../images/Emo58.gif

פרקים 47-51:
כפיר מגלה שהודעת SMS נשלחה מהנייד שלו אל שרית. גרשון מטיל על כפיר עונה. עלמה, אודי ומירי מדברים (ושרים) על אהבה. ניצה ונפתלי פוגשים את כפיר ורננה באסימוב . שחר חוזר לגור בבית המלון. ניב נבהל כשהוא מוצא את שון במצב מוזר. מירי מתמלאת קנאה למראה נפתלי וניצה השיכורים והמאוהבים. אפרת ושחר מנהלים שיחת נפש במלון. * נפתלי מבקש ממירי לעזוב את הבית. רננה עולה על הרעיון שיעזור חכפיר להיפטר מהחוב לגרשון. רננה וכפיר מציעים לשרית תפקיד בטלנובלה. דנה ומירי מתעצבנות אחת על השנייה והאווירה על הסט נעשית עכורה. אפרת חושדת שהיא בהיריון. בני אומר לניצה שהרעיון שלה לתוכנית האודישנים אושר. אבא של שון מגיע במפתיע * דנה מבקשת מאודי לכתוב את הבלוג שלה. נפתלי מרוצה מהשינוי שחל בכפיר. שחר ממשיך "להתחיל" עם שירה. מירי מגיעה לאסימוב מבואסת, אחרי שראתה את נפתלי וניצה ביחד. עלמה לא מבינה למה אודי משקיע את כל כספו בדנה. שון מספר לאביו שהוא ושירה נפרדו. נפתלי נואם על אהבתו לניצה ולמשפחתו * הווידוי של מירי מעכיר את האווירה. ניצה מתעקשת שמירי שאר, אך נפתלי מסתייג. אסף מספר לרננה שכפיר "שכר את שירותיו" כדי לכבוש אותה. שחר מזמין את אודי לישון אצלו כמה ימים. נפתלי כועס על ה"הצגה" שמירי עשתה אצלם בבית * כפיר שופך את ליבו בפני רננה. מירי, שחר ואודי משתכרים במלון. רננה מספרת לכפיר על ניסיון ההתאבדות שלה. שחר מציע לעזור לאודי להיפטר מבתוליו. רננה מודיעה לנפתלי על הליהוק של שרית.

einav17

New member
ספויילר לגבי הסידרה בעתיד!

מי שלא רוצה לדעת שלא יראה.. רדו למטה נפתלי רצח את עיליי כולם חושבים שהוא בהונגריה..אבל בעצם הוא נירצח ע"י נפתלי

sisidoo

New member
דחוף!!! לכולם!

אנשים, אני ממש חייב שתהנו לי. למי יש ספויילרים של "טלנובלה בע"מ"? בבקשה\ אני ממש חייב!

לי יש! ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוי מה מחכה לכם בשבוע הבא... YYY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני ממליצה לא לצאת מהבית ב-כ-ל-ל !!!

einbal13

New member
תגלי לנו משהו.... בבקשה

למה לך יש פרוטקציות שאת רואה הכול לפני ולנו אין?!!

כי זה התפקיד שלי ../images/Emo13.gif

אני צריכה לראות את כל הפרקים לפניכם
בכל מקרה - חבר'ה - בשבוע הבא... אוי...אוי... קשה לי אפילו להתחיל לתאר לכם מה עומד לקרות. אני לא יכולה לגלות... אבל אני אישית באמת לא הייתי יוצאת מהבית. ואגב... תזכרו את מה שאני אומרת לכם - כי מעולם לא איכזבתי אתכם בנושא הבא, נכון? יאללה צ'או! נשיקות!!! אורלי

../images/Emo12.gif../images/Emo46.gif../images/Emo7.gif

אוף את כלכך מותחת אותי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! חחח תגידי זה יהיה קשור במקרה לשון ניב ושירה ולרננה כפיר ודנה???
היומולדת של דנה ורננה שבוע הבא

einbal13

New member
אני אומרת דנה כפיר ורננה

דיי אוף מה יקרה בטח משהו עצוב
זה לא נחמד להסתיר מאיתנו דברים אורלי אני שונאת שהיא מתוחת אותנו ככה

חבל שאני אהרוס לכם ../images/Emo13.gif

הפרקים פשוט מעולים, מותחים ודרמטיים. וכן.. בשבוע הבא זה היום הולדת...

למעלה