק מאד משפחתי! כל המאמצים של מייקל כשלו, של ורוניקה, של שרה
אני חושבת שמי שיציל את המצב זה סוקרה, כשמייקל יצא מהתא שלהם עם באליק הם כבר הבינו שהחשמל תוקן והעכבר נמצא, אז סוקרה יכול ללכת לשם ולשים עוד עכבר...כי המושל לא יעזור, מבחינה משפטית אי אפשר לעשות כלום כרגע, מייקל לא במקום שיכול לעזור אז רק סוקרה יכול להגיע ולחבל בחשמל. בא לי להרוג את השטינקר הראפרי שאפילו אני לא יודעת איך קוראים לו, ולחשוב שמייקל הציל אותו מ T-BUG!
קודם כל...אנשים,תסמנו ספויילרים!! בחיית...יש פה מלא אנשים שרואים בקצב של יס ואתם הורסים להם! תסמנו ספוילרים ופרקים! וטווינר זה הניק שלו...בערך. השם המלא שלו זה דיוייד אפולסקיס.
זה אמנם הניק שלו אבל כולם מכירים אותו בכינוי הנ"ל.זה בדיוק כמו להגיד שטי באג הוא לא ממש השם שלו (קוראים לו תיאודור בגוול) טבכל זאת כולם מכירים אותו בכינוי הזה.
היה שווה כל דקה שחיכיתי במשך 3 חודשים לינקקק אוהבים אותךך מעניין מה יכול להשתבש, צעד לפני הכסא =\ הערכתי, אחד מ-3 האנשים שיודעים ידבר, ומכיוון שזה לא בליק, זה כנראה הטכנאי
לראות את העיניים הדומעות של סקופילד לא פעם במהלך הפרק. היה סיום מושלם לערב מושלם שהתחיל באבודים המשיך ב24 ( אגב צדקתם, מודע בטעותי זה התחיל לא רע בכלל ) והסתיים ב PB. מזל שאף אחד לא הפריע לי וכולם ישנו....
סוף סוף הגיעה הפגרה אל קיצה. הממ... היה אחלה של פרק. לא הפרק הטוב ביותר מבחינתי, אך ללא ספק אחד הטובים. הפרק היה אמוציונלי מאוד והדגיש את ערכי המשפחה והחברים ויאדה יאדה יאדה. הפרק לא ענה לי על השאלה המרכזית: מה לעזאזל עם אברוצי? (למרות שכולנו יודעים שהוא יחיה, אלא אם כן זה כמו ב24). אה ועוד משהו: סגנית הנשיא היא נוכלת חלקלקה. נחכה לפרק הבא...יהיה טוב.