Jus In Bello-312

darklighter

New member
../images/Emo58.gif Jus In Bello-312../images/Emo115.gif../images/Emo190.gif

[שרשור מושקע יבוא בקרוב]
תגובות לכאן

frhx

New member
על טבעי וילדים ../images/Emo58.gif

איזה פרק אדיר, יאללה מלחמה!!! סאם נהפך לקטלני רצח, ואהבתי את ההתלבטות שלו לגבי עקירת הלב. פרק ממש חזק, כרגיל העונה הזאת... לעזאזל, זאת הסדרה הכי טובה וזהו! ומה הקטע עם הילדים, לא שזאת לא בחירה טובה, לילית', פשוט קטלני...

Adi Levy

New member
../images/Emo58.gif

הפרק הכי טוב בעונה!!!!!!! פרק פשוט מעולה!! נהנתי מכל רגע. איזה מתח! איזה בלאגן!! הרעיון להביא ילדה בתור מנהיגת האופל היה גאוני!! מחכה לפרקים הנותרים באפריל:/ זה עוד הרבה זמן

darklighter

New member
../images/Emo121.gif../images/Emo58.gif|שרשור מושקע|../images/Emo121.gif../images/Emo58.gif

תקציר באנגלית:
FBI Agent Henricksen finally captures Sam and Dean, but is caught in the middle when a horde of demons descends on the small-town jail to eliminate the brothers.
שם הפרק בעברית:
ג'אס אין בלו.
תקציר (מתורגם) בעברית:
סוכן הFBI הנדריקסון סוף סוף לוכד את סאם ודין, אבל נתקע באמצע כאשר עדר שדים מתנחלת בכלא על מנת להשמיד את האחים.
שחקני אורח:

Katie Cassidy - Ruby
Lauren Cohan - Bela Talbot
=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Charles Malik Whitfield - Special Agent Victor Henricksen Peter DeLuise - Deputy Director Steven Groves Aimee Garcia - Nancy Fitzgerald Stoney Westmoreland - Deputy Phil Amici) Tyler McClendon - Sheriff Melvin Dodd Ron Robinson - Possessed Man Kurt Evans - Special Agent Carl Reidy Rachel Pattee - Lilith Val Cole - Newsanchor​
שירים בפרק:
אם יש אז יבואו בקרוב
ציטוטים:

Ruby: (for help with her spell) I need someone of virtue. Dean: I've got virtue. Ruby: You're not a virgin. Dean: No one's a virgin! (slowly everyone turns to look at Nancy) No! Nancy: It's a choice! =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Henricksen: I mean, after all, seeing you two in chains... Dean: You kinky son of a b!tch, we don't swing that way. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Groves: Sam and Dean Winchester. I'm Deputy Director Steven Groves. This is a pleasure. Dean: Well, glad one of us feels that way. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Dean: It's like we got a contract on us. Think it's because we're so awesome? I think it's 'cause we're so awesome. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Sam: You were possessed. Henricksen: Possessed like... possessed? Sam: That's what it feels like. Now you know Dean: I owe you the biggest "I told you so" ever. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Dean: Honestly, I think the world's going to end bloody. But it doesn't mean we shouldn't fight. We do have choices. I choose to go down swingin'. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Ruby: I'm sorry, I must have blood in my ears. I thought I just heard you say that you were stupid enough to let the Colt get grabbed out of your thick, clumsy, idiotic hands. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Henricksen: I better call in. Hell of a story I won't be telling. Sam: So what are you going to tell them? Henricksen: The least ridiculous lie I can come up with in the next five minutes. Dean: Good luck with that. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Henricksen: So, turns out demons are real. Dean: F.Y.I.--ghosts are real, too. So are werewolves, vampires, changelings, evil clowns that eat people. Henricksen: Okay, then. Dean: If it makes you feel better, Bigfoot's a hoax. Henricksen: It doesn't. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. (Nancy and the deputy in hiding during the battle) Nancy: When this is over, I'm gonna have so much sex... but not with you. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Sam: So, what's the plan? Dean: Open the doors, let them all in, and we fight. =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Dean: Nobody kills any virgins! =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Henricksen: You know what my job is? Dean: You mean, besides locking up the good guys? =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Sam: (in prison cell) We're like sitting ducks in here. Dean: Yeah, I know. Would it kill these cops to bring us a snack? =.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=.=. Sam: How's the shoulder? Dean: (takes out bloody pad) It’s awesome. I'll live. You know, if we get out of here alive.​
פספוסים:
בינתיים לא רשום, אולי יהיו אח"כ.
אזכורים
Henricksen: I shot the sheriff. Dean: But you didn't shoot the deputy. דין ענה להנדריקסון לפי השורה השנייה [והחוזרת] של השיר הידוע I Shot The Sheriff של בוב מארלי, שזכה לגירסא מחודשת של אריק קלפטון. המידע לקוח/מתורגם מאתר TV.com http://www.tv.com/supernatural/jus-in-bello/episode/1167624/summary.html?tag=ep_list;ep_title;11

Charmed Or

New member
Excuse me,../images/Emo58.gif../images/Emo112.gif

I'm looking for two boys; there brothers. One of them is tall and one of them is cute. אוקיי, זה היה הפרק הכי גאוני שראיתי בחיים שלי! מההתחלה שהם פרצו לחדר של בלה, ואז שרובי יצאה מהדלת ואמרה להם שפעם הבאה הם יקשיבו לה. פשוט כל דקה ושניה הייתה מעולה, ולא יכולתי להוריד את העיניים מהמסך [של המחשב P:]. האנריקסון הזה ממש עלה לי על העצבים שהוא היה Possesed. ואז שהוא דיבר עם דין והוא היה איתו באותה עמדה, ממש אהבתי אותו. חבל שהם הרגו אותו! לא היה מזיק להם מישהו כזה בצד שלהם. Henricksen: I mean, after all, seeing you two in chains... Dean: You kinky son of a bitch, we don't swing that way.
רובי כזאת כלבה! אני מתה עליה! אומנם הגבול בין להיות מגניבה לבין להיות מגעילה דק מאוד. אני לא חושבת שהם היו צריכים לעשות מה שהיא אמרה, כי לילי הייתה מגיעה בכל אופן, לא? גם בלה הייתה כלבה. תהיתי לעצמי - אתם חושבים שאם היה להם את הקולט הם היו מצליחים טוב יותר? כי ככה זה עלול להתפתח לעלילה שהם מאשימים את בלה ואז דין באמת ירצה להרוג אותה. [מה שיכול להיות מעניין :p] הקטעים של המלחמה פשוט היו כל כך טובים שראיתי אותם 3 פעמים בערך. אבל איך האנשים נשארו חיים אחרי שירו בהם? הגוף שלהם נפגע. בכלמקרה, האפקטים היו כל כך מעולים והמלחמה הייתה פשוט... Wow. וגם שהענן התפוצץ; זה אומר שהשדים מתו? אגב, ששדים מתים זה אומר שהם חוזרים לגיהינום, נכון? אז אנחנו יודעים מאיפה השדים הגיעו - מהשער שנפתח. אבל גם היו שדים לפניהם. מאיפה הם הגיעו? ;[ גם ממש אהבתי את ננסי! ["When this is over, I'm gonna have so much sex... but not with you."
.] היה מגניב שהיא רצתה להקריב את עצמה בשביל כל האנשים :] את האמת שזה קרה לי פעם ראשונה, אבל אהבתי את סאם כמו שאני אוהבת את דין הפרק. כמובן, זה דין! הוא חתיך שמכסח לשדים את הצורה והוא שנון ומצחיק. וסאם בד"כ יותר נמושה, אבל לעזאזל! הוא מה-זה שיחק אותה הפרק. הוא היה חכם וחשב מהר [אפילו שהתחלה הוא רצה להסכים לתוכנית של רובי]. ופשוט... לא יודעת, משהו בדמות שלו השתנה. כנראה שבשביל זה היה לו את המפגש עם הטריקסטר. אבל תוכנית המלחמה של דין הייתה ללא ספק טובה. אגב, מתי רובי אמרה לו על לילי? לסיכום, הפרק הכי טוב בעונה ואולי בכלל. אני מקווה שהמשך העונה תהיה כזאת מעולה. שוב, מצטערת על החפירה. :)

the covenant

New member
במילה אחת, גאוני../images/Emo58.gif

הגיעה הזמן שהמלחמה הזאת תתחיל

liora257

New member
מה יצא פרק???

לא ידעתי..חשבתי יש הפסקה כי בסמולוויל גם יש יאללה אני אוריד עכשו

A m e l y

New member
OMG!../images/Emo58.gif

כאילו OMG!
אין לי מילים פשוט,זה היה פרק גאוני,פשוט גאוני. והסוף עם לילית' ...ואוו! אלוהים, אני חולה על הסדרה הזו היא נהיית יותר ויותר טובה מפרק לפרק!!!

darklighter

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo190.gif

פרק חזק ביותר, חפירה תבוא לאחר צפיה חוזרת...

darklighter

New member
הייתה לי הרגשה שתגיד את זה../images/Emo190.gif

ואגב מה שביקשתי ממני היום די הציל אותי ממשהו [הרחבה במסנג'ר כי אסור פהXD]

אלון122

New member
יום שני הוא יוצא

המתרגמת היתה בסוף שבוע והיא באה היום אז זה יצא מחר

darklighter

New member
מקווה שמחר/מחרתיים בעקבות התרגום../images/Emo190.gif

נראה פה עוד מגיבים
[רק לא להעלות אותו לפה או לשים קישור כן?|שוטר|]

liora257

New member
פרק מעולה ../images/Emo58.gif

סיימתי לראות עכשו..עם תרגום כמובן חח פרק ממש מעולה.אחד הטובים. במיוחד עם לילית הזאת שבאה בסוף..זה הייה מאוד מפתיע

למעלה