One Tree Hill 5x16

Elsewhere

New member
../images/Emo58.gifOne Tree Hill 5x16../images/Emo58.gif

תגובות על הפרק - לכאן! (אני אצפה בו אחרי המגן
בהצלחה לי!)

dana22222222

New member
5x16

פרק יפה... היה כיף לראות.. :):) באסה עם הקטע של דן... ואני מתה כבר לראות את נייתן חוזר לשחק!!! פרומו לפרק הבא למי שרוצה... http://www.youtube.com/watch?v=BL5DaqYwVV4

mihs

New member
../images/Emo58.gifאהבתי

פרק נחמד ממש אוהבת את מאוס ומיליסנט והקטעים של נילי וגימי טובים כרגיל ואפילו המשולש פיטון לוקאס ולינזי היה נסבל ואפילו נראה שהולכת להיות התקדמות בנושא , והלוואי שנייתן יחזור לשחק

WatchMeWatchYou

New member
פרק חמוד!

אהבתי
מזכיר את OTH של פעם. רק חבל שאין סצינות של פייטון ולוקאס ביחד.. ויאללה, ניית'ן כבר מזמן היה צריך לחזור לשחק כמו שצריך. בינתיים הוא סתם משתרך אחרי לוקאס וסקילס

Beyonce Knowles

New member
לפי דעתי

ברור שזה לא כמו שזה נראה, אולי לוקאס יתעלף בגלל הלב או משהו... ופייטון עוזרת? אולי דן בסוף יתרום ללוקאס את הלב שלו? למרות שגם הלב שלו חולה, אז אולי לא הגיוני. חחחחח.

xX DaNa Xx

New member
../images/Emo58.gif ווואי היה פרק ממש טוב :]

נראלי זאת הפעם הראשונה שאני מגיבה על פרק בעונה ה5 :] ג'ייימי כזה נשמה יאווו... איזה יפה היה הכרטיס שהוא רשם לדן.. אבל כל הכבוד להיילי שהיא זרקה את הכרטיס כי בעיקרון היא צודקת דן מניאק והכל אבל היא די שיקרה לג'יימי ואם הוא יראה את הכרטיס בפח זה יהיה עצוב. ברוק עם אנג'י וואי איך היא שיחקה אותה עם המייסיז.. דן מסכן אבל כאילו לא יודעת בתכלס די מגיע לו.. יאללה שניית'ן כבר יחזור לשחק .. אהבתי את זה שהוא נותן לקוונטין לאמן אותו זה די היה נראה כאילו הוא מחליף את דן בקוונטין כי גם דן הציע לאמן אותו. לוקאס צריך כבר להתגבר על לינדסי ... ברור שהיא די וויתרה על צ'אנס איתו למרות שהיא אומרת שהיא עדיין אוהבת אותו.. הוא ופייטון יאוו זה כבר נמשך יותר מדי זמן!!! טוב זהו חפרתי אבל לא נורא

למעלה