harmless

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

ספוילרים לסוף העונה לא לקרוא אם אתם לא רוצים לדעת!!!!!! 04/20 - Harm (David James Elliott) suffers a personal loss, Mac (Catherine Bell) hears devastating health news, the Admiral (John M. Jackson) makes a life-altering change and Bud (Patrick Labyorteaux) attains a point in his career he never thought possible. Source: CBS אז ככה אני חושבת שזה אומר כמה דברים: 1.מאטי חוזרת לאבא שלה 2.מאק מגלה שהיא עקרה 3. באד מועלה בדרגה ללוטנט קומנדר

אתם קולטים שזה בול עוד חודש מהיום?

כאילו....עוד חודש? תתחילו להכין אמבולנסים, צוותי החייאה, אני מקווה שלא יהיה צורך בזאק"א....

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אני מסכימה...חח מאטי תעזוב את הארמיפו המסכן הדבר הכי הגיוני הוא שמאק תגלה שהיא עקרה *כוס אמא של DPB!!* כי לא נראה לי שיגרמו לה לחלות במשו מסוכן וגם זה פשוט יעלים את כל השאלות על הBD...גררררררררר בנזונה גרר.... אני רוצה תינוק שנראה כמו הארם!!! ושיהיה לו את היכולת שליטה על הפה של מאק!! חחחח וכן. הגיע הזמן לגבי באד...כל כך מגיע לו! דמט הוא מעונה 4/5 לא זוכרת כלוטננט הגיע הזמן שהוא הפך לLT.COMDR ממש אבל ממש מגיע לו...אני כל כך שמחה בשבילו!
ולגבי איי ג'יי אנחנו יודעים מה קורה... כוססס אמקקקקק לא רוצה מאק עקרה! איזה רוע!! זה כזה לא פייר....איך אנשים צדקו בספקולציות המשוגעות שלהם לכל הרוחות?! אבל איך היא מגלה את זה?! כאילו זה מתגלה בבדיקה השיגרתית של המארינס או משו? כי אם כן היא הייתה באפגניסטן לפני כמעט שנתיים איך לא גילו את זה לפני כן?! כאילו מה הולך?! בכל מקרה אני הולכת לחטוף התמוטטות עצבים....*כמו מאק חח* יש לי ב17.5 מבחן מסכם במ"מ שיקבע אם אני אהיה ב5 יחידות או 4 *אין לי חשק למבחן קיץ!!!!* ב20.5 מבחן שכבתי בהיסטוריה שהוא איזה 30 אחוז מהציון של המחצית הזאת הקליף ואחרי הקליף אני אהיה בטראנס....*אם אני לא אהיה בבית חולים לפני כן...או תוך כדי
* או שזה יהיה אחד של שמחה כמו אחרי WI שפשוט הלכתי וקיפצתי כל היום בבצפרוצעקתי שטויות והייתי מאושרת *ולא הקשבתי לשיעורים...אבל אני בדרככלל לא מקשיבה אז חפיץ* או שזה יהיה אחד של דיכאון....כמו זה שאני בדרך כלל נמצאת בו חחח *בלי הכדורים כן? הכדור הלבן עושה אותי נורא שמחה
* אני כבר משתגעת dear god DPB look what you've done!

Nushi G

New member
אסור לו..פשוט אסור לו......../images/Emo58.gif

הוא לא יכול לעשות לי את זה...פשוט אסור בתכלית האיסור שמאק תהיה עקרה... זה פשוט יהיה..אני לא יכולה לתאר את זה אפילו!!! אסור לו להרוס את כל החלומות שלנו (ושלהם) על ילד משותף של הארם ומאק!! זה לא יכול להיות!!! שתגלה משהו אחר על הבריאות שלה..משהו רציני מספיק (כי אין ברירה כי זה מופיע בספוילרים) אבל לא משהו שיכול לגרום למוות או עם השפעות רחוקות תווך או לחלופין עקרות!!! ככה הארם ידאג מספיק כדי לטפל בה, זה בטוח יביא להתוודות על הרגשות, ועדיין יהיה BD!!! הבנת'וס???

harmless

New member
ספוילר- גל כבר התחלתי לדאוג!

לא שמעתי ממך אתמול וגם לא היום! חשבתי כבר הצלחת ליפול מהחלון! בכל אופן זה די ברור באמת לגבי כל השאר מה קורה! אלא אם כן אמא של הארם מתה ולא מאטי עוזבת. למרות שזה כמעט בטוח. עכשיו בקשר למאק- יכול להיות שהיא הפסיקה לקבל מחזור אז היא הולכת להבדק, או שיש לה כאבי בטן חזקים או משהו כזה. ואז אולי הקטע זה שלא שהיא לא יכולה ללדת (כי זה הברור) אולי הקטע זה שיש לה מצב בריאותי שאומר שאם היא רוצה ללדת יום אחד היא חייבת לעשות את זה כמה שיותר מהר כי אחרת היא לא תוכל! היא מגיעה למסקנה שוואב הוא לא הטיפוס האבהי והיא גם לא אוהבת אותו בשביל להקים משפחה איתו אז כמובן היא פונה לבחירה הראשונה- הארם! שוב לקחתי את הכדור הלבן היום! מה דעתכם??? אוף חבל שאני לא כותבת את הקליף יכל להיות הרבה יותר משעשע!

אהההה תרי הלוואי!!! :))

כדור לבן זה אחלה.
הלוואי וגם DBP היה לוקח אותו....

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif ניסיתי לשבור אותו

אבל בטעות נפל לי הפטיש על הראש אז הייתי מחוסרת הכרה חחח כל היום מילמלתי שזה לא פייר ושאני הייתי צכה להיות בבוסטון ולנשק/לחבק/לגעת/get sweated on by דייויד.... אבל אפחד לא הבין שם כלום חח. לא נראה לי שהורגים את אמא שלו....מה הם רוצים לעשות לבנאדם?! לסבך אותו עוד יותר?! הוא גמככה מתוסבך עם הקטע של אבא שלו ועם זה שכל מי שהוא אוהב פחות או יותר מת *וכן...הוא די אהב את ג'ורדן אם תשאלו אותי אחרת הוא לא היה מנסה לחזור אליה אחרי שהוא חזר מSD וגם הוא לא היה כלכך עצוב כשהיא מתה* עכשיו יהרגו לו גם את אמא שלו?! רק שלא יקרה משו לסרגיי....הם ממש איכזבו אותי עם זה שהתעלמו מהחתונה שלו כל העונה. אני נורא רציתי שהוא יטוס לרוסיה ויסתבך שם באיזה צרה *שוב* ומאק comes to the rescue חחח אני נורא אוהבת את ה4 פרקים שיש ברוסיה. נראה לי שמאטי תעזוב...אחרת עונה 10 תהיה ברובה על ספה של פסיכולוגית של הצי...ולא רק בשביל מאק
לגבי מאק- זה לא לוקח יותר זמן?! או פחות?! כאילו לוידעת בדרך כללל אומרים שההשפעות הם לטווח יותר רחוק...אנ'לוידעת אני לא מבינה בזה אבל לא נראה לי שה*תרחיש* (LOL מילה מצחיקה) שהצעת לגבי זה שהיא צכה למהר יקרה...השני יותר מתאים לDPB...מדכא שכמוהו... את אוהבת את הכדור הזה הא? חחחח אמרתי לך שהוא טוב חחח...וללא ספק היה הרבה הרבה יותר משעשע...ראית את התמונות שהם העלו תרי? Tell you what. five years from this moment in neither of us has a relationship we put our halves on a kid~Harm You and me?! have a baby together?!~Mac Yeah with your looks and my brains he will be....perfect~Harm And what if *SHE* has your looks and my brains?!~Mac That could work too. so what do you say? deal?!~Harm Don't make a promise you can't keep~Mac I haven't yet*grinns*~Harm *they shake their hands* אני דורשת בשם כל מעריצי ג'אג שהעסקה הזאת שנחתמה לפני כ5 שנים ביום הולדתו של little AJ Roberts וויל בי קונסיומד!! אימידייטלי...דמט אסור שמאק לא תהיה בהריון....למה עושים לנו *או לי...אתם תחליטו* את זה זה?! כל מי שאני רוצה שיכנס להריון לא נכנס! *ראה מקרה מונדלר...מי צריך את אמה?! היא סתם קוץ בתחת וממילא לא היה לה שום תפקיד עד אמצע עונה 10 פחות או יותר* זה כל כך כל כך לא פייר...פאק חיכינו לעסקה הזאת 5 שנים! זה המון המון המון זמן למה הם חייבים לעשות לנו את זה?! שיגידו שמאק אמממממממממ אממממ חחחחחחח פיתחה רגישות לספוקס והיא לא יכולה להתראות יותר עם מישו שעובד בCIA *חיחי סנטרל אינטלג'נס אייג'נסי אייג'נט LOL חיחי* ! זה יהיה דבסטייטינג לווב ולכמה ווביז שנשארו שם בחוץ אחרי החיסולים שערכתי בעזרתו של אממממ לומשנה זה קלאספייד...אוףףף אוףףף אוףףף לא פייר....DPB 'Too bad you can't see what finger i'm holding!' חיחי *LOL הפרק עם הצ'יקן פוקס LOL חחח* טוב סיימתי לבלבל לכם בשכל...לכרגע

harmless

New member
../images/Emo58.gif

לא לפעמים יש מצב שצריך למהר אם רוצים לעשות תינוק כי בעתיד יכול להיות נזק למערכת הרוויה- זה לא משהו שאני המצאתי- נשבעת! יש תופעה כזאת! אבל כאילו מסכנה מאק- (עד כמה שהיא עיצבנה אותי העונה) כמה עוד יכולים להפיל עליה??!?!? לא הספיק לה מה שעבר עליה?! גל היא עוד שניה מצטרפת אלינו למחלקה! די לסבך אותה עוד יותר - כמה אפשר! אבל מה שלא יהיה נקווה שהארם ומאק יהיו שם אחד בשביל השני וואב ילך בבית שלו!!!!! חחחח תארו לכם מאק תפסה מוואב מנדבושקיס!!!!!!!! אני יהיה על הריצפה שנים- אוף חבל שזה לא המקרה!

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת שזה קיים תרי אבל לא נראה לי שזה הכיוון של DPB....אין לו אפור הוא רואה רק שחור ולבן....מניאק חחח לוידעת לא נראה לי שזה מה שיקרה... אני יודעת ממש לא מגיע לה...כאילו שתסבול קצת...טיפה...עוד איזה בוקס או שניים או משו כזה חחחח לא צכים ממש לפגוע בה או בסיכוי שלה *ושלנו ושל הארם* לאושר עילאי *חחח* שנקבל ברגע שהבייבידיל וויל בי קונסיומד חחח למרות שנראה כאילו זה לא הולך לקרות גרר... לא בטוחה שלמחלקה שלנו בטח ישלחו אותה להנסון איילנד או משו כזה...חחח אני חושבת שכדור לבן קטן יכול לעזור במקרה שלה בצורה דרסטית ביותר חחח...אלוהים יודע *ואני...ואת...ועוד הרבה הרבה אנשים* שהיא עברה הרבה מאז סופעונה שעברה ודרך כל העונה הזאת עם כל הקטע של הקליף של שנה שעברה, זה שהיא הייתה צכה להתמודד בחיים חצי שנה בלי הארם(!!), היחסים שלה עם הארם אחרי שהוא חזר, SW *עצם המחשבה שהיא ראתה אותו חחח...מסכנה...*, ואז עוד פעם סאדיק והתוצאות של PG....מגיע לה כמה כדורים i'd say
רע זה לא יכול לעשות חחח *מקסימום היא תתמכר לזה חח* בקשר להארם- אם מאק תתן לו הוא יהיה שם בשבילה, זה בטוח. אפילו כשהוא בקושי שמע משו הוא רצה להגן *עליה* הרבה יותר מאשר על עצמו והוא יעשה הכל כדי לעזור לה *it's all about love* . השאלה היחידה היא אם היא תתן לו או שהיא עדיין חושבת *ברוב טיפשותה* שווב זה הבנאדם שהיא צכה ללכת אליו. אני מאוד מקווה שהבוקס באמת סידר לה את הראש. היה נראה כאילו היא די חוזרת לעצמה אחרי הבוקס הזה חח בפרק היחיד שהיה לנו מאז אבל היה נראה שהיא חוזרת לעצמה...וזה בריא...תחשבו על זה היא הייתה פחות או יותר עצמה *לא בדיוק אבל די...* עד PG ועד אז היא לא שכבה עם ווב אז אולי הבוקס יעזור לה לסדר את הדברים בראש ולזרוק את הספוקבוי לפח...איפה שהוא צריך להיות. ומה לא מתייחסים יותר לראמבלינג שלי?! חחח עזבי לומשנה חחח

harmless

New member
גם לי לא נראה../images/Emo58.gif

שזה יקרה- אבל הכדור הלבן מתחיל להשפיע! תראי כבר הגענו למסקנה בקשר לדרך העבודה של DPB - אם הפרק האחרון של העונה יהיה טוב אז הוא יהרוס את זה בפרק הראשון של עונה 10! אם זה יהיה רע אז הוא יתקן את זה בפרק הראשון של עונה 10! בכל אופן אני בספק אם וואב ישאר בתמונה כי לסטיבן יש מספיק עבודה גם ככה בתוכניות אחרות. ואם מאק הולכת להתמודד עם זה יחד עם וואב אז הוא צריך להיות שם בהרבה פרקים מה שלא נראה לי שיקרה גם בגלל העבודה שלו בתור ספוק. בכל אופן יש פוטנציאל שיפרי ענק אבל יש גם פוטנציאל לאי הבנות כרגיל. נגיד הארם מזכיר את הבייבי דיל- We had a deal ואז היא אומרת"I know - i can't! ואז הוא חושב שזה בגלל שהיא לא רוצה ילד ממנו ונעלב.אבל מסתבר שהיא באמת לא יכולה. ושוב אי הבנה שגורמת להתרחקות! גל מה שלא יהיה אנחנו לא נדע מה באמת קורה עד אוגוסט! אז צריך לקחת הכל בפרספקטיבה ( אני אומרת את הדברים האלה?!?!?!?!?- גל אם אני ימשיך ככה עוד ישלחו אותי הביתה ואני לא רוצה לעזוב את הדוקטור- HELP ME!)

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif

אני יודעת...ואנ'לוידעת מה יותר גרוע....שכל הקיץ אני אהיה בתחושה טובה ואז אתעצבן או שאני בתחושה רעה כל הקיץ ואז יש סיכוי טוב שאני ארגיש יותר טוב בתחילת עונה... כל כך ברור שיהיו מיסאנדרסטנדינג... הוא בטוח ידחוף את זה...סעמק כמו שיש תמיד גרר אני שונאת את הדברים האלה....דמט הם יכולים פרקטיקלי לקרוא אחד לשני את המחשבות ולראות את מה שהם מרגישים לפי השפת גוף שלהם אבל ברגע שזה מגיע אליהם פתאום הם לא רואים כלום חוץ מאת מה שהם לא רוצים לראות חחח...דמט איתם.... תרי לפי דעתי תפסיקי עם הכדורים חחחחחחחחח וסטיבן בטוח יפסיק מתישו לפני הקליף...או בקליף. הוא לא ימשיך אין מצב תראי כמה מדברים עליו והוא הופיע בסכהכל אמממ ב901, 902, 917 זהו....בינתיים לפחות. הוא יועף. יועף סטיבן לאלתר ויעוף הארם בטומקט עם הכובע היפה בתור קאג לאלתר
אוףףףף חחח

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif יש מלא תאוריות שאומרות ש..

מה שמאק תגלהזה שיש לה סרטן... מה שכן DPB אמר שזה יהיה קליף שאפחד לא יהיה בסכנת המוות. אבל השאלה היא אם הכוונה הייתה סכנת מוות מיידית?! או סכנת מוות באופן כללי?! הניחוש שלי זה מיידית...כמו שאנחנו מכירים אותו הוא עוד עלול לעשות קליף שקט ולהרוג חצי מהצוות של ג'אג בסיזון פריימיר... די בטוח שזה יהיה woman's thing מה שיקרה למאק וזה עדיין משאיר את זה שהיא עקרה כאפשרות גדולה אבל גם לוידעת סרטן השד או משו כזה זה גם אפשרות. הרי אומרים שאם היא עקרה זה בגלל הקרינה באפגניסטאן בסופונה 7 נכון? הקרינה יכולה באותה מידה לגרום לסרטן. זה יהיה כל כך מדכא אם זה מה שיקרה...אנ'לוידעת מה יהיה יותר מדכא. מצד אחד זה לא יהיה לנו בייבידיל אבל מצד שני זה לעבור עם מאק את כל התהליך הזה שהיא גם ככה במצב נפשי מעורער פלוס זה כל כך כל כך לא במקום. כל העונה תהיה בסימן TILAM בלי ווב...TILAM מבחינת הדיכאון, המצב הנפשי שמאק תהיה בו וכל זה. למרות שגם אם היא תגלה שהיא עקרה יכול להיות שזה יגרום לנו לעונה בדיכאון קליני משו אבל לפי דעתי פחות... כל הקטע הזה בסקס והעיר עבר בקלילות בגלל שזאת קומדיה אבל בג'אג בדרך כלל הם מקדישים טיפה יותר זמן מסך לדיכאון וכאלה.... כל אחת מהאפשרויות תהיה מדכאת. אני פשוט עוד לא יודעת איזה יותר גרועה. לראות אותה אחרי הכימו חלשה כזאת וכל כך unlike Mac כמו שהיה עם מארק באי.אר. *עם ההבדל שהיא לא תמות* או לראות אותה ואת הארם מסתובבים עם הראש באדמה כי הם הבינו שלא יוכל להיות להם ילד ביחד. לפי דעתי שני הדברים יקרבו אותם מאוד. וזה לא דבר שיהרס בתחילת עונה. הולך להיות לנו קליף מדכא עם האקספשן לקידום של באד ולפי דעתי התחילת עונה תתחיל מאותה נקודה. זה יהיה דומה מאוד לCC או 801 אם אתם רוצים רק שהפעם כולם יהיו מדוכאים...בקריטיקל לקח קצת זמן עד שאלק בולדווין, סופרמן ולויס ליין גילו על באד ועד אז הכל היה מצחיק וזה אבל הפרק הזה הולך להיפתח בדיכאון לפי דעתי. אם תשאלו אותי הTBC יהיה כשמאק מספרת להארם מה יש לה או כשהיא שומעת על זה. אם זה נגמר כשהיא מספרת לו זה יתחיל בשיחה ביניהם והוא ינחם אותה ויבטיח לעזור לה ואולי אפילו יתוודה סופסוף. אם זה נגמר כשהיא מגלה היא לא תספר להארם עד סוף הפרק כשבטח בסוף נראה אותם מחובקים עם מוזיקה עצובה כזאת ברקע *אני כבר רואה את עצמי בוכה כל הקליף וכל הפרק הראשון...דמט אני כבר עכשיו בוכה רק מלחשוב על זה...בחיי...*. בקיצר שיהיה לכם מאי סוויפס משמחים.... גאד אני בדיכאון עכשיו....ואני כבר אחרי הכדור...אסור לקחת עוד אחד כרגע...אוףףף *כולם יודעים שאנחנו לא באמת לוקחים כדור נכון?! Just checking anyway*

harmless

New member
כן ראיתי את התמונות

איזה כיף להם! אבל אני וסוזי הגענו למסקנה- שאם הוא היה פוגש אותנו זה היה שינוי מרענן - הוא לא היה צריך להתאמץ בשביל לחבק אותנו - אם את יודעת למה אני מתכוונת...... סתם הם אחלה

shipper heart

New member
כולם שם זקנות טיזו!!! חחחח זה הרג

אותי חחחח כלום שם מבוגרות! אוףףףף איזה כיף להם חחחח אבל אני הייתי מגיעה לו לקצת יותר מאמצע הגב חחחח... דמט למה לא היינו בבוסטון?!

Nushi G

New member
איך..לא יודעת איך...../images/Emo58.gif

לא יודעת איך את עושה את זה גל, אבל את קוראת את המחשבות שלי וכותבת אותם לפני שאני מספיקה!!! אני מסכימה עם כל הקטע המודגש!!!! אסור לא..פשוט אסור בתכלית האיסור לעשות את מאק עקרה!!! הוא לא יכול לעשות לנו (ובמיוחד להם!!!!) את זה!!! *בעיקר מתוקף העובדה שאני מחזיקה לו סכין חדה קרוב קרוב לערק הראשי...*
הוא יגנוז את כל החלומות שלנו ושלהם על ילד משותף של הארם ומאק-הדבר הכי קרוב לשלמות אחרי הארם!!! אי אפשר לעשות ככה!!! אני בעד שמאק תחלה באיזה נגיף לא קטלני אבל משפיע מספיק כדי שהארם יהיה worried sick about her והוא פשוט לא יוכל להתרחק ממנה...ככה הם יתקרבו, יממשו סוף סוף שנים של אהבה ותשוקה, יקיימו את ה-BD והכל יהיה טוב!!! כן, אני חוזרת לתפקיד האופטימית הבלתי נלאית של הפורום, מישהו חייב להיות לא???
anyways... אם יורשה לי להוסיף להשערות, יכול להיות שה-loss של הארם זה ש-grandma Sarah מתה? זה יהיה די חבל ולא במקום, אבל אפשרי לא?
וכן, מה לעשות, אני משוגעת..אבל זה מה שקורה כשדופקים לך עם
יותר מדי פעמים על הראש...

shipper heart

New member
../images/Emo58.gif לאאאאא אל תגידי את זה נעמה

!!! אל תגידי שגרנדמה שרה מתה!!\ זה יתסבך את הארמי המסכן עוד יותר מאשר אם אמא שלו תמות!!! בחיי! אל תחשבי על זה אפילו....זה יהיה נורא אם פעם ראשונה שראה אותה היא תהיה בתוך ארון קבורה.... ומה את לוידעת שאני קוראת מחשבות?! חחח למדתי אוקלומנסי ואמממ ההפך מזה איך שקוראים לזה שנים יחד עם פרסיבל חח...

Nushi G

New member
../images/Emo58.gifמה שנכון נכון, אבל את לא

חושבת שיש גם אפשרות שזה יקרב את הארם ומאק? אבל את צודקת, עד כמה שזה נשמע אכזרי, כבר עדיף שאמא שלו תמות.. אחרי כל הפיקים שקראתי, אני חושבת שאולי גרנדמה שרה יכולה להיות הכוח המניע מאחורי האפשרות שהארם will finaly get his head out of his six ויעשה כבר משהו בנוגע למאק..גאד דמט!!!!!!

למעלה