NCIS

LS Girl

New member
../images/Emo58.gifNCIS../images/Emo58.gif

הפרק של היום איזה הצוב שקייט מתה אני מזה בדיכי בגלל זה.

Dark Storm

New member
אכן חבל...שימו לב: עונה 3 תתחיל מחר

לפי מדריך השידורים הדיגיטלי של YES, עונה 3 תתחיל כבר מחר... למרות שהדיבורים היו על יולי, כנראה שכבר מחר יביאו את העונה החדשה
נקווה שאכן כך ולא נצתרך לחכות, במיוחד אלו שלא ראו את העונה עדיין.

marinegirl16

New member
../images/Emo58.gifכן...../images/Emo58.gif

מאז ששמעתי שהיא תמומת בפרק האחרון התחלתי להיגמל מהיחסים בלא קימים של טוני\קייט ודבקתי יותר באבי מאשר בקייט אבל זה עדיין מעצבן ועצוב!

שיריק2

New member
נו???תסגרו את הפה שלא תבלעו זבוב

אני בטוחה שיש כאן כמה שנשארו בהלם- אכן כן, ראיתי את הפרק הזה כב כמה פעמים ועדיין הבימוי שלו פשוט מדהים אותי מחדש. אוקיי- מחר ההמשך!! אל תחמיצו!!!!

chiff4

New member
לצערי פספסתי את הפרק הערב

בגלל טקס סיום בבית ספר (יאיי סיימתי 12 שנות לימוד) לכן באופן חסר תקדים אשאר ער עד 02:30 כדי לצפות בפרק בשידור חוזר למרות שראיתי אותו כבר פעם אחת כשהוא שודר לראשונה אבל הוא פרק כל כך טובבבבבבבבבבבבבבבבבבבב שאני לא יכול להרשות לעצמי לפספס אותו

Hieros Gamos

New member
חה חה אני זוכרת איך הייתי כשראיתי

אותו שנה שעברה
התחלתי להתפוצץ מצחוק כשהיא נפלה. לא יודעת אפילו למה... אולי זה קשור לזה שדי הייתי מוכנה לזה בהתחשב בעובדה שידעתי שהיא יצאה מהסידרה בערך חודש וחצי מראש

אוווו............

קייט מתה.....היא הייתה הדמות האהובה עליי אחרי אבי........ זה לא שלא הייתי מוכנה מראש, אבל זה היה כל כך לא צפוי................ *חוזרת אל עולם הקוראים האנונימיים*

טולי 17

New member
היא הייתה אהובה גם עליי אבל..

מתיישהו השלמתי עם זה אחרי שגיליתי לפני כמה שבועות

chiff4

New member
אני עדיין לא משלים עם זה

אוףףףף כזה מדכאים השני פרקים הראשונים של העונה השלישית כשהם כל הזמן נזכרים בקייט. ברוך שפטרנו והם הרגו את ארי ה#$%^&$%&#%&#$^&#$#$^#$@#%$%#@% הזה !

marinegirl16

New member
Kill Ari - פרק גאוני!

גיבס היה כזה מצחיק בפרק הזה, הקטע עם אביי היה מרגש עד דמעות ודיי ציפיתי לראות את זיוה דויד!!!

שיריק2

New member
תחי מדינת ישראל- אנחנו על המפה

מיותר לסכם ואולי לא- שהם פשוט לא יכולים בלי לערב אותנו בסדרות שלהם- כמעט בכל סדרה מהסוג הזה יש אזכור והשתתפות שלנו וכנראה שבלעדנו הם הבינו שאי אפשר להצליח לשווק סדרה על טרור עולמי...אין עלינו !!!!!!!

Dark Storm

New member
שימו לב- ספויילרים לעונה 3 בהודועות

חבר'ה, תסמנו
בכותרת ההודעה אם אתם מדברים על פרקים שעוד לא שודרו.

מה היה בפרק האחרון?

של ה-22.06? פיפסתי, רציתי לראות ת'שידור החוזר ברבע לשלוש אבל נרדמתי בשתיים וחצי....

למעלה