law of gravity

DeepThoughts

New member
|הדגש../images/Emo58.gifהדגש|

טוב אז זה היה פרק ממש מוזר אבל קפלר יצא גבר בסוף הגן על קתרין והוא גם לא היה כל כך אשם גריסום חזר ואפשר להבין את ג'ורג'ה למה היא רוצה לעזוב כל התפקיד שלה מתמצא עכשיו בזה שהיא חברה של גריסום הסצינה שלהם היתה חמודה לגמרי ולמה קתרין בוכה כל כך על אבא שלה היא לא בכתה כה ונחמד שנתנו לוונדי קצת תפקיד אה כן הודגס הוא ספנקי

DeepThoughts

New member
and

whats inside the coccon? and will sara dies before she opens it? i cant write hebraw now theres a miniture next episode and some say that Sara will be the victim i dont think so

cherryblossom

New member
תגובה לפרק?

קפלר וכל הסיפור: דרמה, דרמה ,דרמה. כמו בהרפה פרקים העונה קצת יותר מידי דרמה ופחות מידי פורנסיקס לטעמי, אבל לפחות היה מעניין. קת'רין וכל הבכי הזה: עולה לי על העצבים, זאת דמות שבאמת כבר מיצתה את עצמה. שרה וגריסום: חמודים, חמודים, חמודים!!! סצנה קלאסית. אסור לפרק את זה עכשיו. לסיכום, דרך יפה לסגור את כל התקופה של קפלר, בהחלט עשו לו כבוד. ps I dont think so ethier

DeepThoughts

New member
ספוילר

ווריק מתגרש (לא שלאישה שלו באמת היה קיום) ותתכוננו ל CWR= catherine warrik romance יכול להיות שהמשך החיים של שרה יהיו נושא הקליפהאנגר בסוף העונה ולכן לא מגלים בינתיים אם ג'ורג'ה ממשיכה או לא..

cherryblossom

New member
../images/Emo26.gif

טוב, זה לא ממש מפתיע שהוא מתגרש, ובפרק האחרון גם רמזו שהוא חזר להמר, אבל אני ממש לא yo!bling (ככה קוראים לשיפ של ווריק וקת'רין, לא CWR), קת'רין ממש לא מספיק טובה בשבילו, חוץ מזה שהיא זקנה ומלאה בבוטוקס. אבל תביאי קישורים לספוילרים, אני רוצה לקרוא. ואם הם מתכננים שזה יהיה הקליפהאנגר אז הם צריכים להתחיל להיות יותר יצירתיים ומהר, כי זאת תיהיה העונה השלישית ברציפות שבה החיים של מישהו מהצוות יהיו בסכנה, ואם זה יהיה פרק כפול אז בכלל מגיע להם מכות, נמאס לי כבר מהפרקים הכפולים.

DeepThoughts

New member
זה רק השערה של מישהו בפורום

שנראתה לי הגיונית. שום דבר לא ודאי כמובן בטח לקראת הפרקים האחרונים נהיה מופצצים בספוילרים כמו בדוגמת שנה שעברה, רק שבשנה שעברה הסיפור של בראס היה ידוע שהשחקן ממשיך לעונה הבאה כי הוא חתם, אז יתכן שהם רוצים למנוע את זה I just wonder if they are keeping JF info about signing on next season a secret from the public because it may have something to do with the season finale. I mean if her life is in danger and she could possibly die, if she signs on for season 8 then we will know she won't die. So maybe they want to keep us guessing. עוד משהו, ראית את הסצינה עם הקופסא של שבוע הבא? יש כאלה שאומרים שזה דגם הבית של שרה. וגם הבובה שם דומה לה.. תיכנסי ל whoiskeppler.com

למעלה