"זו רק דעתי" - קרולין הינסי
הנה הכתבה שדיברתי עליה קודם והיא מאוד מומלצת, הרשיתי לעצמי לתרגם חלקים ממנה אבל שימו לב שיש ספוילר יחסית קטן וזניח (סימן של "..." זה סימן לדילוג): ________________________ ...אנחנו חייבים לדבר על כל הדמויות החדשות באופרות הסבון שפשוט לא עובדות. פיתחתי פורמולה, כי ככל הנראה האחראים על אופרות הסבון צריכים עזרה בהחדרת דמויות חדשות לאופרות הסבון שלהם בדרך שתהיה מעניינת ואמינה. איך זה? 1) רק דמות ראשית חדשה אחת בשנה 2) רק שלוש דמויות משנה חדשות בשנה 3) הם חייבים לדעת לשחק 4) הם חייבים להיות קשורים לדמות שאכפת לנו ממנה 5) חייבים לפתח את הדמות לאט, כמו נבטים בצמר גפן אני מבינה שזה בטוח קל יותר לכתוב עלילות לדמות חדשה במקום לכתוב עלילה לדמות ותיקה שיש מאחוריה חמישה נישואים, אבל בגלל זה הכותבים הראשיים של הסדרות האלה מקבלים כאלו משכורות. אם זה היה קל, הם היו מקבלים.. את המשכורת שלי (המשכורת של קרולין, לא שלי. אני מרוויח עוד פחות ממנה
) ... היפים והאמיצים עושה טעויות חמורות, במיוחד שמדובר בתוכנית של חצי שעה. הביאו לנו משפחה חדשה - קריקטורה של מרשעת, פריסיליה, הבת הבכיינית שלה סמי, החבר ךשעבר של סמי, הקטור, והבת פעורת העיניים שלהם קייטלין - ביחד. היפים והאמיצים לא עשו לקייטלין שום טובה בזה שחיברו אותה לתומאס החדש (ראו חוק מספר 3) ואז השאירו אותה רק בסצינות עם תומאס החדש וסמי (ראו חוק מספר 4). זה בעקבות העובדה שרק בשנה שעברה הם הציגו משפחה חדשה לגמרי - אביו הביולוגי של רידג', מאסימו; אשתו החדשה ג'קי, והבן שלה ניק. מצטערת, אבל תוכנית מלאה בדמויות חדשות גורמת לי להעביר ערוץ. ... אתם מבינים למה אני מתכוונת כאן? כל הקטע הוא שאם אתם הולכים להפוך את התוכנית שלכם תאופרת סבון אחרת לגמרי - הצופים מקבלים אופרות סבון אחרת לגמרי. או גרוע יותר, הם יעזבו את התוכנית שלכם, ואף אחד לא רוצה בזה. _________________ עד כאן התרגום. ורק כדי לסבר את האוזן - הנה הדמויות החדשות שהצטרפו רק השנה - חלקם לא הוזכרו בכלל ע"י הכתבת: קייטלין, סמנתה, פריסיליה, ג'קי, ניק, אוסקר, האדסון, הקטור, ג'יימי הבן של הקטור), שוגר. וליהוקים מחדש: תומאס, סטפי ופיבי - שלוהקו פעמיים (!) מחדש בחודשיים האחרונים, ברידג'ט תוסיפו לזה את העזיבה של: מייסי, ריק, סיג'יי, קריסטן והמשפחה שלה, והירידה ההולכת ופוחתת בתדירות ההופעה של אמבר, סאלי, ת'ורן, ברידג'ט, דרלה, אריק, ובטח עוד דמויות ששכחתי - ותגידו לי אם היפים והאמיצים לא הפכה לסדרה אחרת לגמרי?