פרק 609

dr15

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif פרק 609

תסבירו לי איך זה הגיוני, בבקשה! אני מתחילה להשתגע מג´וס איך?? איך ספייק נכנס למוסך של שלושת החנונים (נו שכחתי איך קוראים להם) הוא פשוט נכנס בלי הזמנה, סתם ככה פרץ פנימה ולא זכור לי שמיהו הזמין אותו. אני טועה, מישהו הזמין אותו למוסך הזה במשך חמש העונות ותשע הפרקים? תגידו לי אם אני טועה...

dr15

New member
הקפצה

אני יודעת שלא ממש עבר הרבה זמן מששלחתי אבל חשבתי להקפיץ כי אולי לא שמים לב ^^

14מתן

New member
אני חושב שהוא אומר ש..

אמא של מי שזה המרתף שלו הזמונה אותו פנימה אה לא, או אם זה אצל ווארן אז הוא כבר היה אצלו בבית ואמא שלו הזמינה אותו ואז ווארן עשה לו את הבאפי-בוט

dr15

New member
אה באמת?../images/Emo58.gif

כלומר עונה שעברה אמא שלו הזמינה את ספייק לתוך הבית, באמת לא זכרתי איך הוא הביא לו את הקופסה המלאה בדברים של באפי יופי פתרת לי את הבעיה ^^ תודה

smgfan

New member
זה היה בפרק ../images/Emo41.gif

I Was Made To Love You מהעונה החמישית. בסוף הפרק -ספייק מביא לוורן את החפצים של באפי כדי ליצור באפי-בוט.

Idomania

New member
אוף!!../images/Emo41.gif

זה עושה לי חשק לראות שוב את 518 שהבאפי בוט מתעוררת לחיים!! אני אוהב את שרה שהיא משחקת אותה!!

smgfan

New member
../images/Emo58.gifכרגע סיימתי לראות את הפרק

ואני חייבת להגיד עליו כמה דברים. קודם כל, פרק ממש ממש יפה (כמו כולם עד עכשיו) אהבתי מאוד. הקטעים עם איימי היו מאוד מצחיקים -כ"כ שמחתי שהיא חזרה והתעדכנה בהכל. "3 דברים שאת חייבת לדעת: 1)לארי הומו 2) לארי מת 3) אין יותר בי"ס" מסכנה! כמה מידע ב5 שניות! ועכשיו בקשר לקטע הסקס שבסוף הפרק. קטע מדהים! מאוד מאוד חזק! אני לא מבינה על מה דיברו פה על גבילות בפורנו וכל זה- כי ראיתי דברים הרבה הרבה יותר גרועים בסרטים ובסדרות אחרות! וזה לא כאילו היה שם עירום -הרי אני מאמינה שכולנו פה כבר יודעים מה הלך שם! בקיצר, בכלל לא היה נורא. אני ממש מבינה את באפי, כי היא ממש מסכנה כל הפרק! 1)ג´יילס עזב. 2)ווילו אמרה לה שהיא שמחה שסוף סוף יש לה חברה להיות איתה, כשאיימי חזרה!!!!!!!!! 3)הנאום של אניה על ללכת כמה שיותר רחוק אם קורה למישהו טוב דבר רע והוא לא יכול לשבוע ממנו. 4)ספייק! ספייק התקרצץ לבאפי כל הפרק וניג´ס לה על זה שהם התנשקו! כמה אפשר כבר? כבר למעלה משנה הוא עוקב אחריה ומשגע אותה ואחרי כל מה שקרה הוא מראה לה שהוא יכול להרביץ רק לה (דרך אגב, איך ולמה בדיוק?) בגלל שהיא חזרה "לא בסדר" , נראה לכם שאחרי כל זה מישהו יישאר שפוי?!?!

dr15

New member
חחחחחחחחחחח../images/Emo58.gif

באמת היה פרק לא רע, אבל טאבולה ראשא היה יותר טוב (למה אני משווה, אין לי מושג) בכל מקרה הקטע עם ה-3 דברים היה באמת טוב הסקס בסוף באמת לא היה כזה דבר גדול (כלומר מבחינת העלילה הוא כן היה כמובן, ייששששש באפי&ספייק
) אבל מבחינת איך שהראו את זה, זה בכלל לא היה כמו פורנו מאוד אהבתי איך שהבניין התמוטט, זה היה נורא סימבולי והכל (שיעור ספרות מתעסק לי עם המוח, וכפי שרואים התוצאות לא טובות)

למעלה