שאלה-

M o J o Jo Jo

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifשאלה-

אם סנייפ אהב את לילי...למה לעזאזל הוא היה כל כך רע להארי?הוא ממש התאכזר אליו!

בגלל

השנאה שלו לגיימס... אין לי כח לפרט, אבל עוד מעט יבוא מישהו נחמד ולא עצלן, ויסביר לך...

../images/Emo58.gif

בגלל שהוא שנא את ג'יימס! והארי נראה ממש כמו ג'יימס - רק העיניים הן של לילי... וסנייפ ראה בו את ג'יימס... והארי היה הילד המשותף של לילי, שהוא אהב, ושל ג'יימס, זה עורר בו שנאה וכעס... הדבר האחרון שהוא רצה הוא שללילי ולג'יימס יהיה ילד משותף.......

De-Panther

New member
../images/Emo6.gifכי הארי נראה כמו ספויילר|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

../images/Emo58.gifתשובה-

היי:) יש שרשור שאלות תחתייך,חבל שלא הסתכלת לפני וראית לפני ששלחת הודעה.אם היית מסתכל אפילו קצת יותר אחורה,היית רואה ששאלו את השאלה פעם או פעמיים.ביום. (אח.פרד;[) בכל אופן,אמנם סנייפ אהב את לילי,אבל לא את ג'יימס (או שמא...Oo),והארי הוא "פרי" אהבתם של לילי וג'יימס,לא לילי וסנייפ.מעיין תזכורת מתמדת של "בחרתי אותו ולא אותך"מה גם שהארי הוא העתק של ג'יימס ("חוץ מהעיניים.העיניים הם של לילי!"...כןכן,הבנו.) גם אני הייתי לא הייתי מתה עליו.

יאפ.גם לי.לא היה לי תיאור אחר.

אז ניסיתי לפחות לסמן במרכאות את ה"פרי".להדגיש שזה מטאפורה ושהארי לא גוייאבה.

you know who16

New member
../images/Emo58.gif

גם כי כמו שאמרו הארי הזכיר לו את ג'יימס והוא שנאא אותו וגם כי סנייפ היה מניאקק..זה חלק בלתי נפרד מהאישיות שלו!! זה שהוא אהב את לילי והקדיש את החיים שלו כדי להציל את הארי זה רק כי הוא אהב את לילי והרגיש אשם ברמות מטורפות אבל הצד שנמשך לאמנויות האופל אצלו הוא בערך 99% ממנו. אפילו רולינג אמרה את זה "snape was a bully" ותאמינו או לא אבל הוא פשוט נהנה לא היות רע לתלמידים ובטח ובטח שלהארי (כנקמה לג'יימס). זה מה יש.

למעלה