shipper heart

New member
לא רוצה שGS תמות! לא זה ספקולציה

שאני ממממממששש לא רוצה שתתממש... הארם יהיה שבור! וזה לא יקרב ביניהם כי הוא יהיה עצבני ויתנפל על כל מי שיתקרב אליו. וזה יהיה רע! לא רוצה!

../images/Emo58.gif ידעתי שאלוהים לא אוהב אותי

פשוט ידעתי. אם הוא היה אוהב אותי היה כתוב שם harm and mac decide to stop shitting around and have crazy sex through out the whole episode. bud gets promoted to prezident of the U.S and the admiral gives mac away to harm at the wedding. matti&chloe are flower girls. חח... הגזמתי קת אבל בקטנה.... בעעעעע לעזאזל... זה 100 אחוז זה שהיא עקרה.. הרי לא ייתנו לה איזה מחלה סופנית, ובטח שלא משהו שייפגע במראה החיצוני שלה... רק עוד משהו שיידפוק לה את השכל עוד יותר... זה כל מה שDPB הפוץ מסוגל לעשות... אוווף. אני גם מסכיהמ אתכן בקשר להשערות האחרות.. אצל הארם אולי אמא שלו מתה.. גם אופציה למרות שפחות סבירה. אווף. חארות. הרי לפני 5 שנים שהם קבעו על הבייבי דיל, TPTB לא חשבו שזה באמת יגיע בשלב מסוים?? הם בורחים!! זה מה שהם עושים! זה פשוט the easy way out . אחרת לא היית הדרך לתרץ לשיפרים את חוסר הBD... בעעעעע.. מעצבן!!!

הרמוני

New member
יו איך הספויילר הזה שלח אותכם

דרך הגג!!! כמה השערות, הלחצתם אותי בטירוף... טוב אז ברור שלבאד זה מגיע מזמממן.... את הסיפור עם מאטי אני לא כוכך מכירה אבל זה נשמע לי הגיוני שהיא זאת שתעזוב ועם מאק אני מקווה אבל ממש ממש ממש שהשערה של תרי נכונה וזה רק שעון ביולוגי מתקתק כי אין אין אין אבל אין מצב שלא יהיה לנו בייבי דיל אחרי פאקינג 5 שנים של ציפיה... בכל אופן המסקנה הכללית היא שלפרק יש פוטנציאל שיפרי בטירוף.... מאק מסכנה, הארם מסכן, כולם שמחים בשביל באד אבל עצובים שאיי ג'יי עוזב, IT WILL SEND THEM FLYING TO EACH OTHER ARMS!!!! (גל היום נזכרתי כמ אני אוהבת לקרוא את ההודעות הארוכות שלך- זה מזה כיף!!
אבל מה יש לך נגד אמה? היא פשוש...
)

shipper heart

New member
היא תקועה בתחת! לא צריך אותה! אם

רייצ'ל לא הייתה נכנסת להריון היה הרבה יותר סיכוי שמוניקה תיכנס להריון ו
חברים לא יצטרכו את האם הפונדקאית שיולדת להם תאומים חחח עזבו אני בכלל די resent רייצ'ל....סתם כי היא ביצ'ית ועצבנה אותי בשתי עונות האחרונות. חוצמזה שנמאס לי מכל הסיפור של רו"ר we were on a break, we weren't on a break גאדמט שתקו כבר! חלאס, נמאס, שיגעו אותי. חוצמזה תחשבי על כמה מצחיק היה יכול להיות מוניקה בהריון. זה הדבר הכי נחוץ שהיה לסדרה הזאת. זה היה יכול להיות כל כך כל כך מצחיק וחוצמזה הגיע למונדלר תינוק. תינוק שלהם. ובקשר להודעות שלי....כיף?! למה כיף?! חחחח כי את לא מבינה חצי ממה שאני אומרת?! חחח

הרמוני

New member
בדיוק להפך!!!

זה כיף כי אני סופסוף מבינה מה את אומרת!!!
חברים עונה 10 הם באמת מושכים את העניין עם רו"ר יותר מדי אבל WE WERE ON A BREAK פשוט קורע אותי כל פעם מחדש ואמה פשושית אבל באמת קצת תקועה so we'll call the next one ela the next one?!!!?!? חחחח הם הורגים אותי... ואני באמת לא מבינה למה הקטע הזה עם האימוץ (אולי התסריטאים מנסים להטיף?) כי כל מה שמוניקה רצתה בחיים זה להיות בהריון, סתם הם אכזריים... אה ובלי קשר- החתונה של מייק ופיבי הייתה החתונה הכי יפה בעולם!!! הם פשוט זוג מושלם.

harmless

New member
חכי לחתונה בסגנון ג'אג

זאת תהיה החתונה הכי יפה בעולם! גל!!!!!!!!!!!!!! הצילו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

shipper heart

New member
תרי זרקי את הכדורים!! אל תיקחי אותם

כל הזמן רק בשעת הצורך! *AKA כל פעם שאת חושבת על הקליף...במחשבה שנייה עדיף לקחת רק אחד ליום חחחחח* *הכדור לא עוזר לי להיות אופטימית חחח*

shipper heart

New member
זה מצחיק אבל גאדמט דייייייי!!!!!

חוצמזה שלא איכפת לי להטיף שמה משמה חחח אני רציתי מוניקה בהריון! את לוידעת כמה בכיתי ב921!!!

harmless

New member
גל צר לי לאכזב אותך

אבל לא אומרים את השם שלו בפורס ראקון! but he is so dreamy in that episode

pachu

New member
תגידו: מי זה לעזאזל ווב??????

וכל מה שאמרתם על העקרות של מאק, זה שייך לעונה השישית או יותר מאוחרת???

למעלה