sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif ../images/Emo58.gif

עלילת סמנטה-הקטור-קייטלין.
הרי זה כל-כך אופרת סבוני ששתי בחורות מדברות זו עם זו ולא יודעות בכלל שהן אימא ובת.
לשחקן שמשחק את הקטור אין שום הבעת רגשות.
אם הקטור אמר לקייטלין שאימא שלה מתה, מה, לא היו תמונות בבית? היא לא יודעת איך אימא שלה נראיתה לפני שהיא "מתה"?
ומה זה השטויות האלה עם הסיוטים? הבחורה אף פעם לא הכירה את אימא שלה, מה פתאום היא רוצה אותה? אם האב גידל אותה, היא צריכה להרגיש קירבה לאב, ולא למישהי שהיא אף פעם לא ראתה, ואף פעם לא הרגישה, גם בתור תינוקת. בקיצור, סיפור מצוץ מהאצבע ולא מקורי, וגם די ברור איך זה ייגמר - לכולם יספרו את האמת, הקטור וסאם יתחתנו ויביאו עוד ילד לעולם. (זה ככה, אני מנחשת, לא קראתי באף מקום.
)

Guy K

New member
צודקת לחלוטין

וכל זה עוד בסדר יחסית לבעיה החמורה מכל - מדובר כאן על עלילה שנוסבת סביב שלוש דמויות שלא מעניינות אותנו ואנחנו לא מכירים. למי אכפת אם סמנתה היא האמא של קייטלין? אנחנו לא מכירים את סמנתה ולא את קייטלין, אין לנו שום רגשות כלפיהן. הייתה בדיוק על זה כתבה השבוע ב Soap Opera digest, נראה אם אני אמצא אותה ואז אני אעלה לכאן חלקים רלבנטים. אבל אם כבר אנחנו קטנוניים - הנה עוד הערות קטנוניות על חורים בעלילה:
אם קייטלין היא הבת של סמנתה, אז מה היתה הבעיה של הקטור שהיא תעבוד בפורסטר? הרי סמי עבדה בכלל בלוגנז...? ומה הסיפור שלו נגד אופנה? סמי בכלל מעצבת פנים והפורסטרים לא עשו לו שום דבר רע...
ומה היה כל הסיפור הזה שסמי היתה כל כך מאוהבת ברידג' במשך שנים אם בכלל הקטור הוא הנפש התאומה שלה?
ומילא שסמנתה, צנונית משעממת כמו קייטלין ממש מוצאת מכנה משותף עם הילדה המרגיזה - אבל מה אמבר המופרעת מוצאת בבחורה משעממת כמו קייטלין??

Guy K

New member
"זו רק דעתי" - קרולין הינסי

הנה הכתבה שדיברתי עליה קודם והיא מאוד מומלצת, הרשיתי לעצמי לתרגם חלקים ממנה אבל שימו לב שיש ספוילר יחסית קטן וזניח (סימן של "..." זה סימן לדילוג): ________________________ ...אנחנו חייבים לדבר על כל הדמויות החדשות באופרות הסבון שפשוט לא עובדות. פיתחתי פורמולה, כי ככל הנראה האחראים על אופרות הסבון צריכים עזרה בהחדרת דמויות חדשות לאופרות הסבון שלהם בדרך שתהיה מעניינת ואמינה. איך זה? 1) רק דמות ראשית חדשה אחת בשנה 2) רק שלוש דמויות משנה חדשות בשנה 3) הם חייבים לדעת לשחק 4) הם חייבים להיות קשורים לדמות שאכפת לנו ממנה 5) חייבים לפתח את הדמות לאט, כמו נבטים בצמר גפן אני מבינה שזה בטוח קל יותר לכתוב עלילות לדמות חדשה במקום לכתוב עלילה לדמות ותיקה שיש מאחוריה חמישה נישואים, אבל בגלל זה הכותבים הראשיים של הסדרות האלה מקבלים כאלו משכורות. אם זה היה קל, הם היו מקבלים.. את המשכורת שלי (המשכורת של קרולין, לא שלי. אני מרוויח עוד פחות ממנה
) ... היפים והאמיצים עושה טעויות חמורות, במיוחד שמדובר בתוכנית של חצי שעה. הביאו לנו משפחה חדשה - קריקטורה של מרשעת, פריסיליה, הבת הבכיינית שלה סמי, החבר ךשעבר של סמי, הקטור, והבת פעורת העיניים שלהם קייטלין - ביחד. היפים והאמיצים לא עשו לקייטלין שום טובה בזה שחיברו אותה לתומאס החדש (ראו חוק מספר 3) ואז השאירו אותה רק בסצינות עם תומאס החדש וסמי (ראו חוק מספר 4). זה בעקבות העובדה שרק בשנה שעברה הם הציגו משפחה חדשה לגמרי - אביו הביולוגי של רידג', מאסימו; אשתו החדשה ג'קי, והבן שלה ניק. מצטערת, אבל תוכנית מלאה בדמויות חדשות גורמת לי להעביר ערוץ. ... אתם מבינים למה אני מתכוונת כאן? כל הקטע הוא שאם אתם הולכים להפוך את התוכנית שלכם תאופרת סבון אחרת לגמרי - הצופים מקבלים אופרות סבון אחרת לגמרי. או גרוע יותר, הם יעזבו את התוכנית שלכם, ואף אחד לא רוצה בזה. _________________ עד כאן התרגום. ורק כדי לסבר את האוזן - הנה הדמויות החדשות שהצטרפו רק השנה - חלקם לא הוזכרו בכלל ע"י הכתבת: קייטלין, סמנתה, פריסיליה, ג'קי, ניק, אוסקר, האדסון, הקטור, ג'יימי הבן של הקטור), שוגר. וליהוקים מחדש: תומאס, סטפי ופיבי - שלוהקו פעמיים (!) מחדש בחודשיים האחרונים, ברידג'ט תוסיפו לזה את העזיבה של: מייסי, ריק, סיג'יי, קריסטן והמשפחה שלה, והירידה ההולכת ופוחתת בתדירות ההופעה של אמבר, סאלי, ת'ורן, ברידג'ט, דרלה, אריק, ובטח עוד דמויות ששכחתי - ותגידו לי אם היפים והאמיצים לא הפכה לסדרה אחרת לגמרי?

S c a r l e t t

New member
ממש מסכימה

כל העלילה החדשה הזאת לא מעניינת, עוד לא הספקנו להכיר אף אחת מהדמויות האלה לעומק כדי שבאמת יהיה אכפת לנו מהם. היה עדיף אם היו מתמקדים בדמויות וותיקות שמוזנחות לגמרי (תורן, דרלה, סאלי ושות')

NarihS

New member
מה? רגע מחליפים גם את תומאס?

למה? דווקא אהבתי אותו.. הוא חמודי כזה.. התרגלתי עליו כזה..
ואם כל שאר מה שאמרת אתה לגמרי צודק! חבל באמת שלא מראים יותר את אמבר וריק הם חמודים.. וגם ת'ורן שנעלם קצת.. אוף..

Mikel20

New member
שכחת את סטפני

גם היא בקושי מקבלת זמן מסך וגם כשהיא מופיע זה בתור דמות שונה לחלוטין ממה שהכרנו אותה - פייסנית ולא מעניינת.

sashkashurik

New member
מי זו שוגר??? ../images/Emo12.gif

אתה צודק כמובן בכל התיאורים האלה, אבל אני מעדיפה לראות כל אחד, אפילו את השכן שלי מלמטה, רק לא את ברוק-רידג'-ניק.!!!!!!!
אני לא סובלת את אף אחד מהם, נמאס לי מהבכי, נמאס לי מה"ייסורים" של רידג' (אפשר לחשוב שהוא אף פעם לא בחר בקרוליין ולא בברוק, בטיילור ולא בברוק, כמעט בבריג'יט וכו'). ובכלל, זה כזה לא מעניין, שאני מקליטה פרק ואז מעבירה את החלקים עם השלישיה המאוסה הזאת. כך שאורך הפרק שאני רואה לפעמים מסתכם ב10 דקות...

Mighty Morphin

New member
שוגר היא

מנהלת הכלא (או הסוהרת - לא זוכר) שהייתה בכלא של שילה. היא עזרה לה להימלט מהכלא ויחד הם חטפו את ניק ורידג' וביקשו עליהם כופר. אחרי שהסיפור נגמר, ורידג' וניק שוחחרו, היא נעלמה.

SupeRonit

New member
גם את עלית על דרך המלך ../images/Emo35.gif =

גם אני מקליטה את הסדרה (3 פעמים בשבוע זה מתוך אילוץ כי אני עובדת) ורואה אותה בהילוך מהיר

Guy K

New member
גם אני מהמקליטים

פשוט כי אני בעבודה בשעות של היפים (או ישן). אבל דווקא אני לא מהמדפדפים במיוחד. בד"כ יש לי סבלנות. חוץ מלפרסומות המרגיזות. משום מה בשעה של היפים והאמיצים מיד יש את הפרסומות של הניירות טואלט

לינה18

New member
אני מסכימה לחלוטין בקשר לכך ש

צריך לתת יותר זמן מסך לת'ורן, דרלה, סאלי, ובמיוחד לאמבר וריק!

לינה18

New member
נכון

זה באמת לא ברור. קודם מספרים לנו שסאם ממש אהבה את ריג' במשך שנים ופתאום היה לה רומן עם הקטור? מתי בדיוק?

SupeRonit

New member
מתי היו סיוטים ../images/Emo35.gif

שאני אדע איזה פרק לחזור ולראות -P ואיך קייטלין הגיעה לדבר עם סמנתה-הם כזה הכי לא קשורות בעולם

לינה18

New member
אני בכלל לא בטוחה שזה יגמר בצורה

כזאת. מה עם אמבר שיכולה להיכנס לתמונה? וריג' שיכול להיכנס לתמונה כשימאס לו להילחם על ברוק?

למעלה