עד פרק 20 BD

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif עד פרק 20 BD

כרגיל, נא לא לגלות לי את ההמשך!!! אבל נראה לי שהבנתי מה הולך לקרות. דבר ראשון: RENESMEE???????? מה זה השם הזה? לא מספיק שהילדה גם ככה (כנראה) דפוקה, אז יש לה גם שם דפוק! אז מה יקרה עכשיו (אני מנחשת): RENESMEE הזאת תהיה הילדה הערפדית שלא מסוגלת להשתלט על הצמא שלה והיא תתחיל להרוג פה ושם. הולטורי יידעו על כך וינסו להרוג אותה. כל הקאלנים ינסו להגן עליה. ג'ייקוב יתאהב ברנזמה ויעשה עליה IMPRINT. וגם הוא יילחם כדי להציל אותה, הוא יילחם גם נגד הוולטורי וגם נגד להקת הזאבים שלו ובסוף הוא ימות. עכשיו נראה אם זה באמת יקרה או לא.

חחח סוף אופטימי לג'ייקוב ../images/Emo6.gif

אני רק בפרק 27 אבל אני יכולה לומר לך שאת תופתעי קצת בהמשך. אבל קצת, לא הרבה

hadas cullen

New member
אני ב-32 ותאמיני לי עד כמה תופתעי

יש דברים שאת אמרת שכל כך נכונים

MeItOsH

New member
חחח

כל כך הרבה דברים יקרו שאת פשוט לא תאמיני. ואני חייבת להגיד שאני די אהבתי את השם.זה חמוד. ומקורי בטירוף,שילוב של כביכול שתי האימהות שלה..זה יפה:] וכמובן עדיף מ-EJ [כאילו,Com'on בלה,לקרוא לבן שלך Edward Jacob,זה זוועה!] המשך קריאה מהנה, את תהני מכל רגע

ספירצ

New member
הייתי בתוכה שדמיינתי שEJ זה מה שזה XD

חשבתי שזה היה אמור להיות אדוארד ג'וניור או משהו, ואז קראתי שזה אדוארד ג'ייקוב ופשוט נקרעתי מצחוק XD

YuvalSP

New member
חחחחח ../images/Emo13.gif פשוט תמשיכי לקרוא ../images/Emo203.gif

אני מפחדת להגיד דברים בגלל ספוילרים, אז פשוט תמשיכי ותראי מה יקרה D:

sashkashurik

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif עד פרק 22 BD

תודה! אני לא קוראת ספר, אלא אני מקשיבה לאודיובוק באוטו בדרך לעבודה. אז כמה שהדרך לוקחת, ככה אני מספיקה להקשיב ואז יוצא כאילו אני מקשיבה לאיזו סידרה, ואחר כך צריכה לחכות כמה ימים לחזור לזה (סופי שבוע). אז בינתיים התקדמתי עוד קצת. דבר אחד ניחשתי - JACOB עשה IMPRINT על RENESMEE. חה חה. מה שלא ניחשתי, שהזאבים שלו דווקא ייתמכו בו. עכשיו אני רוצה שבלה גם תתמוך בו, נמאס לי ממנה, גם בתור בת אדם היו לה כל מיני מצבי רוח, אז עכשיו בכלל!!! אז שוב, נא לא לגלות לי את ההמשך והמשך קריאה (והאזנה) נעימה לכולנו.

elina002

New member
../images/Emo58.gif

עכשיו יש לה מצבי רוח כי היא NEWBORN שזה כמו להיות זאב צעיר, היא צריכה ללמוד להשתלט על הרגשות שלה

אני עדיין לא אוהבת את גייקוב../images/Emo58.gifBD

אני היחידה שקוויתה שהוא ימות בקרב בE?

למעלה