DiScoNnecTed

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אזהרה- ההודעה מכילה ספוילר עצבני לעונה 7 !!!!! טארה חוזרת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! בינתיים אני יודעת רק על פרק אחד שהיא תהיה בו, ואולי אתם כבר יודעים את זה אבל אני השניה גיליתי וזה פשוט עשה לי את היום!..... אין מה לעשות, אין עליה...הדמות השניה הכי שווה בסדרה אחרי ווילו...מי צריך את באפי בכלל

WillowFreak

New member
אני יודעת אבל ...../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif

אני יודעת אבל ליתר דיוק אמבר בנסון חוזרת, לא טארה.
השאלה הגדולה היא בתור מי או מה היא תחזור... את יודעת
אם כן גלי לי
ואת צודקת בהחלט אני מסכימה איתך ב- 100% טארה היא באמת הדמות השניה הכי שווה בסדרה אחרי ווילו
אני לא הכי מחבבת את באפי (טראומה מאיך שהיא התנהגה לאורך כל עונה 4...
) אבל היא השתפרה הרבה מאז... אל תטעו ווילו רולז

DiScoNnecTed

New member
../images/Emo58.gif

אמבר חוזרת בתור טארה, בפרק שנקרא Conversations with dead people זה הפרק ה-7 בעונה... היא באה לבקר את ווילו ודון בבית בתור רוח... ולצערי הרב מאוד מאוד נראה לי שזה כל מה שהיא תעשה העונה בתוכנית.
טוב לפחות יהיה פרק אחד טוב בעונה הזאת... שקלתי להפסיק לראות את התוכנית אחרי המוות של טארה

WillowFreak

New member
מההההה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אבל ג´וס אמר שהיא לא חוזרת בתור טארה... מאיפה שמעת את זה
בכל מקרה אני שמחה
כל כך התגעגעתי אליה...
קבלו עוד תמונה

Buffybot

New member
רק ל ../images/Emo58.gif

פרק אחד...? אני די מאמינה לספויילר הזה, זה הגיוני. ורוח טארה זה לא בדיוק טארה. וג´וס גם ככה הוא שקרן גמור. וחוץ מזה הוא אמר שהעונה השביעית תהיה שמחה ובנתיים אני מדוכאת. אולי בגלל ספייק ואולי בגלל שזאת אולי ץהיה האחרונה. אגב ספייק, שמעתי שהוא יהיה "קוקו" למשך כל העונה. זה נכון??????? לא!!!!!!!!!!!!!!!! תוציאו ממנו את הנשמה שוב! חשבתי שיהיה טוב יותר, באפי והוא יהיו יחד ולא בצורה מגעילה. אבל זה ממש גרוע! הוא לגמריי קוקו עם פיצול אישיות ואני מפחדת ממה שיקרה לו! אני לא רוצה שהוא יסיים ככה! help אני בדיכי!!

DiScoNnecTed

New member
../images/Emo23.gif

גם אני התגעגעתי אליה..... יש לי קטע וידאו שהיא מדברת עם מעריצים, ואז היא אומרת (על המוות שלה בסדרה): "I would´ve loved to stick around much longer.... When they killed Tara I felt as though they killed me"... היא מדברת שם איזה שעה וחצי ומספרת הכל על העבודה בבאפי.. איזה חמודה היא

WillowFreak

New member
מאיפה הקטע הזה ../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

את יכולה לכתוב לי מאיפה להוריד את זה
.....
תודה

HuGo Hell

New member
טארה היפיפיה שלי!!../images/Emo58.gifלעונה..

שביעית - - - - - - - כמה טוב שהיא חוזרת. אפילו לפרק אחד. אנ יכל כך מתגעגע אליה. ואתם צודקים. טארה היא הדמות הכי שווה בסידרה אחרי ווילו.
טארה רולז!

למעלה