|ספ

harmless

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif|ספ

אזהרה-ספויילרים לפרק ה-200 לא לבעלי לב חלש!!!!
קודם כל דייויד מביים את הפרק 199 take it like a man שנכתב על ידי זה שכתב את lifeline וכולנו יודעים עד כמה טוב השיתוף פעולה בינהם. ועכשיו לפרק ה-200 what if הפרק הוא מין יקום אלנטרניטבי של מה היה קורה אם... הארם ומאק נשואים שנתיים,הם עומדים להתגרש אך עדיין מאוהבים, הם רבים כל הזמן ויש גבר חדש בחייה של מאק שהארם מאוד נחמד אליו (אלוהים יודע למה) הארייט זרקה את באד בחתונה והוא אף פעם לא התגבר על זה. איי ג'יי נשוי, פרש מהצבא ועכשיו הוא תובע מחוזי ומאמן בייסבול למייקי יש בעיית הימורים, הוא נרדף ע"י נושים והוא וג'ניפר גונבים ציורים יקרים מהארייט. כמו כן יש כמה סצינות שבהם הארם ומאק מדברים ישר למצלמה-דברים של it could happen בסוף הפרק מאק בתחנת רכבת והארם בה לשם כי היא שכחה את הארנק-ואז היא צריכה להחליט את מי היא בוחרת... זה נשמע כמו פאנפיק אבל זה לא. דונלד משחק עם הראשים שלנו. זה נשמע פרק מאוד מעניין ובתקווה שנקבל גם קטעים שיפרים. אני רק מקווה שזאת לא הפעם האחרונה שנראה את הארם ומאק ביחד. מה שבטוח-מובטח לנו פרק מאוד מעניין!

Nushi G

New member
מהההההההההההההההה?!?!?!?!?!?!

לא... זה לא אפשרי.... הם לא יכולים לעשות את זה.... הם, הם, הם... הם חייבים להבטיח לי שהכל יהיה בסדר ושהם יהיו ביחד!!!! חיביים!!!!!!!!!!

harmless

New member
../images/Emo58.gif

קודם כל תרגעי! זה פרק של יקום אלטרנטיבי-זה לא באמת קורה בפרק שאחרי זה הכל יהיה כרגיל. הפרק זה מה היה קורה אם דברים היו הולכים קצת אחרת. אם- זה הנקודת מפתח-זה לא אומר שזה באמת קרה:) הכל יהיה בסדר:)

harmless

New member
../images/Emo58.gif

תחשבי על זה. הארם ומאק נשואים-מתי עוד נראה דבר כזה? זה יהיה פרק אדיר! אני אופטימית-ואני האדם הכי פסימי שאני מכירה. חוץ מזה יהיה נחמד לראות את המתח המיני בינהם כשהם רבים בהיותם זוג נשוי. זה ממש כמו פאנפיק, הם ביחד -הם רבים- ומי יודע אולי גם משלימים ואז יהיה אחלה של make up sex אם את יודעת למה אני מתכוונת

LIL G1

New member
מסכים איתך

זה באמת יהיה פרק אדיר!! והארם ומאק נשואים וו הוו!!!

אני לא יכולה לנשום.....

אאאאאאאאאאאאאאאאאההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה אני בהתלבטות אם זה מדהים או נוראי..... זה נראה לי יכול להיות עם תוצאות מהממות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אבל מצד שני... הם עומדים להתגרש.... לא יודעת.. לםי דעתי דונלד עושה את זה כדאי להראות לנו למה ההוא לא שם אותתם ביחד מההתחלה, כי אלו היו התוצאות ואז לא היינו מרוצים.. או שטות כלשהיא מסוג דומה... לא יודעת.. נשמע פרק יפה דווקא... עצוב אולי אבל יפה... וחוצצמזה אני בטוחה שזה לא ייגנמר רע לגמריי.. וחוצמזה שוב0 זה עולם אלטרנטבי, זה לא באמת ההמשך של הסדרה.... זה כמו חלום (או סיוט , תלוי איך מסתכלים על זה) ל א צריך לקחת קשה לפי דעתי.... יהיה בסיידר... אבל יותרצ חשוב- פרק 199- נכתב ע"י התסריטאי של LL ומבויים ע"י דייוייד????????אאאאאאאאאאאאאאאאהההההההההההההההההה איזה כיף!! איזה יופי!!!! יו אם זה לא יהיה פרק מדהים אני כל כך אתאכזב.... יווווווווווווווווווווווווווו זה מטורף! זה פםשוט מטורף!!!! אתם קולטים שבפעם האחרונה( והיחידה?) שהשילוב הזה התקיים קיבלנו את LL??? יוווו תרי אלו החדשוץת הכי טובות ששמעתי הרבה זמן...:))))))))))))))))) סליחה על כל שגיאות הכתיב... אין לי כוח לעבור על מה שכתבתי...

טלמ

New member
למה?

החתונה שלהם תהרוס את הסדרה! הם לא מתאימים! אולי בסוף מג תחזור לג'אג ואז הם יתחתנו(למרות שזה לא יקרה אבל הלוואי!!!) דרך אגב אני בן

not to be mean or anything....

אבל הפילו אותך על הראש מתישהו במהלך שנות חייך??????? מג???????????????????????????????? כן זה לא יהיה מפגר בכלל.... פתאום היא תחזור והיא והארם יתחתנו... ומאק גם בטח תהיה השושבינה... עם מיק שיהיה השושבין..... what the fuck??????????????????? לא הייתה שום כימיה בין מג להארם.... זה היה פשוט... כלום. וכנראה שהבינו את זה בהפקה והחליפו אותה! ..סליחה על האגרסיביות... אני יודעת שלכל אדם זכות לדעה משלו.. ושאני קצת מתקיפה כאן.... אז באמת סליחה..... אבל אני ממש ממש ממש לא מסכימה איתך!!! ושיהיה לך יום טוב~ :)

Nushi G

New member
אמממ.. לא רוצה להיות חצופה אבל...

משיהו הוריד עלייך באיזשהו שלב פטיש 5?!?!?!?! מה נסגר...............?????? מג!?!?!?!?!?!? לעומת הדבר המדהים הזה שנקרא שרה מקנזי???? סבלת אי פעם בחייך מקריסת מערכות? כי זה הדבר היחיד שיכול להסביר את מה שאמרת... מאק והארם, (ant that is the understatment of the millenium) הם הדבר הכי מושלם ביחד!!!!! הם פשוט משלימים אחד את השני בצורה הכי טובה שאפשר!!!!! הם... הם... הם ה-דבר!!!! איך מישהו יכול לחשוב אחרת???? *get my point? hehehehehehe*

Goooofy

New member
ערב טוב../images/Emo13.gif

רציתי להביע את דעתי בנושא ולתמוך בטלמ (נא לא לזרוק אבנים...אני מזכירה לכולם שאני רכוש צה"ל
) אני גם חושבת שבין מג והארם הייתה כימיה מעולה (וד"א יש הרבה שחושבים ככה...אני מוסיפה למטה לינק של סקר מאתר, אני לא יודעת מי "זכתה" שם אבל תראו שיש הרבה שחושבים כמונו) ולדעתי חבל מאוד שטרייסי נידהם עזבה את הסדרה. אבל!!!! אני חושבת שגם בין מאק להארם יש כימיה מעולה ואני כמו כולם כאן רוצה לראות אותם ביחד כבר
שבוע טופ
, הדר

cjharm

New member
מקום טוב באמצע........ עם קצת

כיוון למאק................ את האמת, אהבתי את מג, אין לי שום דבר רע להגיד עליה, אבל היא הייתה כמו אחתו הקטנה (או החברה הכי טובה של אחתו הקטנה) אחרי 9 עונות אי אפשר לדמיין אותם ביחד (הארם ומג הכוונה) ובקשר לפרק.................... ממממממממממממממממממהההההההההההההההההההההההההההההההההה????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????? נראה לי שזה יהיה הפרק שישבור אותי!!! --- ---- אתם בטוחים שזה לא FF, זה נשמע ממש כמו ה17 שקראתי אתמול____________

למעלה