wicked witch

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

כל הקוראות ספוילרים אני צריכה שתעזרו לי ותרגיעו אותי, את הספוילר הבא הבאתי מהqaf refugee forum וכתוב ש.....ש.... בריאן מגלה גידול ושיש מצב שזה סרטן! אני לא מוכנה לקבל את זה! למה אני צריכה לעבור את זה בסקס והעיר הגדולה ועכשיו פה?! מה יש להם עם גילויי סרטן?! מה אתן חושבות? זה נכון? הם יעשו לנו את זה? He said that Brian finds he has a lump on his testicle and finally sees a doctor who tells him the only way they will know if it is cancerous is to operate and do a biopsy. He tells him that to take the chance that it is benign is a big gamble. If it is cancer and left untreated he would die.

tulchi

New member
../images/Emo58.gif טשווע

הוא מגלה גוש באחד האשכים וזה מבהיל אותו מאוד. נראה לי שזאת רק בהלת סרטן ולא באמת סרטן אבל אנחנו עוד לא יודעים מה זה בדיוק. רק יודעים שהוא לא מגלה לג'סטין אבל ג'סטין מגלה לבד ומדבר על זה עם מייקל שלא יודע כלום ומבקש מג'סטין גם לא להציק לבריאן בקשר לזה. אבל כמובן שמייקל לא מתאפק והולך לבריאן ובוכה לו ובריאן בשוק מזה שמייקל יודע על הגוש ושואל מאיפה הוא יודע את זה. ומייקל אומר שג'סטין סיפר לו ואז.....בריאן מתעצבן על ג'סטין ואומר לו לעוף מהחיים שלו
אבל אני בטוחה שהכל יסתדר
וכנראה בפרק 407 או 408 ג'סטין אומר לבריאן שהוא אוהב אותו (אבל זה לפני שבריאן מעיף אותו לכל הרוחות חחחח). לסיכום, מייקל צריך למות!

..

רגע אני לא מבינה ג'סטין אומר לבראין שהוא אוהב אותו זה לא מיוחד
התכוונת אולי לכתוב ההיפך? שבראין אומר לג'סטין שהוא אוהב אותו?

netaK

New member
../images/Emo58.gif

זה שג'סטין אוהב את בריאן זה בהחלט לא מיוחד וזה לא מה שיגרום לבריאן להשאיר את ג'סטין
הוא כועס הוא עצבני והוא לא יודע מה לעזאזל יש לו באשכים...אז סילוק של ג'סטין No matter what זה הגיוני

tulchi

New member
../images/Emo58.gif הסבר

ג'סטין מבין שמשהו לא בסדר (אמרו שהוא מבין את זה כשג'סטין מנסה ליזום סקס ובריאן דוחה אותו בטענה הוא עייף או משהו כזה...דבר שמדהים את ג'סטין ומשאיר אותו מבולבל מאוד מאוד). בריאן כנראה מספר לג'סטין שהוא נוסע מחוץ לעיר אבל לא אומר בשביל מה (או שהוא משקר לו...אני לא ממש בטוחה) וזאת כנראה כדי ללכת לעשות בדיקות או משהו כזה (זה קטע שלא ממש הבנתי ויכול להיות שאני מטעה אותך אז סלחי לי). אניווי ג'סטין איכשהו מגלה את מטרת נסיעתו של בריאן ומגיע אליו למשרד. יש בינהם שיחה מאוד מרגשת ובריאן כמעט מתמוטט. אני לא יודעת אם בשלב הזה בריאן יודע שג'סטין יודע (קצת כמו ב"חברים" they don't know we know they know we know חחחח) אבל השיחה בינהם מסתיימת בזה שג'סטין אומר לבריאן שהוא אוהב אותו שוהוא יהיה שם בשבילו כשבריאן יחזור. ג'סטין עוזב ובריאן נשאר במשרד ומתחיל לבכות ולהשתולל (אמרו שהוא זורק חפצים על הרצפה ועל הקירות). אניווי אחרי זה ג'סטין הולך למייקל ומניח שמייקל כבר יודע על הגוש, אבל בריאן לא סיפר לאף אחד. מייקל בהלם טוטאלי (אל תשכחי שויק מת קצת לפני זה) אבל הוא אומר לג'סטין לא להתערב כי זה בריאן ובריאן תמיד צריך להסתדר בעצמו (או משהו כזה). ג'סטין כנראה שומע בעצתו של מייקל אבל מייקל האדיוט לא מתאפק והולך לבכות לבריאן (אני רק אציין שבדיוק בזמן שבריאן מגלה על הגוש כולם עדיין באבל על ויק ויש קטע בו מייקל אומר לבריאן שהדבר היחידי שאף פעם לא ישתנה זה ששניהם תמיד יהיו זה לצד זה. דבר שמאוד מעיק על בריאן בגלל מה שהוא בדיוק גילה באשכים חחח). כשמייקל בוכה לבריאן, בריאן דורש לדעת מאיפה מייקל יודע על הגוש ומייקל לא מתאפק ואומר שג'סטין סיפר לו. אני לא יודעת אם זה באותה סצינה אבל ג'סטין מופיע בלופט (יכול להיות שמייקל עדיין שם אבל אני לא בטוחה) ובריאן צורח על ג'סטין (בגלל שהוא גילה למייקל) וממש ממש מתחרפן. בסוף הוא אומר לג'סטין שיתחפף לו מהלופט ומהחיים. אחרי זה יש סצינה שג'סטין מטיח האשמות במייקל ומבקש הסבר על מה שמייקל עשה. ג'סטין אומר "ועכשיו הוא לא רוצה לראות אותי יותר" ומייקל מתנצל. זהו בינתיים. לא ידוע איך זה ממשיך אבל יש לי הרגשה שזה יסתדר והכל יהיה שוב שמח וורוד בממלכת בריאן וג'סטין. בנימה אישית, אני שמחה על הסטורי ליין הזה. הגיע הזמן שמשהו יערער ויעורר את בריאן ואין ספק שהנסיון הזה יגרום אצלו לשינויים חיוביים. אם כל הספוילרים האלה באמת נכונים אז לפי דעתי עשו את הסיפור הזה בצורה יפה מאוד. לפגוע בבריאן באזור בגוף שאולי מבחינתו מגדיר את כל הוויתו ואישיותו זה פשוט נהדר. בקשר לשאלה שלך- לא ידוע מה כרגע מה בריאן עונה לג'סטין אחרי שהוא אומר לבריאן שהוא אוהב אותו (אם בכלל יש איזו תגובה מצד בריאן) וגם עדיין לא ידוע אם בריאן יגיד את זה באיזשהו שלב. אני לא בונה על זה אבל בביקור הבא בכותל אני מבטיחה לשים פתק.

adilovegale

New member
tuchi

ראיתי שאת בת 25 , אפשר לשאול אם את לומדת משו ומה? (אם כן)

adilovegale

New member
הבנתי....זה אומר שלא?

חבל דוקא יש לך ראש....אבל שלא יעלה לך לראש אה? אחרת זה לא שווה כלום...

adilovegale

New member
הבנתי....זה אומר שלא?

חבל דוקא יש לך ראש....אבל שלא יעלה לך לראש אה? אחרת זה לא שווה כלום...

ofrikit

New member
../images/Emo58.gif

פאק! זה נשמע מבאס רצחחח כל העונה הזאת \= אם הם לא יחזרו להיות ביחד אני ממש אתבאס אני שונאאאאת את מייקל הוא סתוווםם

tulchi

New member
../images/Emo58.gif

מבאס?? אם כל הסיפור הזה נכון אז לדעתי זה הסדר הכי מענין שהיה כל הסדרה הזאת מאז שג'סטין קיבל מחבט לראש. הרי ברור שהכל יסתדר בסופו של דבר, אז בואו נתרווח בכסא ונהנה מהנסיעה.

למעלה