barbie girl41

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

או קיי אז ככה הרגע סיימתי לצפות במגרש ביתי!! הפרק האחרון לא היה מ'שו ציפיתי ליותר אקשן! יש לי כמה שאלות, אולי מיש'ו יודע! 1. מי הרג את דן??? יווואו יענו מי שם לו ת'סם, ושרף ת'משרד שלו?? 2. האם יהיה מ'שו בין היילי לבין נית'ן בעונה השלישית?? ולמה היא חזרה היא אמרה שהיא לא תחזור שאלה החיים שלה עכשיו.?
מראש!

oriane5

New member
תשובה../images/Emo58.gif

לדעתי אנדי הרג את דן בגלל שכשקרן התקשרה לחו"ל לבדוק אם אנדי הגיע אמרו לה שעוד לא והוא שלח ללוקאס מכתב והמעטפה שלו הייתה אותה מעטפה ששלחו לדן עם האלכוהול למרות שאולי ששקרן דמיינה את קית' היא לא דמיינה אלא הוא באמת היה שם והוא זה שהרג את דן. גם אני לא הבנתי מה הקטע של היילי אבל אני נורא שמחה שהיא חזרה

mirymoo

New member
|ספויילר|

היילי חזרה???הגיע הזמן. אני חושבת שהיא ונייתן יהיו שוב ביחד. אוליי הוא ידחה אותה בהתחלה אבל יסלח לה.....ואוליי היא גם תגיד לו שהיא מצטערת ושהיא הייתה מגעילה אליו.......והיא הייתה כזאת.. חוץ מזה אם לא שמתם לב היא לא רק עזבה את נייתן. גם את לוקאס!!!!....והיא החברה הכי טובה שלו...

T nager

New member
תשובות לכל השאלות האלו עוד אין.

ספוילרים לסדרה דיי קשה למצוא כי זה מרוחק ממוקד הצילומים העיקרי של ארה"ב, הסדרה נשמרת הרבה מאוד בשקט, וצוות העובדים מצומצם מאוד. כל השאלות האלה עדיין חסרות פיתרון, כשיהיה תדעו.

yasminale

New member
אבל אני מניחה שזה טוב שלא יודעים

כי ככה זה מותח יותר ויותר, להבדיל מסדרות אחרות שיש להן המוןןןןן ספוילרים. זה מושך יותר צופים והופך את הסדרה ליותר פופלרית.

למעלה