lost in americaS12E17

kerry cordano

New member
../images/Emo58.giflost in americaS12E17../images/Emo19.gif

כאמור עונה 12 פרק 17 Oscar-nominated Iranian actress Shohreh Aghdashloo guests stars as a Turkish mother whose daughter is brought to the ER close to death following a knife attack. Luka and Abby must struggle both to keep her alive and to understand the reasons behind the attack. But when surgery is delayed, will Luka put his trust in a risky procedure that might save her life? Sam makes a life-altering decision, while Neela’s first conference presentation doesn’t go exactly as planned. בwww.thedancewedo.com יש את הפרומו

נועה167

New member
../images/Emo58.gifכל מה שיש לי להגיד זה ש..

*הלוואי ויהיה הרבה לובי!!* (לוקה&אבי כמובן;) רק אני התאהבתי בזוג הזה? אגב , יש עוד אנשים פה שרואים ת'עונה הזאת חוץ משירה? כי בקושי מגיבים :/ חבלללל כי זו עונה ממש מעולה לדעתי!

lightanddark

New member
(ספוילר) אני גם רואה אותה

ואני מסכימה איתך לגמרי העונה הזאת הרבה יותר טובה מהשלושה שקדמו לה ולוקה ואבי ממש חמודים!!!!!!!!!! יותר ממה שהם היו בעונה השביעית

lightanddark

New member
(ספוילר) אני גם רואה אותה

ואני מסכימה איתך לגמרי העונה הזאת הרבה יותר טובה מהשלושה שקדמו לה ולוקה ואבי ממש חמודים!!!!!!!!!! יותר ממה שהם היו בעונה השביעית

הילה הץ

New member
אני רואה חלקית

לא כל פרק, אבל אם אני יודעת שיש לובי אז כן, והלוואי שיהיה מהם עוד הרבה כי עכשיו הם נורא חמודים.

lightanddark

New member
ספוילר......

ראיתי את הפרומו לפרק שהיה שבוע שעבר איזה אכזבה זה הבטיחו לנו מחלה מסוכנת וכל זה הראו את זה כאילו זה כמו בעונה השמינית עשו מזה סיפור גדול ומה קיבלנו בסוף..... דלקת קרום המוח זה מאכזב. לא לדבר על זה שזה היה ברור מה יש לה ברגע שהיא נכנסה למיון זה לא היה מותח בכלל. עוד מישהו חושב ככה?

נועה167

New member
יאפ

מסכימה... שמעתי את הפרומו (כי לא יכולתי לראות התוכנה לא עבדה) וזה היה נשמע שעשו מזה ביג דיל ובסוף זה סתם היה משהו קטן בפרק. אבל ככה זה בפרומואים..בד"כ זה נשמע יותר דרמטי כזה. מישהו כבר ראה ת'פרק של השבוע?? אני רק מחר.. רק עכשיו מתחילה להוריד. מתה לדעת מה היה בדיוק, מי שראה תכתבו משהו :)

lightanddark

New member
ספוילר

היה פרק נחמד לא משהו רציני באסה רק שנילה רוצה לעבור דירה הקטע של אבי ו"תינוקה של רוזמרי" היה מצחיק וכרגיל ריי חמוד מוריס מעצבן לוקה ואבי חמודים ומסכן קלמנטה :( הפרק הקודם היה יותר טוב

kerry cordano

New member
../images/Emo58.gif

האמת שראיתי את הפרק מתוך חצי שינה... אבל אני לא מאמינה שהפסדתי משהו. יש סיפור על רצח מכבוד המשפחה, יש לוקה ואבי שמחליטים על הטבלה, יש קלמנטה שחוזר לעבודה, יש מוריס שמגלה שיש לו ילדים, יש ריי , נילה ומתח מיני, יש אזכור של קרטר ושל קארי. וזהו.

נועה167

New member
הפרק../images/Emo26.gif../images/Emo58.gif

נחמד! לא מדהיםם אבל בסיידר. קודם כל היה לובי אז זה כבר טוב :) קלמנטה מסכן! :( בייחוד בסוף, לא היה לו בית לחזור אליו אפילו... :/ ורק קובאץ היה נחמד אליו אה וגם אבי כמובן אבל למה כולם היו מוזרים אליו? הקטע עם מוריס והילדים היה גדול! חחח אהבתי, זה היה מוזר אבל מצחיק. נילה וריי ממש חמודים חבל שתעזוב... טוב לדעתי היא עוד תחזור.זהו אני חושבת :/ השבוע יש פרק נכון? מקווה בשבילם שכן!!

newKiticat

New member
בכלל-

הקטע עם הילדים הג'ינג'יים של מוריס.... ענק! ידעתי מהשניה שהתייצבו 4 ילדים (כששלושה מתוכם ג'ינג'ים), שהם הילדים שלו... מוריס בכלל אתנחתא קומית נהדרת... אם בקטע של הילדים ואם בקטע של "אני גם יהודי" (שמינית, נכון?)- וישר פוצח ב"ברוך אתה אדוני..." מלא מבטא אמריקאי...

למעלה