Israel Bowl

Yo-man

New member
Can you spell MVP?

ניב, השחקן שנבחר ל-MVP של העונה ושל המשחק זוכה לתהילה

ESPN

New member
חבר'ה היה אחלה!

שיחקתם אותה עם האירגון של המשחק עצמו, ועם איך שהעמדתם (כל העוסקים במלאכה) את הליגה הזאת על הרגליים!

../images/Emo24.gifהיה מדהים !!!

מיקום קרוב <אליי לפחות> , מתחם מבודד עם המון חנייה חינם, סנדוויצים ושתייה למי שלא הביא בחמישה שקלים בלבד, קהל ססגוני, מקום מוצל עם רוח לשבת בו, משחק צמוד במחצית הראשונה- כראוי ללחץ של משחק הגמר, ובמחצית השנייה התפוצצות בהתקפה של החיפאים לעומת האנמיות של התלאביבים . הקבוצות הכי טובות בליגה- וזו שהיתה יותר טובה מכולם במהלך העונה הרגילה- ניצחה !! איזה כיף זה שאצלנו ש"מגיע" למישהי היא גם לוקחת את הגביע <בניגוד לקוטלס של השנה שעברה למשל> . תודה לכל המארגנים, המשקיעים, וכל מי שתרם מזמנו מכספו להגשמת החלום הזה, אני עוד זוכר את הפוסטים בפורום הזה בעיקר בתחילת העונה הזאת על הליגה- ואני בטוח שהגמר היום היה הרבה יותר מכדי חלום וצפייה לאחרי עונה ראשונה אחת מוצלחת . כה לחי

Yo-man

New member
אתה צודק לגבי הגשמת החלום

ובאמת שכל-כך הרבה אנשים נתנו ידם כדי שהוא יתגשם, שזה מקסים. אני לא אתחיל לנקוב שמות כי בטוח שאני אפספס כמה שמות ואובך הרבים, אבל אני חייב לומר שהליגה הגיעה בדיוק למקום עליו חלמנו. המשחקים מתנהלים כמו בתחזיות האופטימיות ביותר. השחקני וצוות השופטים מסורים ומשקיענים. נוצרה התעניינות בקרב קהל אמיתי. למרות שרוב האורחים היו משפחות וחברים - היו גם הרבה אאוטסיידרים שבאמת באו כדי לראות פוטבול בישראל !!! זה שהיה גביע להעניק בסוף המשחק הפך את כל האירוע לאמיתי. כל מי שמרגיש שהוא עזר, בין אם הוא משחק בליגה או לא, בין אם הוא מגיע בימי שישי לספורטק, כותב פה בפורום או רק קורא. כל מי שהסיע, סחב, בא, המליץ, שלח מייל, הסביר לאורחים בקהל, עשה טלפון... Anything - מה שישי לנו היום זה תודות לך. עכשיו צריך להתחיל לעבוד חזק על גיוס והקמה של קבוצות נוספות. הרי לא ניתן לאנדרדוגס להיות גרין-ביי ולנצח את 2 הגמרים הראשונים בהיסטוריה, נכון ? תתחילו לעניין שחקנים פוטנציאלים. להזמין חברים של חברים, לגבר על פוטבול בכל מקום חדש אליו אתם מגיעים. בשנה הבאה יהיו 300 איש בקהל, לא 100. יהיו 5-6 קבוצות בליגה ולא יהיה קל לעבור את הפליי-אוף. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לטלפן, להסביר, להסיע ובעיקר לדבר. זה הכל. בשנה הבאה תהיו גם אתם חלק מהאנשים שיזכו לתודות

FootballH

New member
תודה תודה תודה

תודה לכל מי שתרם להפקת האירוע הזה. תודה אישית ועצומה מגיעה לגדי גדות, שתרם מיכולתו, זמנו, כיסו וכעסו, לקידום המשחק והכנת המגרש. תודה לכל מי שבא. (אגב,ראיתי כמה שמות חדשים... ברוכים הבאים לפורום). אני שמח שנהינתם ויכולנו לספק לכם משחק טוב. תודה לליגה, ולכל האנשים העוסקים במלאכה, שאפשרו לי היום להגשים חלום באופן אישי. קחו נשימה ארוכה, תנוחו קצת. הטוב עוד לפנינו. לשנס מותניים וקדימה לעונה הבאה.

c0g

New member
אין ספק, ה-אירוע!

כל הכבוד לאנדרדוגס על הזכיה, שבהחלט מגיעה לכם. כל הכבוד לפיונירס, שהצליחו לשחק בכזה חום ובלי מחליפים. הייתם מותשים כבר ברבע האחרון, אבל הצלחתם להמשיך. והכי הרבה כבוד לאירגון. לא הרגישו אתכם (ואת גדי במיוחד), וזאת המחמאה הכי גדולה למארגן שאפשר לתת. זאת אומרת שלא היו פאשלות, והכל הלך חלק ברגע האמת. מחכה לראות כבר את העונה הבאה.

laufgas

New member
גם אנחנו נהננו

היינו שני אנשים שבאו ממודיעין והיה אחלה ארגון, אחלה קהל ואחלה משחק! באמת היה כיף.

למעלה