LCS 307

Boran

New member
../images/Emo58.gif LCS 307

פרק חביב. זה הלך מהכי גרוע להכי טוב (ואז ירידה קטנה) ג'יי מוהר- מצחיק. ג'ון הפרון- משעמם. ג'יי מוהר- קורע. ריץ' ווס- משעשע מינוס, החל מהקטע על היהודים התחיל להיות משעשע פלוס. ג'יי מוהר- ענק. דייב מורדל- ממש מצחיק. הכי טוב הערב. ג'יי מוהר- מלך אלונזו בודן- הופעה טובה כרגיל, טיפה מתחת למורדל.

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif LCS 307

התוצאות של הרוסט היו די צפויות - אלונזו וווס עלו. לגבי ההופעות של הפיינל 4: ג'ון הפרון - בניגוד גמור לכל העונה שמצאתי אותו מעצבן וחסר-כן, ההופעה הפעם הייתה ממש טובה ודי כיפרה על מספר הופעות שלו במהלך העונה שהיו פשוט פאתטיות לטעמי. הפעם עם סט חדש לגמרי הוא הפציץ והצליח להצחיק אותי כמעט לאורך כל ההופעה שלו. ריץ' ווס - סגנון שונה לגמרי. קצת גמגומים. בד"כ מצחיק אבל ההופעה שלו הרבה פחות זורמת משל הקומיקאים האחרים. הוא מתבלבל מדי פעם במילה שהוא מוציא מהפה. בסך הכל מגיע לו להיות בין 2 הפיינליסטים של עונה 1 (הרבה יותר מצחיק מראלפי ודאט פאן) אבל יחסית לשלושה האחרים הוא היה לא מספיק טוב. דייב מורדל - אם זה היה תלוי בי, הייתי נותן לו את התואר. הוא היה כל כך מצחיק לאורך רוב שלבי התחרות. גם בהופעה הזו הוא כיוון גבוה והביא סט מאוד מצחיק ואיכותי. ההומור שלו והסגנון הגשה שלו לבדיחות מדבר אלי הכי הרבה בהשוואה לשאר המתמודדים בתחרות. אלונזו בודן - התחיל מעולה. עד לקטע של פריס הילטון והוויט טראש הוא היה פשוט מעולה. משם ההופעה שלו (לטעמי) התדרדרה לגמרי. הוא הצליח לנתק אותי לגמרי מחוט המחשבה של הבדיחות שלו. הייתו לו עוד הברקה ממש לקראת סיום ההופעה אבל זה לא היה זה. דירוג רצוי : #1 - מורדל #2 - הפרון #3 - בודן #4 - ווס מה שאני צופה : #1 - הפרון #2 - בודן #3 - מורדל #4 - ווס

maya567

New member
../images/Emo58.gif 307

זה גמר זה? דבר ראשון - the king is gone. הפרון הצחיק אותי, כמו תמיד, אבל הקהל לחלוטין לא שיתף פעולה. חבל. נראה לי שזה יפגע בו. חוץ מזה, השלושה האחרים היו פחות או יותר אותו דבר. לכל אחד היו הבדיחות הטובות יותר, והטובות פחות. כך שלא ממש משנה לי מי יקח (בהנחה שחוסר-הצחוקים שקיבל הפרון יעבירו אותו לעולם שכולו דאט-פאן). אם הייתי מצביעה, הייתי מצביעה לריץ' ווס. I love the underdogs. וד"א, האיכות של הקובץ היתה הפעם נוראית. ממש.

למעלה