השעות

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo47.gif../images/Emo106.gif

2 הישגים מרשימים ביותר לקוקי D בארה"ב: קוקי D שוב במקום ה-1 בכל itunes עם הביצוע ל-always be my baby הוא שיחזר את ההישג של בילי ג'ין רק שהפעם הוא עשה את זה הרבה יותר מהר מהפעם הקודמת הישג אדיר נוסף-דיסק הסולו של קוקי Analog Heart הוא הדיסק הנמכר ביותר באמזון (בהורדת אלבומים) קוקי עקף את מריה קארי ועכשיו הוא במקום הראשון

../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif../images/Emo47.gif

מה יש להגיד? הבנאדם מלך. בשלב הזה, לדעתי הוא בטוח בגמר, והציבור האמריקאי יוכיח טמטום אינסופי אם ילד הגבינה ינצח אותו שם.

אופס, כאן לא הסברתי את זה ../images/Emo6.gif

נו, ארצ'י, כי כל ההופעות שלו כל כך צ'יזיות.
אני כבר רגילה לקרוא לו ככה בקומונה.

Wavelength

New member
../images/Emo58.gif

מגיע לו.
אני רק מחכה עכשיו שיפיצו כבר את Analog Heart כדי לקנות אותו. [וזה לא יזיק אם גם יפיצו את הדיסקים של Axium
]

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo47.gif

מלך העולם. כל הכבוד על המקום הראשון באמאזון!

omrimayo

New member
מאיפה המידע?

אני לא רואה אף פעם טבלה שכוללת את אייטונס... למרות שהוא אליל ומגיע לו כמובן!!!

shavitlavi

New member
לגבי אמאזון

אני עוקב אחרי הנתונים שם מאז שהוא נכנס למירוץ וכבר 3-4 ימים קוק תקוע במקום הראשון בלי לזוז (כולל בפילוחים לז'אנרים). עד עכשיו כל האמנים האחרים שהיו במקום הראשון לא הצליחו להחזיק שם מעמד יותר מכמה שעות. קוק שוחט את כל תעשיית המוזיקה בארה"ב ואחרי איידול הוא ישחוט את כל תעשיית המוזיקה בכל העולם (זה המחיר/הפרס על חשיפה בינלאומית באיידול) הבחור הזה הוא תופעה.לא היה ולא יהיה עוד דבר כזה באיידול.

shavitlavi

New member
גם באייטונס-עכשיו ראיתי אצל ריקי

הוא תקוע במקום הראשון בכל אייטונס כבר 4 ימים רצוף-תעשיית המוזיקה בארה"ב עוברת טלטלה רצינית ביותר בגלל הבחור הזה.

למעלה