אנשיםםםםם!! בקשה קטנה אליכם

מישהו יודע מה קורה בהמשך הסדרה? כאילו ספויילרים וכאלה.. למי שיש שיכתוב לי או שישלח לי אתר !! תודהההה

crazystav

New member
../images/Emo58.gifספויילר של היום!!! (בארהב)

Upon first learning of Gwen's idea to adopt Little Ethan, Ethan refused to take Theresa's son away from her. But after speaking to Theresa's lawyer, Ethan realized that if he and Gwen were to adopt Little Ethan then he could have the kidnapping charges against Theresa dropped. As a result, Ethan agreed to Gwen's desire, though he privately planned to give the boy back to Theresa once they were granted custody. Of course, Theresa was furious when she learned of Ethan's so-called betrayal and declared her hatred of him. Knowing Ethan's motives, do you think he made the right decision? After a hard day at work, Kay was forced to listen to Simone's commentary on her life. Simone believes that Kay's plots and plans have landed her friend in a role she never wanted--as a single mother who must work at a thankless job to support her baby. However, Kay claimed that she has everything she wants--Miguel and Maria. Of course, Kay was once again taken away from her little family unit when she was called back to the fish cannery. We want to know if you think Simone is right about the direction Kay's life has gone in.

באוו וואו אייכה!!!!!!!!!!!!!!

מזה באוו או גרנד פקיס או וואט אבר... מזה???????????????? מזה כל ההודעות החדשות שצצות פה???

קטע מהתוכנית באמריקה

היי הנה קטע מהתוכנית באמריקה תרזה מתחננת לגוון שתביאה לה את התינוק שלה ושל איתן וגוון לא מסכימה לתת לה את התינוק תרזה אפילו אומרת שהיא לא תתקרב לאיתן.

../images/Emo51.gif רבה

מסתבר שגוון התפכחה שם באמריקה! (בעוד שתרזה התפתחה?
) והנה לינק מסודר לסרטונים. ראיתי את הנשיקה הראשונה של פוקס ותרזה כשאיתן צופה עליהם - הם היו די חמודים, לאיתן 2 יש כל כזה סמכותי ונמוך, מן קשיחותי שכזה שלא מזכיר את האיתן הראשון. איזה סוד עמדה לגלות גוון על בת'? ומי זו היתה במכונית שניסתה לדרוס אותה? בת'? כי הקול שלה היה ממש דומה לשל אייבי, ובהקבלה נראתה קצת דומה לשרידן... ראיתי את וויטני וצ'אד צופים בתוכנית סטייל "ריקי לייק" (איך קראו לה? זו תוכנית שבאמת משודרת או שסתם המציאו?) והאם הדברים תקפים גם לגביהם - ז"א, היא וצ'אד אחים או לא?? חשבתי כבר שמיצו את הנושא הזה בארה"ב. ראיתי את הסרטון שגוון מפילה את תרזה מהחלון, אבל משום מה הסאונד לא עבד בקטע הזה!! את השאר עדיין לא ראיתי, נשמור לזמנים אחרים... והאם יש עוד מקומות נוספים שאפשר לראות בהם סרטונים שונים

crazystav

New member
מה לעזאזל גוון דחפה את תרזה? איך תר

תרזה לא מתה מזה!!! אוףףף זה היה בלי קול! אבל משהו יודע מה קרה אחרי שגוון הפילה את תרזה?

crazystav

New member
../images/Emo58.gif יש לי שאלה~

גוון מתה?! כי ראו שדורסים אותה..... ומפילים עליה דברים! יאללה גוון תמותי כבר!

חחחח...לא...SHE'S UNKILLABLE!

באמת...מה בת' לא ניסתה? ותרזה? הבחורה פשוט מסרבת למות... ורק רציתי להוסיף לשרשור הספוילרים, שפילאר בארה"ב כרגע חולה במשהו עם הדם שלה, והיא גוססת!

crazystav

New member
תרזה וגוון פשוט לא מתות! נראה לי שט

טאביטה נתנה להן מהכוחות שלה!

שלום לכולם אני דנדשית ולא רציתי

לפתוח הודעה חדשה אז החלטתי לשרשר לספולירים כי יש לי שאלה כזאת (בהמשך). אני ניקי ואני בת 21 ואני מתה על תשוקות מאז שלקחו לי את לחיות . ואני מאוד אשמח להצטרף . עכשיו לשאלת הספויילר שלי:
קראתי איפה שהוא אני לא זוכרת שלגוליאן וטביתא יש ילד ביחד ? היתכן ? למה ? מדוע? איך ?( אני יודעת איך ....
) תודה

אוף! רוצים תקצירים בעברית... ../images/Emo10.gif

אני יודע אנגלית מצויין אבל למי יש כח לקרוא כל כך הרבה... אפילו בעברית זה קשה.. חחח :~

למעלה