אתה צודק לגבי הגשמת החלום
ובאמת שכל-כך הרבה אנשים נתנו ידם כדי שהוא יתגשם, שזה מקסים. אני לא אתחיל לנקוב שמות כי בטוח שאני אפספס כמה שמות ואובך הרבים, אבל אני חייב לומר שהליגה הגיעה בדיוק למקום עליו חלמנו. המשחקים מתנהלים כמו בתחזיות האופטימיות ביותר. השחקני וצוות השופטים מסורים ומשקיענים. נוצרה התעניינות בקרב קהל אמיתי. למרות שרוב האורחים היו משפחות וחברים - היו גם הרבה אאוטסיידרים שבאמת באו כדי לראות פוטבול בישראל !!! זה שהיה גביע להעניק בסוף המשחק הפך את כל האירוע ל
אמיתי. כל מי שמרגיש שהוא עזר, בין אם הוא משחק בליגה או לא, בין אם הוא מגיע בימי שישי לספורטק, כותב פה בפורום או רק קורא. כל מי שהסיע, סחב, בא, המליץ, שלח מייל, הסביר לאורחים בקהל, עשה טלפון... Anything - מה שישי לנו היום זה תודות לך. עכשיו צריך להתחיל לעבוד חזק על גיוס והקמה של קבוצות נוספות. הרי לא ניתן לאנדרדוגס להיות גרין-ביי ולנצח את 2 הגמרים הראשונים בהיסטוריה, נכון ? תתחילו לעניין שחקנים פוטנציאלים. להזמין חברים של חברים, לגבר על פוטבול בכל מקום חדש אליו אתם מגיעים. בשנה הבאה יהיו 300 איש בקהל, לא 100. יהיו 5-6 קבוצות בליגה ולא יהיה קל לעבור את הפליי-אוף. כל מה שאתם צריכים לעשות זה לטלפן, להסביר, להסיע ובעיקר לדבר. זה הכל. בשנה הבאה תהיו גם אתם חלק מהאנשים שיזכו לתודות