• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

2DH

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אז מי האישה בשחור ?! מי ירתה באי.ג'י ... אם זה יהיה חצי שווה ממה שזה היה כשהיא עשתה את זה בשנות השמונים זה יהיה גאוני ! אם לא ניחשתם מי זו הנה קישור לכתבה שהתפרסמה בדיג'סט האחרון . אני חושבת שסוף סוף יש למה צפות !!! http://z7.invisionfree.com/DaytimeRoyalty/index.php?showtopic=5177

2DH

New member
לצערי -ספוילר

לא הוא רק משותק והמשולש המייגע רק נהיה מייגע יותר...

2DH

New member
ספוילר שקשה לי להחליט עם זה משעשע או עצוב

אני נוטה יותר לעצוב אולי זו רק אני ... אבל עד שחשבתי שיש משהו ממש טוב בסאלם מוסיפים לי את זה שחקניי עבר של ימי חוזרים לסדרה אחרי 5 שנים ל"מפגש מחזור של Salem High " והם : רובט בנבנשיתי קווין למברט החבר הראשון של מימי. ורוניקה לורן סינתיה החברה המשוגעת של גאן... ההיא שהיתה מאוהבת בפיליפ. אהרון ואן ואגנר ג'ייסון (החבר של ג'אן). ג'ניפר ג'י סוזן אדמסון . אליסון מקמיליאן פנלופי הם חוזרים לאיחוד של התיכון ביחד עם קלואי, פיליפ בל ושון (רק חבל שזה לא אותם בל ושון ... לא בעצם טוב שכך) . פרק האיחוד (הכה מרגש...) ישודר ב 11 בדצמבר. אני באמת לא יודעת מה להגיד אני ממש משועשעת

יא איזה מוזרררר

ומה עם ג'אן? היא צלע די הכרחית לסיפור האהבה הזה חחח וואי אבל אני שמחה שמחזירים אותם רק ששניים מהם מיותרים פנלופי וג'ייסון וגם סוזן בעצם אני שמחה שקוויןוסינתיה חוזרים חח זה הכל קורה בגלל קלואי :)

abcd80

New member
../images/Emo58.gif ../images/Emo6.gif את זה אני מקבלת ליומולדתי

11 בדצמבר.. איחוד של כל הטינס ?????? זה משעשע באמת...האמת זה יהה מוזר לראותם יחד עם בל ושון החדשים. אלה אותם שחקנים מקוריים שחוזרים? מה עם מימיייייייי?

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

מימי כמובן היא עכשיו..ג'יג'י
בלחיות את החיים.אפשר לראות קליפים של העלילה שלה ביוטוב,והיא די עושה עבודה טובה שם.יש לדמות שלה גם ילד,וזה מעניין לראות את פארה משחקת אמא.

נטלייי

New member
שחזור הודעת ../images/Emo58.gif

אבל מימי וג'אן לא יחזרו? אוףףף (קולין החתיך)
להבא הודעות ספוילריות לא מסומנות של חברי פורום ותיקים שיודעים את חוקי הפורום לא ישוחזרו, לתשומת ליבכם

למעלה