One Tree Hill 5x18 - Finale

../images/Emo58.gif פרק סיום עונההה

וואוווווווו פרק מדהים ועצובבבב . דן לא מת דן לא מת זה כל מה שיש לי לומר על העניין. מעניין למי לוקאס התקשר .. נראה לי שזאת הייתה פייטון.. וההתחלה הייתה מגניבה עם גאווין דאגרו וג'יימי חח . מעניין מי זה הבן אדם הזה שטוען שהוא מכיר את אלי.. אולי אבא של פייטון. אין מצב שדן מת כי אני יהרוג את מארק שוואן .. אבל דן לא מת זה הכלל .. פרק מדהיםם...

elena20

New member
הפרק לא אמור להיות כפול? בגלל שביתת

התסריטאים פרקי הסיום של "אבודים" ו"עקרות בית נואשות" הם פרקים כפולים (2פרקים).

../images/Emo58.gif

יאאאא איזה יפהההה!!! ממש ממש מעניין למי הוא התקשר.. מצד אחד הלוואי פייטון אבל מצד שני כבר התחלתי לשנוא אותו ולאהוב אותה... יש לי שאלה... מי זאת אלי?

xKoRaLx

New member
וואו אחד החזקים ../images/Emo58.gif

סוף סוף פרק כמו של מגרש בייתי שאני מכירה חבל שלא כל העונה הייתה ככה בעונות הקודמות כל פרק היה שינוי אחד גדול דן היגיע למקום הראשון מעניין אם הוא נשאר בו חח הקטע של לוקאס וג'יימי היה ממשחמוד אהבתי ברוק הייתה דיי משעממת העונה חוץ מהקטע של אנג'י היא לא ממש עשת כלום ומשולש ברוק פייטון לוקאס היה הרבה יותר יפה ונראה לי שהוא התקרש לפייטון כי לפני זה היא דיברה איתו על חתונה ושהיא אומרת כן ואין סיכוי שפתאום הוא יגיד את זה ללינדזי וברוק לא ממש קשורה פה איזה באסה שהם השאירו את זה ככה

Dark and Twisty

New member
../images/Emo58.gif

פרק נחמד.. שדן ימות כבר, די נמאס לי מהדמות שלו... ופייטון-ברוק-לוקאס-לינדזי?! מה, נו באמת... זה כל כך צפוי שהוא אמר את זה ללינדזי/פייטון.. כאילו ברוק?! הרומן שלהם נגמר. זה כ"כ ברור שזו לא תהיה היא.. העונה בכללי הייתה ממש מאכזבת, אני לא התלהבתי

prinsezayuli

New member
../images/Emo18.gif../images/Emo58.gifOMG../images/Emo58.gif../images/Emo18.gif

הם הם יכוליייים?!!??!?! איך הם יכולים לעשות לנו מתח כזה?!?!?!
אני כ"כ אוהבת את ברוק!! ולא כמו כמה אנשים בפורום הזה אני אוהבת את פייטון!!! אז הפרק היה פשוט מדהים!! וואי בטח דן ידבר עם קית או משהו!!! אחרי שנייתן הצליח לעשות את הסל היפה היה לו את הפרצוף -הכי חמוד- ו -הכי אלוהי בעולםםם- !אני רציתי לאכול אותו!!! עררר ההתחלה הייתה ממש חמודה! מגרש ביתי זאתי סידרה מדהימה!!!!!!!!! אני כבר מתגעגעת!! לא מספיק בשבועות אני עסוקה בלספור ימים עד ליום שלישי חח אגב : מישהו יודע מתי הפרק הבא????

o R it

New member
דיי!=/ זה עוד מלא זמן!!!../images/Emo10.gif

בדיוק מתי שחוזרים ללימודים

../images/Emo58.gif

הפרק הזה היה מעצבן כמעט כמו הפרק האחרון של איך פגשתי את אמא !! פרק טוב אבל חלאססססססססססס למתוח את זה !! ולמה שזאת תהיה ברוק כאילו הם סימו תקטע שלהם לפני איזה 6-7 שנים ככה לא ? מה יהיה קשור אם הוא פתאום ישאל אותה אם היא רוצה להתחתן איתו ? יענו הם אמרו אחד לפני "אני אוהב\ת אותך" בתור ידידים אני חושבת ! ולא יודעת .. הוא אמר לפייטון שהוא שונא אותה אז למה שזאת תהיה היא ? לא יודעת ...... למרות שאני מקווה שזאת תהיה היא לינדזי מעצבן ולא בא לי שהיא תהיה בעונה הבאה !! עד ספטמבר עכשיו ........... בדיוק שהתחיל להיות טוב .. נו באמת :)

ווי! ../images/Emo58.gif

שדן לא ימות, בבקשה... הסדרה צריכה את הדמות שלו... ניית'ן-איזה חמוד! וגם ג'יימי. והפרצוף של קוונטון, חחחחחחחחחח... הרג אותי. אני חושבת שהוא היה המום מזה שניית'ן הצליח לעקוף אותו. היילי-שיר יפה! אהבתי אותה בפרק הזה... פייטון- די כבר! שלוקאס ייתחתן איתה ודי. זה כל כך ברור שהם צריכים להיות ביחד. ברוק- חמודה אבל התחילה לעלות לי על העצבים. לא יודעת למה. לינזדי עצבנה אותי. די כבר. את זורקת אותו, משקרת לו, ואז רוצה אותו בחזרה?! הפרק הכי טוב של העונה! עד שהתחיל להיות באמת מעניין צריך לחכות עד ספטמבר... 3 וחצי חודשים!

518 ../images/Emo58.gif

דייייי איזה פרק!!! וואו מעניין עם מי לוקאס דיבר.....!!!! לינדזי מעצבנת!! נמאס מהדמות שלה דן- בטוח מת.....הסוף היה מדהים מה שקרה לו, אין מצב שעוד יחזירו אותו לחיים איזה סוףףףףף אני במתח

יאאאא../images/Emo58.gif

דיי איך קפצתי שדן נדרס - אמאא!!! עד שהוא נהיה חמווד וברוק - מדהימה מתה עליה!! אבל אני לא מבינה איך היא יכולה לעשות את כל הקטעים עם צ'אד! היילי- נשמה איזה שיר וגם הקטע עם הבריכה היה טווב, חמווד הג'יימי הזה :) ההתחלה הייתה ממש חמודה..והסוף... שוונאת את התסריטאי הזה יאללה!!! אני מניחה שזאת פייטון למרות שזה מוזר, לינדזי בטוח לא כי הם כאילו עמדו להתחתן ואז...אתם יודעים...ובמשך מלא זמןן היא לא הסכימה ואפילו עכשיו שהיא חירטטה לו ת'שכל בטלפון זאת עדיין לא סיבה מספקת לקפוץ ללאס וגאס ולהתחתן...וברוק? WTF?!?!?! כאילוו וואו תרגיעו היא עם אית'ן המוושלם!!! יאללה זהו נגמרה העונה :( נחכה לאחד בספטמבר!

LIA07

New member
א ה ב ת י ../images/Emo58.gif

נתחיל מהסוף טוב?? 99% שלוקאס התקשר לפיטון כאילו די..אם לא אז התסריטאים האלו טוחנים מים לינזי דיי עצבנה אותי כאליו מה עכשיו?!<!< דן לא מת...אין מצב...הוא "ה"דמות בסידרה....אין סידרה בלי רשע.... אני אוהבת את ניילי...מקווה שימצאו איזו קו עלילתי יפה בשבילהם בלי להרוס להם ת'זוגיות... גיימיי מתוקקקקק ברוק - אני ממש אוהבת את הדמות אבל היא הייתה דיי משעממת .... 1 בספטמבר סגור נכון???? דייירר באללללקקקק ויהיה איזו שביתה!!

Elsewhere

New member
משהו שלדעתי לא חשבתם עליו...../images/Emo58.gif518

ברוק חיכתה לשיחת טלפון שאנג'י הגיעה הבייתה, פייטון חיכתה לשיחת טלפון מההוא שמכיר את אלי (אבא שלה?). ורק לינדזי לא חיכתה לכלום... כוס אמא שלהם, מה זה הקליף הזה. :| אבל אמגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגגג בת'אני שרהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifכן היא כן

לינדזי מחכה לשיחת ועידה מהמשרד לגבי הספר של לוקאס.. כנראה שלא שמת לב

*superstar*

New member
../images/Emo58.gifזה מופיע

בדיוק לפני שהיא מקבלת את הסמס של לוקאס עם ההקדשה לספר

למעלה