LCS 205

LOVEtheMcMAHONS

New member
../images/Emo58.gif LCS 205

העשרה נכנסים לבית ומצוותים אותם לחדרים לפי מי לא אוהב אחד את השני כדי שיהיה מעניין. קורי עם אנט, טוד ,גרי ואלונזו ביחד, הבנות בחדר אחר, וג'ון הפרן עם ג'יי לאנדן. המשימה הראשונה שלהם הייתה להופיע במכבסה אוטומטית בפני האנשים המקומיים, בלי שהם ידעו שאחת מהם היא מפיקה בהסוואה, שבחרה את הכי מוצלח מביניהם לנסוע לאספן להופיע בפסטיבל קומדיה שם. המקומיים די לא צחקו מכלום, והיחיד שהצליח להצחיק היה קורי, שכבר בפרקים הקודמים זיהיתי שיש לו יכולת מדהימה לתקשר ולתת פידבקים לכל סוג של אוכלוסיה. הוא היה טוב וזכה להופיע בספטיבל והיה לו יום די מוצלח. בינתיים בבית החלו לרקום מזימות ולהצביע כגוש. כל יום (?) הקומיקאים יצטרכו לקרוא תיגר על אחד מחבריהם , להיכנס לתא ולהצהיר מול מצלמה "אני מצחיק יותר מ |שםשלקומיקאי|" המתחרה שמקבל את מירב הקולות יצטרך לבחור מבין אלו שטענו שהם מצחיקים יותר ממנו מול מי הוא רוצה ללכת ראש בראש - שניהם מופיעים מול קהל באולפן, שמצביע מי נשאר ומי הולך. כואב קצת, אבל עדיף ככה חד וחלק במקום המריחה של האקדמיה לצחוק עם הציונים המשוקללים שלהם והסיבובי החזרה המעצבנים. אז הרוב הצביע לבוני מקפרלן, שבחרה מבין אלה שהצביעו לה בג'ון הפרן. האמת, בוני הייתה מעולה בהופעה, והפרן היה ככה ככה, טוב אבל לא מדהים. פחדתי שבוני תנצח אבל 94 % מהקהל סבר שהפרן היה מצחיק יותר ובוני הלכה הביתה. סך הכל הפורמט הזה בנוי טוב, נותן די מעט מהחיים בבית (במינון הנכון לטעמי - כי זה לא העיקר) ונותן את הראש בראש שהוא תמצית הפרק. היה בסך הכל פרק טוב.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

אאוץ' כ"כ חבל על בוני. אבל היא מטומטמת. למה היא בחרה בהפרון? היא היתה צריכה לבחור בתמי, ואז תמי היתה סוף סוף עפה ובוני היתה נשארת.

De fire

New member
../images/Emo58.gif205

כשאמרו 94% הייתי בטוח שבוני זכתה. הפרון לא היה יותר מצחיק, בטח שלא בכזה פער. מצד שני, בלוני לא הגיע להיות בבית מלהתחילה. כמו גם לגברת "אני אחסל אותם אחד אחד כמו במאפיה" פסקטלי.

Boran

New member
../images/Emo58.gif

לחצי ממי שנמצא בבית לא הגיע להיות שם. לתמי, לקתלין, ללונדון, להפרון, לגלאס, ואלה רק האנשים שאני זוכר. בוני היא בין האנשים שיותר סבבה שהם בבית. היא לפחות נראית טוב. מה תמי יכולה להציע למרקע שלי? וגלאס?

maya567

New member
../images/Emo58.gif אתם מדברים שטויות

תמי הכי מצחיקה שם. והנה מה שאני חשבתי על הפרק: (כתבתי לי במהלך התוכנית הערות. הרגשתי ממש כמו מבקרת טלוויזיה).
קודם כל - הבית - אם חשבנו שהלופט של האקדמיה לצחוק היה גרוע - הטירה המזעזעת הזו לוקחת את כל הקופה.
אהבתי את הסאונד-אפקטס של השקט במכבסה. זה היה מעולה.
גם אני חשבתי שקורי הולקומב היה מצחיק - הוא היחיד שלא עשה את הקטע שלו, אלא אילתר אל מול האנשים. חוץ מזה, אני מתה על הבדיחה שלו על ה-2 בני 6, והם לא תאומים.
הנחירות - ע-נ-ק
טוד ניג'ס.
אהבתי את התאוריה של תמי עם המאפיה - You take out the family first, let him know you're coming for him. אני מתה עליה. היא הפייבוריטית שלי.
ההופעות: הגיע לבוני לעוף. היא לא מצחיקה ודי מעצבנת. גם אני לא הבנתי למה היא בחרה בג'ון הפרון. לא הבנתי את האסטרטגיה שלה. והיא הצחיקה אותי בקטע שלה. אבל...
אני מתה על ג'ון הפרון. הוא מעולה. אהבתי את בדיחת הפלייסטיישן. ואם הייתי צריכה להצביע - הייתי גם מצביעה להפרון. אני פשוט אוהבת אותו.

LOVEtheMcMAHONS

New member
אני מאוד מצטער

אבל לקרוא לדעות לגיטימיות של אנשים שטויות זה לא רק תינוקי זה גם יריקה לבאר הדיון התרבותי. טוב, סיימתי להיות רציני. אני פשוט לא אוהב שאנשים חותכים דעות של אנשים אחרים במקום לקבל אותם ולהביע את הדעה אישית שלהם. אני מוצא את זה פגום.

maya567

New member
סורי אם נפגעת, אבל מה הלחץ?

זה לא שכתבתי שם שאתם חבורת זבלים מטומטים שלא מבינה כלום מהחיים שלה, וצריכה להשרף בגיהנום.

LOVEtheMcMAHONS

New member
לא נפגעתי ולא קרוב לזה

אני לא לוקח כבד דברים שכותבים באינטרנט. יש לי רצון לנהל דיון עם אנשים שאני מעריך את דעתם , וזאת מבלי שיפסלו את דעתי או דעתו של מישהו אחר בלגלוג או זלזול. ככה לדיון ולוויכוח יש ערך גבוה יותר מאשר פינג פונג של "זה שטויות" ו-"לא, מה שכתבת זה מפגר" וכך הלאה.

Boran

New member
אה?../images/Emo58.gif

זה הקטע שלא הבנתי זה כ"כ דפוק ליישם את ה"תיאוריה הסיציליאנית" שלה בבית יופי, אז תצביעי להעיף מישהו שלא קשור לשום דבר, רק כי הוא חבר של מי שאת באמת רוצה להעיף, ואז בסופו של דבר מי שאת באמת רוצה להעיף ינצח? אני לא חושב גם שאם תעיפי את כל החברים של מישהו, זה ממש יזיז לו או שהוא יבין את הרמז.

De fire

New member
בדיוק ../images/Emo58.gif

מה זה משנה כמה מהחברים שלו יעיפו? אם הוא טוב, הוא יקרע לתמי את הצורה בדו קרב בכל פעם, ולא משנה אם הוא כל היום בודד שר לבד בחדר שלו את שיר הצומי.. (אוי אלוהים הוא מעצבן אותי!!) ואני דווקא מצאתי את בדיחת הפלייסטיישן נדושה ולעוסה. ואת תמי ממש עבשה ומעניינת על הבמה בערך כמו מצה עם שוקולד, בלי השוקולד.

Boran

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

"כמו מצה עם שוקולד, רק בלי השוקולד"

maya567

New member
ירון ואלכס ../images/Emo58.gif

לדעתי היא פנתה לתאוריה הסיציליאנית, בעיקר כי היא ידעה שיהיה להם יותר קל להשיג רוב נגד בוני, מאשר נגד טוד. עוד יש שם כמה חבר'ה שחושבים שטוד מגניב ומשעשע. אז, צריך להעיף את אלה מסביבו שחושבים ככה, בשביל שיהיה להם רוב להעיף אותו. בכלל כל הגישה של טוד נורא מפגרת. ודווקא הגישה של אנט ותמי מאד טובה לדעתי. הרי הם לא חבורה של בני 20 שעכשיו השתחררו מהצבא ובאים לעשות צחוקים - הם אנשים מבוגרים, עם כמה שנים טובות של סטנד-אפ, והם יודעים שהם צריכים לעבוד קשה בשביל להצליח. לא יודעת אם שמתם לב, אבל בזמן שטוד עשה שיגועים ובוני השתזפה בחוץ, תמי עבדה על החומר שלה.

Boran

New member
מעניין כקליפת השום מאשתקד ../images/Emo58.gif

זה ממש לא מעניין שהיא ישבה על חומרים. העובדה נשארת בעינה שלדעתי החומרים שלה לא מצחיקים בגרוש. יכול להיות שאלונזו, למשל, יכול לשבת חמש דקות ולהוציא חומרים מצחיקים בטירוף, בעוד שלתמי לשבת על חומרים לוקח שלוש שעות. היא עדיין לא מצחיקה, ואני אעדיף את אלונזו. דבר שני, זו תכנית קומית, לא דרמה. אנשים מבוגרים זה טוב ויפה, אבל זו אווירה קומית, והמטרה שלהם היא להצחיק, והם לא צריכים לשבת רציניים כל היום, בדיוק להיפך- הם צריכים להיות מצחיקים כל היום. כמובן, שהכל במידה, גלאס פשוט אינפנתינוק.

למעלה