InBaR 85

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo7.gif

תיכננתי טוב טוב איך אני הולכת לקרוא רק פרק אחד ביום במשך חודש שלם. רציתי עוד זמן להנות מהספר. אבל כמו שאתם חושביםֿלא התאפקתי וקראת יותר מ7 פרקים ביום ותוך פחות משבוע סיימתי את הספר. הקטע של המוות של דמבלדור היה לי עוד ברור אבל עדין,זה ריגש אותי מאוד.... אחרי זה הלויה הפרידה מג'ני היית לי ההלם הגדול מכולם.... עכשיו שהבית ספר נסגר הארי צריך למצוא לו בית. הסוף הספר היה מאוד מרגש ואני מודה שביכיתי קצת... אני מקווה שבספר הבא יהיה יותר טוב ואולי קצת יותר רגוע

G e o r g i a

New member
../images/Emo58.gifיש להניח ש...

לאנשהו שקרוב לוולדמורט, חברו החדש (אך הלא כל כך אהוב, אפשר להניח). המוות והסוף באמת היו מאוד מאוד מאוד מאוד עצובים (אבל הפרידה מג'יני דווקא לא הזיזה לי. גם ככה אני לא אוהבת אותך ביחד), ו....אני לא חושבת שאפשר לצפות לספר שביעי יותר רגוע. אנחנו כבר די הבנו מה יהיה שם, ו....רגוע זה לא יהיה.

InBaR 85

New member
למה נמחק?../images/Emo58.gifשאלה.............

לאין מאפפוי נעלם?

גם אני , ../images/Emo58.gif

הייתי יותר עצובה בהלוייה, זה כאילו פתאום נפל האסימון, הרי כשדמבי נרצח הכל קרה כל-כך מהר שלא היה זמן לחשוב באמת על משמעות הדבר, אבל בהלוייה הכל פתאום התחיל להתעכל לי, זה ממש נורא שאין כבר את המנהל שכולם(כמעת) אהבו, אותו איש , שאולי הוא היחיד שוולדמורט מפחד ממנו
אבל, בית-הספר, לא בטוח יסגר, מקגונגול העלתה את ההשערה הזאת משום שהיא הגיונית, אבל אני בטוחה שעוד נשארו אנשים עם ראש על הכתפיים שישמחו וירצו להגיע, ואם יהיו מספיק ואנשים שבאמת יפגינו את הרצון שבית-הספר ישאר פתוח , הוא הרי לא יסגר.

tamar05

New member
גמאני הייתי (ספוילר)

מממממממש עצובה, אהבתי את דמבי וממש בכיתי שהוא מת
והוא היה מנהל ממש טוב ולדעתי מקגנוגל לא מתאימה להיות המנהלת של הוגוורטס! רוצים את דמבי בחזרה!!!

דווקא , נראה לי, ../images/Emo58.gif

שמקגונגל, בתקווה שיפתח בית-הספר, תהייה מנהלת טובה, בטוח לא טובה כמו דמבלדור, אבל בכל זאת, היא הרי תלך לפי דרכו ותעשה את מה שנראה לה הגיוני ושלבטח דמבי היה עושה אותו כך...

Remedes

New member
אני חושב ../images/Emo58.gif

בניגוד אליכם.. אני אמנם חושב שבית הספר ייפתח שנה הבאה אבל לא יהיה דגש על זה בכלל בספר הבא.. הספר מההתחלה יתמקד על איך שהארי עוזב את הבית הדרסלים - יכול להיות שהוא הולך לחתונה של ביל ופלר כמו שהבטיח ומשם יצא ביחד עם רון והרמיוני ואולי עם מסדר עוף החול למרדף אחרי ההוקרוקסים להשמידם ולבסוף לקרב הגדול מול דמבלדור.. אני בטוח שהסוף של הספר יהיה אופטימי!! בניגוד לרוב הפסימיסטיים שכאן..

InBaR 85

New member
אני רק ניסיתי../images/Emo3.gif וכמובן לא

הצלחתי לעמוד בפיתוי...

למעלה