PB 114

Captain Falafel

New member
../images/Emo58.gifפרק 14 ../images/Emo58.gif

הולי פאקקקקקק הפרק הכי טוב עד עכשיו (בסדרה הזאת כל פרק יותר טוב מהקודם....) the rat -במשך 4 חודשים אני תוהה למה הכוונה - למלשין... או לעכברוש..... בסוף זה לשניהם..... תוכנית גאונית... רק חבל שהיא לא ממש עבדה..... מעניין מה באמת יעצור את ההוצאה להורג אחרי הכל..... שכל הסיכויים הלכו - אביה המושל של טנקרדי דחה את הצעת הבת שלו....... השופט דחה את הערעור.... באליק הרס את התוכנית.... חבל רק שלא ראינו מה קורה עם אברוצי.... ושהסוף היה כזה קליפהאנגר.... בקיצור פרק מעולה..... לא יכול לחכות שבוע וחצי.......

ViVre

New member
מעולם לא ראיתי פרק שהודלף..

מה קורה נתי? בכל מקרה. פידבק מחר. אין לי זמן לראות עכשיו. עפתי.

אני בהלם אתם צודקים.... איך זה יתכן

רק מחר יהייה לי זמן לראות אז אני במתח עצום.... אבל הכל תקין חוץ מהכתובית של פוקס הכל 10. אבל איך זה קורה????

colilon

New member
איזה פרק מ-ע-ו-ל-ה ../images/Emo58.gif14

פשוט, תענוג לעיניים, כול דקה יותר טובה מהשנייה. הקטע בסוף, ש'כול החיים עוברים לו לנגד העיניים', קטע מעולה!!! אני לא יכול לחכות!!!! אני אשתגע! מה יקרה? איך המוות שלו ייעצר?!?!?!?!?!?!?! דייייי אני משתגע כאן! בא לי לשבור את המסך של המחשב....

BoogyB

New member
אני משתגע פה!!!!!!!!../images/Emo58.gif

פרק ענקקק! כל דבר שמייקל ניסה לעשות נכשל! העכברוש,העתירה לחנינה והתוכנית הגדולה הכל!!! מה כבר יכול לעצור את ההוצאה להורג? נראה לי מייקל החביא שם עוד עכבר או משהו :( אוףףףףףףףףףףףףףףףףףף

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif 114

מדהים. בתחילת הפרק חשבתי , אוי הנה אנחנו חוזרים לנקודת ההתחלה, ואין לי כוח לעוד חצי עונה של תוכניות בריחה, אבל מהר מאוד הפרק תפס תאוצה. ישבתי עם הטיימר של ה player בסיום הפרק ספרתי כל שנייה. מה יהיה ? :)

Augustus Hill

New member
../images/Emo58.gifפרק 14

ענקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקקק. אני צריך לחכות שבועיים בשביל הפרק הבא (צבא :\) לדעתי בסוף כן תהיה בעיה עם החשמל והוא יינצל אבל מצד שני זה צפוי מדי, אבל במקרה כזה לא צריך להמתיק לו את העונש למאסר עולם? כמו לריבדו באוז, או שזה תלוי במשהו? וחבל על אברוצי, הדמות הכי טובה לדעתי, באמת צריך להראות מה איתו.

Marv123

New member
../images/Emo45.gif

אני חושב שהמושל ישנה את דעתו בנושא וינסה לבטל את העניין...

טיי 1

New member
אגב - ../images/Emo58.gif 114 משהו שלא הבנתי,

מה ההגיון שאם יש תקלה טכנית , דוחים את העניין בשלושה שבועות ! ... כאילו, חייב להיות הגיון קלוש אפילו בחוק הזה. ואין לי שמץ של מחשבה למה זה הגיוני. למה לא לתקן ולהוציא אותו להורג אחרי יומיים. מה , אין חשמלאים פנויים ?

Augustus Hill

New member
../images/Emo58.gif214

עניין של בירוקרטיה.. צריך להוציא צו הריגה חדש, לחתום על כל מיני מסמכים שוב וכו'.. לוקח זמן

טיי 1

New member
../images/Emo58.gif 114

תמיד ידעתי שהבירוקרטיה תהרוג אותי מתישהוא :)

לילי 22

New member
../images/Emo58.gif

אברוצי חי קיים ונושם (עם שיער פחות שמנוני וקצר יותר
) פרק הבא נראה אותו.

huxy

New member
למה את לא רושמת בכותרת שמדובר

בספוילר שאפילו לא שודר בארה"ב??? גם לי הרסת. במלא פורומים מכנים את אלו
מש"ש (משהו שלא שודר)

huxy

New member
אף אחד לא בא להרביץ אבל קחי את

זה לתשומת לב וסמני את הספוילר כמו שצריך כי סתם נהרס לאנשים.

לילי 22

New member
יש דרכים להגיד או לכתוב דברים

קצת דרך ארץ לא תזיק לך.אוקי, אז לא ידעתי מה זה משש(לא מכירה את המינוח)אז אפשר לבקש ולהסביר.הטון המצווה שלך ממש אבל ממש לא לעיניין!

huxy

New member
../images/Emo26.gif

זה שבחרת לקרוא את מה שרשמתי בטון מצווה זה עניין שלך (מילא אם הייתי שמה !!!!! או סמיילים עצבניים אבל לא שמתי), זכותי להפנות את תשומת ליבך לזה שמדובר בספוילר שלא שודר ואפשר לסמן אותו ככזה, אני לא רואה מה הביג דיל בעניין

למעלה