../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifפרק 2X18
לא ראיתם עדיין? וואו...פרק מדהים!! כאילו ממש מדהים הם חזרו מההפסקה הזו עם פשוט פרקים מדהימים... אוקיי אז זה הפרק שהצופים מחליטים אם ניית'ן וטיילור יהיו ביחד נכון? בחירה נכונה! עכשיו שהפקצה ההיא תחזור מהסיבוב הופעות והכל יהיה טוב ויפה וניית'ן יהיה בעל אוהב ובלה בלה בלה איי מיס ניילי
אנה - אמיץ , יפה...זה תוכנן יפה..אני אתגעגע אליה (בצורה מוזרה ממש) תמיד היה לה סצינות על העניין של הלסביות והן ממש מרגשות.. לוקאס ואנדי תחמנים! ודן ממש ממש ממש אבל ממש מפחיד אותי ברוק פשוט חמודה...זה היה ממש יפה איך שהיא נשארה בבית והכל...ועם קרן...
וגם רואים שהיא ולוקאס מתחילים להתקרב ואחרונים..... ההההההההההההההההההמדהימים! פייטון , ג'ייק וג'ני! אין..מדהים.. מדהים לראות את ג'ייק בבגדי כלא... הסצינה של האיילאביו היתה מדהימה לדעתי.. והסוף...של איפה ג'ני...שוב.. מדהים... רוצה עוד פרק!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! **סורי על ההצפה מאוחר לי ואני מחורפנת וזה פשוט היה פרק טובבבב**
לא ראיתם עדיין? וואו...פרק מדהים!! כאילו ממש מדהים הם חזרו מההפסקה הזו עם פשוט פרקים מדהימים... אוקיי אז זה הפרק שהצופים מחליטים אם ניית'ן וטיילור יהיו ביחד נכון? בחירה נכונה! עכשיו שהפקצה ההיא תחזור מהסיבוב הופעות והכל יהיה טוב ויפה וניית'ן יהיה בעל אוהב ובלה בלה בלה איי מיס ניילי