• פותח הנושא Lizz
  • פורסם בתאריך

Lizz

New member
יש למישהו תמונה...

של בן בשמלה אדומה? באיכות כמה שיותר טובה? תודה רבה מאוד מראש, ליז

Benjemin

New member
בקשר לפרק שהיה היום ב- Star W.

כותבים יקרים, ראיתי את "באפי, ציידת הערפדים" כבר ב- 15:30 אך לא רציתי להרוס לאנשים שטרם ראו את הפרק של 8.8 לכן, חיכיתי עד לשידור האחרון בשעה 21:30 . אמא של באפי מתה !!! זה נכון, שנגמרה כך העונה החמישית ועכשיו תתחיל העונה השישית (שבוע הבא ...) ? כי זה מה שהיה כתוב באתר של Star World . שה- Last Episode היה הפרק הזה, וכי שבוע הבא תתחיל העונה השישית, זה נכון ? בן !

the number1 fan

New member
מה זה הדבר הזה שהיה בסוף הפרק

של באפי בסטאר ודרך אגב אולי מישהוא יודע איפה וורן

talrv

New member
לא.......

העונה החמישית לא נגמרה.. יש עוד מספיק פרקים, הבנתי מהשאלה שלא ראית ספוילרים של העונה החמישית אז אני לא אהרוס לך ולא אגיד מה יהיה אבל העונה תיגמר מאוחר יותר....

Bajoran Preist

New member
לא!

לא, זה רק הפרק החמש עשרה ויש 22 פרקים בעונה, והיא ממש לא הסתיימה, ויש עוד ספויילרים נחמדים שאני לא אגלה לך לגבי סוף העונה.

ארר.. |ספיוילר| בפתיחת השרשור.

אפילו שזה די ברור, לאנשים הספקניים שבינינו זה אולי לא ברור. ולמה אתם בזמן האחרון כל כך נמהרים לקפוץ עונות? רוב הסיכויים הם גם שסטאר וורלד לא תשדר את העונה השישית , אמרו את זה כאן בפורום.. ואל.

bigbadjoe

New member
אלים אדירים בן אדם !!!!!!!!!!!!!!!!

כמה קשה יכולה להיות הפעולה של לשים ספויילר !!!!!!!!!!!!!!!!!! מה עובר עליך?????????? זה לא כ"כ קשה! רק ללחוץ על השורה של הוספת סימנים ולבחור ספוילר!!! למה זה כ"כ מסובך? ממתי כ"כ הרבה אנשים נהפכו לחסרי יכולות מוטוריות בסיסיות? יכל לכתוב את כל ההודעה אבל לשים ספוילר ? לא----- זה כבר קשה מידי!

כן

זאת היתה בערך הכוונה שלי, רק עם הקטע של הריסון. טוב שיש גם את זה.. ואל.

bigbadjoe

New member
אוי אוי אוי אוי !!! נזכרתי במשהו!!

היום בפרק של סטארוורלד ממש לפני שהרובוטית מתה היא אמרה "There´s always darkness before...." אני מאמין שהסוף של המשפט שהיא לא הצליחה לסיים היה DAWN !!! ככה לפחות אני תמיד שמעתי את זה There´s always darkness before dawn. נחמד הא ?

למעלה