• פותח הנושא 2DH
  • פורסם בתאריך

נטלייי

New member
מהשאלה שלך ../images/Emo58.gif

זה ברור מאוד שהן לא חוזרות, לכן זה ספוילר. זה כמו לשאול - "מרלנה באמת תרצח את אליס?" בשאלה הזאת השואל לא בטוח בשמועות שהוא שמע, אבל לקורא זה מובן שמרלנה תרצח את אליס.

נטלייי

New member
או.קיי

מקבלת את זה שאפשר להבין את זה בשני המובנים, ובשביל המובן הספוילרי ההודעה הזאת כן היתה ספוילר.

שיהיה...אם את אומרת

אני לא ראיתי בזה ספויילר ובגלל זה לא כתבתי שזה ספויילר כפי שאת רואה אני תמיד מנסה להקפיד ולכתוב בצד ההודעות ספויילר גם כשאני שוכחת אני פותחת הודעה חדשה בקטנה :)

abcd80

New member
כל שאלות הקשורות לעתיד צריכות להיות מסומנות

בספויילר. כלומר לא כותבים את השאלה בכותרת ההודעה אלא רק בתוכן עצמו ומסמנים ספוילר בכותרת.

את לא צריכה להיות הדוברת מאמי

אני הבנתי כבר את המסר מנטלי חבל על ההודעה שלך פשוט.... לא גילית לי משהו חדש אבל אם זה גורם לך להרגיש טוב אז בכיף שיהיה לך :)

Jasper Jasper

New member
../images/Emo58.gif

נשמע מעניין.אני רואה שהעלילה של מרלנה/החזרה של קלואי הולכים להיות ה-דבר לצפייה בדצמבר,שבדר"כ חודש די חזק אצל הוגן..רק חבל שהוא שוכח שיש עוד 11 חודשים חוץ מזה

אתם יודעים משהו?

כל אלה שאוהבי ספויילרים עתידיים במיוחד לטווח של עוד כ-3 4 שנים אני לא מבינה למה אתם יותר מידיי נכנסים לזה? זה יהיה עוד הרבה מאוד זמן...וזה לא הורס לכם את כל הכיף שבסידרה? כאילו אני לא פוסלת חלק מהספויילרים כי יש כאלה שבאמת חשובים וצריך לדעת..כמו החזרה של קלואי אלו כותרות ספויילריות בואו נגיד.. אבל לדעת מה יהיה עוד 4 שנים וממש להתעמק בזה זה ממש מיותר ואפילו הורס את הכיף לא אכפת לי שאתם מתעסקים בזה שיהיה לכם אפיל בכיף!!! פשוט לא חשבתם שזה רק מוריד לכם את החשק בלצפות בפרקים? לא באתי לפגוע רק להעיר. אם פגעתי אני מצטערת.

Jasper Jasper

New member
לי באופן אישי זה לא מפריע

יש לי תוכניות שאני לא קורא בשבילהן ספויילרים בשביל באמת להיות מופתע מכל פרק,משום מה בימי חיינו זה לא ככה.תמיד נהניתי לקרוא/לראות מה הולך להיות,להשתתף בדיונים לא רק על הפרקים שלנו אלא גם בפורומים אמריקאיים וכו'.חלק מחווית הצפייה של התוכנית המסוימת הזו,כולל כמובן זריקת חפצים על המסך לפעמים

4hilla4

New member
והעונג שבלקלל את המסך שכחת!

הערות שכיחות אצלי- - מה אתה חושב שאתה עושה?! - כן בטח.. ואתה חושב שהיא הולכת להאמין לזה? -אוי איזה פיגור!!! -סלסט הבנו!- את קוראת עתידות וכל פעם מחדש יוצא לך קלף מוות! מה קנית חבילה שלמה?!?!?!? - אויש הם כל כך מתוקים! [מתייחס לג'ון ומרלנה בעיקר!] ועוד ועוד ועוד.. כמובן שגם קללות נכנסות לשם אבל אני לא אפרט אותם... אבל הם לא כל כך נוראות

הממ...

האמת שמאז שהתגייסתי אני פשוט אף פעם לא בבית כדי לתפוס את הפרקים בטלוויזיה, ככה שאני עוקבת -רק- אחרי העלילה של ארה"ב. הקשר היחידי שיש לי לעלילה בארץ זה לפעמים שאני קוראת מה שאתם כותבים על הפרקים בפורום

4hilla4

New member
../images/Emo2.gif ../images/Emo58.gif

מרלנה היא זאתי שירתה באי ג'י?! ברצינות? וואי איזה מעולה זה!!!

2DH

New member
אני חייבת לציין ספוילר

שהסצנות בין מרלנה לסטפנו ביום שישי היו במילה אחת מעולות. לראות את ג'ו ודידרה בסצנות חזקות כאלה שהיו בנויות בצורה מעולה ! תענוג !!!!

למעלה