פרק 2X18

Peyton

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifפרק 2X18

לא ראיתם עדיין? וואו...פרק מדהים!! כאילו ממש מדהים הם חזרו מההפסקה הזו עם פשוט פרקים מדהימים... אוקיי אז זה הפרק שהצופים מחליטים אם ניית'ן וטיילור יהיו ביחד נכון? בחירה נכונה! עכשיו שהפקצה ההיא תחזור מהסיבוב הופעות והכל יהיה טוב ויפה וניית'ן יהיה בעל אוהב ובלה בלה בלה איי מיס ניילי:( אנה - אמיץ , יפה...זה תוכנן יפה..אני אתגעגע אליה (בצורה מוזרה ממש) תמיד היה לה סצינות על העניין של הלסביות והן ממש מרגשות.. לוקאס ואנדי תחמנים! ודן ממש ממש ממש אבל ממש מפחיד אותי ברוק פשוט חמודה...זה היה ממש יפה איך שהיא נשארה בבית והכל...ועם קרן...:) וגם רואים שהיא ולוקאס מתחילים להתקרב ואחרונים..... ההההההההההההההההההמדהימים! פייטון , ג'ייק וג'ני! אין..מדהים.. מדהים לראות את ג'ייק בבגדי כלא... הסצינה של האיילאביו היתה מדהימה לדעתי.. והסוף...של איפה ג'ני...שוב.. מדהים... רוצה עוד פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **סורי על ההצפה מאוחר לי ואני מחורפנת וזה פשוט היה פרק טובבבב**

dalida1988

New member
../images/Emo163.gif../images/Emo140.gif

זה היה פרק מצויןןןןןןןןןןןןןןןן ממש אהבתי את כל הקטע של ג'ני פיטון וג'ייק היה פרק מדהיםםםם איזה חמודהה באמת ברוקקק תראי תאמת אני מסכימה עם כל מה שכתבת אז אני פשוט ארשום: כנ"ל יום טוב ....

iKilledKenny

New member
../images/Emo58.gif2X18 ../images/Emo58.gif

אכן מדהים! ברוק - קורעת!!! גם הסצינה עם סינדרלה הייתה מאוד חמודה. אני שמחה שמראים לנו מדי פעם את ברוק "הישנה" למרות שברור שהדמות גדלה והכל ואני אוהבת אותה היום' התגעגעתי לברוק "חיית המסיבות" הסצינות עם קרן היו חמודות! ואהבתי את הפרסום שמארק עושה לעצמו.
ניית'ן וטיילור- למרות שממש נמאס לי מניילי ואני רוצה מאוד שהםיתגרשו ויעברו הלאה לא רציתי שהצופים יבחרו נשיקה..אבל אהבתי את ניית'ן וטיילור הם היו חמודים בפרק הזה! במיוחד בסצינה בסוף..אהבתי את טיילור! לוקאס "שרלוק" סקוט - אהבתי את הסצינות בינו לבין דן..קצת מצחיק אותי שהוא רוצה להפיל אותו אבל ממש אהבתי את הקטע עם שרלוק הולמס. אנה - הקטע עם המאהבת מהעבר נראה קצת לא במקום ולא קשור לכלום אבל הסצינה שהיא סיפרה להורים שלה הייתה ממש יפה..היא הייתה ממש מקסימה בשני פרקים האחרונים, עד שהדמות שלה מתחילה למצוא חן בעיני היא עוזבת.
.באסה ג'ייק ופייטון - איזה חמודים!! הילארי ובריאן היו פשוט מדהימים והאי לאב יוס נכתבו ושוחקו מאוד טוב! יפה! אחלה פרק...רק חבל שלא היה היילי..

Charmed Gal

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo56.gif../images/Emo186.gif../images/Emo185.gif

בתחילת העונה ניילי עניין אותי הכי ואהבתי אותם, עכשיו כבר מאסתי בהם. המשיכו הלאה. כמה פרקים הם עוד יגררו את זה וגם לא יראו את היילי?! די! מסכן ניית'ן מה עשו מהדמות שלו... הם צריכים סיפור חדש בשבילם. מה שכן, היה נחמד לראות את טיילור שוב.
אנה באמת נעשתה פחות גרועה בפרקים האחרונים, אבל אני שמח מאד שהיא ופליקס עזבו. יפה שהכותבים והיוצרים בטח ראו שהדמויות לא הכי מדברות לקהל, את אנה שינו קצת כדי שכן, ועכשיו הם מעזיבים אותם עם טעם "לא רע" בפה.
מסכן ג'ייק.
סוף סוף וויטי עושה משו משמעותי בעונה/סידרה הזו! נראה לאן זה יתפתח... הם כרגע סיפור דיי מעניין. אני רוצה לראות את לוקאס וברוק ביחד! היא כזו מדהימה
דן מרושע ומעצבן, קרן חביבה, דב וקית' - לא חסרים יותר מידי.
נתראה שבוע הבא. ^^

K a R n O n A

New member
שאלה

אני לא ראיתי את הפרק אבל אני מבינה שהצופים בחרו מה יהיה ולא הבנתי הם בחרו בטיילור או בהיילי..?? ומה זה ניילי..?? ושאלה אחרונה- כמה פרקים יש לעונה הזאת.?

Peyton

New member
תשובה ../images/Emo58.gif

בפרק טיילור וניית'ן נפגשים. הצופים היו צריכים לבחור אם יקרה ביניהם משהו והם יתנשקו וכו' , או שהם לא יעשו כלום...והצופים בחרו שלא יהיה כלום...וזו בחירה ממש טובה לדעתי! לא צריך עוד דרמות בחיי ניילי! וניילי זה כאילו ניית'ן והיילי ביחד...:)

למעלה