Angel - 5x18 - Origin

Real Fetish

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo41.gifAngel - 5x18 - Origin../images/Emo41.gif

זהירות!!! דיון זה הוא דיון מספולייר
- ספוילרים לאורך כל הדיון
ספוילרים לאורך כל העונה ה-5 של אנג'ל!!!
ראו הוזהרתם.... פרק מעולה, מאלה שמזכירים את הימים שעברו... אחד האהובים עליי בעונה ה-5. קצת עצוב וכבד אבל משובח ביותר. מומלץ לכולם.
והציטוטים: Connor: You have to do anything you can to protect your family. I learned that from my father. (Edit) Connor: (to Angel) You got to do what you can to protect your family. I learned that from my father. (Edit) Spike: (to Wesely) Old broody pants got you wound up, eh? Keep in mind he can't get laid without maybe going crazy. Makes it funny. (Edit) Connor: (To angel about his "dad") I told him I was doing tests all night. I told him I can bench press like a thousand pounds. (Edit) Angel: She really put a whole pettri dish in her mouth? (Edit) Connor: It's cool my parents lied to me and I can never trust them again but it's cool. (Edit) Connor: You almost broke that guy in half! (beat) That was awesome! (Edit) Connor: (about Illyria) She have any powers? Spike: Glad you asked. So far, I've established that she can hit like a Mack Truck, selectively alter the flow of time and... possibly talk to plants. (Edit) (Angel and Connor are walking down the hallway talking, then, Spike is thrown out of the door) Spike: Oh, you filthy harlot! I'm going to tear your neck out. Angel:(to Connor) Want to meet some my co-workers? Connor: Sure. (Edit) Spike: (after being tossed out of a room by Illyria) Oh, you filthy harlot! I'm gonna tear your neck out! (Edit) Spike: I think we need to set some ground rules here. Number one: No more punching me in the face! Two: When I punch you in the face, you tell me how you feel so I can write it down on my clipboard. Three: No touching my clipboard! (Edit) Angel: Tell you what. Why don't you just tell me? Hamilton: Lets be clear about this. Things run differently now. I'm not a little girl. You and I won't be making love on this couch anytime soon. Now, with that in mind, how can I help you? (Edit) Wesley: Illyria can be...difficult. Testing her might be hard without getting someone seriously hurt. Angel: We'll make Spike do it. Wesley: Good. (Edit) Illryia: Your body warms. This one is lusting after me. Connor: No, I – I – It's just, uh... It's the outfit. I guess I've always had a thing for older women. Angel: They were supposed to fix that. Connor: What? Angel: Nothing. (Edit) Illryia: I'd like to keep Spike as my pet. (Edit) Sahjahn: Thanks you for releasing me from my prison, mortal. In gratitude I offer you three wishes. Connor: Really? Sahjahn: Nah, I'm just messing with you. (Edit) Gunn: Let's go, Sparky - this heart ain't going to rip itself out. (Edit) מקווה שנהניתם מהצפייה והינכם מוזמנים להגיב.

c o n n o r

New member
סוף סוף הגיע...../images/Emo58.gif

המאמי שלי חוזר....נשמע מוזר אני יודע אבל אני חולה עליו פרק ענק אחד הטובים בעונה החמישית

Aspen

New member
המשפט האהוב עליי ../images/Emo58.gif

ואולי בכל הסידרה: I'd like to keep Spike as my pet שאילירייה אומרת. קורע אותי כל פעם מחדש! וחוץ מזה, אני מזדהה איתה.

c o n n o r

New member
משפט ענק...../images/Emo58.gif ועוד אחד טוב

זה עם המשאלות... Sahjahn: Thanks you for releasing me from my prison, mortal. In gratitude I offer you three wishes. Connor: Really? Sahjahn: Nah, I'm just messing with you.

חיכיתי שתפתח דיון על הפרק

וכבר חשבתי לפתוח אחד בעצמי.
אנג'ל 518 טוב אז הפרק הזה הוא פרק משובח, אחד הטובים בעונה 5 (שהחל מפרק 11 אין בה פרק אחד גרוע עד הסוף). הפרק מתמקד בקונור (שהוא לא אחת מהדמויות האהובות עליי) וסוגר חלק מהקצוות הפתוחים שנשארו מהפרק האחרון של 4 בקשר לדמות שלו. בפרק הזה קונור הצליח להתחבב עליי, הוא לא היה הילד המתבכיין שרוצה להרוג את אנג'ל אלא אדם נורמלי. ובזכות הפרק הזה גם שמתי לב איזה שחקן מצויין ווינסנט קרתיזר, הוא שיחק את קונור בצורה שונה לחלוטין ממה שהייתי רגיל. אחד הרגעים האהובים עליי הוא כשקונור מקבל את הזכרון שלו בחזרה ואז רואים את המבט המטורף, של קונור "הישן", בעיניים שלו. *וציטוט האהוב עליי מהפרק: SAHJAHN: Thank you, mortal, for releasing me from my cursed prison. In gratitude, I grant you 3 wishes. ?CONNOR: Really SAHJAHN: Nah.I'm just messing with you.

פונגי1

New member
שאלה על קונור

איך הוא קיבל את הזיכרון ולא זכר את אנגל האם הוא רק שיחק אותה?

../images/Emo58.gif אנג'ל 518

הוא זכר את אנג'ל ואת כל מה שקרה, כל הזכרונות הישנים שלו התערבבו עם החדשים ששתלו לו במוח. אבל הוא העדיף להישאר עם ההורים החדשים שלו, ולהמשיך להיות "נורמלי". הנה ציטוט שמוכיח את זה: ANGEL (walks back to Connor) What are you gonna tell them about... who you are? CONNOR The truth, more or less. I'll tell them that I'm different. I'll tell them it's... actually a good thing. I'll tell them to stop worrying so much. ANGEL Well, they're parents. ועוד אחד: ANGEL (stands, nervously) Oh...do you really have to leave? I mean, right now? CONNOR I kinda think I should. I need to take care of my parents. This isn't their world. They really don't feel safe here. (looks into Angel's eyes) You gotta do what you can to protect your family. I learned that from my father.

alond

New member
כן. ../images/Emo58.gif

המשפט האחרון גרם לי לדמוע. בכלל פרק טוב. הדיונים של איליריה וווסלי מעניינים. גאן מטומטם. תקשיב להצעה. תברר מה הבני יונות רוצים ואז תסרב!

ProphecyGirl

New member
פרק מעולה!!!!

נראה לי פעם ראשונה ראיתי אנג'ל בסטאר בזמן שידור אמיתי...פרסומות ארורות! בכל אופן,הציטוט האהוב עלי שייך לאליריה I'd like to keep Spike as my pet. כמוני כמוך...דארלינג התגעגעתי לקונר!!!!בהתחלה לא אהבתי אותו כל כך אבל אחרי כמה זמן התחלתי להתמכר למבט הרצחני הזה שיש לו בעיניים...גרררר בלתי נשכח... ספייק הרבה יותר מצחיק באנג'ל ממה שהיה בבאפי...השתפרות :) לא יכולה לחכות לפרק הבא...המתח בין ווסלי ואנג'ל בטח יעלה.. <סתם תמונה שאהבתי של אליריה>

NimaZ

New member
פרק מגניבי><../images/Emo58.gif../images/Emo108.gif

You got to do what you can to protect your family. I learned that from my father. קונור חוזר, אני חייבת להגיד שממש לא ציפיתי לזה. הוא היה ממש מנותק מ-18 הפרקים שעברו, שכבר, מממ, שכחתי ממנו. ורואים איך הסביבה משפיעה על בן-אדם. חוזר מישהו אחר, שמח, חברותי, משעשע? זה בהחלט לא הקונור שאנחנו מכירים. אנג'ל מגונן עליו בדרכו שלו. בזה שהוא מתרחק.. אבל הוא לא מצליח, כי יש משהו שמחבר בניהם. נדמה לי שהפרק הזה הוא סוג של קלוז'ר? אנג'ל יודע ממקור רארשון שקונור שמח.. והוא נורא לא רוצה להרוס את מה שיש לו. אבל הרעיון של הפרק זה שבעצם קונור תמיד יהיה קונור הישן, גם אם יש איזה סדין מעליו. וגם סהג'ן חוזר, מהעונה השלישית המעולה. תגידו, קונור לא נלחם איתו גם אז? ומזה יוצא שקונור הר"נורמלי" לא יכול להתקיים בלי הקונור ה"אמיתי". ו-ווסלי. לא ראיתי את הפרקים שבהם פרד מתה והפכה לאיליריה, אבל בפרקים שראיתי את כל הסצנות שלה עם ווסלי, היא תמיד דימתה לי את הקול הזה בראש שלו? כזה שקט ומסוכן. Wesley doesnt follow you anymore [או מה שזה לא היה] היא דיברה בשמו. ופעלה לפי מה שהוא הרגיש. אבל הוא שבר את הshiny thingy. והבין שהוא הרס המון. הא. מניאק. מחפש את מי להאשים על מה שקרה לפרד. מה שהיה יפה, [או שלא, תלוי איך מסתכלים על זה.] שקונור העדיף להמשיך להתרחק מאנג'ל, לא למשוך את עצמו יותר מדי לעולם המסוכן, בשביל ה"משפחה" שלו. איש נחמד
ולסיום: קונור יותר יפה עם שיער ארוך
אבל נסלח לו גם ככה
. והוינסנט בלהבלה הזה שחקן ממש טוב!

דעתי על הפרק...אנג'ל 5 !

פרק מעולה....לא ציפיתי שקונר יבוא! אהבתי את זה שהחזירו אותו...אפילו לפרק אחד...ציפיתי לראות יותר ספייק בפרק...:( וינסנט שמשחק את קונר הוא שחקן מעולה כמו שהרבה כתבו פה! הוא היה נראה לי ממש אדם שונה לגמרי ממה שהכרנו אותו עונה קודמת... כאילו זה אדם אחר לגמרי...וגם אני התגעגעתי למבט שלו בעונה הרביעית... למרות שהוא לא אחד מהדמויות האהובות עליי באנג'ל...הוא הצליח לגרום לי לאהוב אותו בפרק הזה! לשחקן באמת יפה יותר שער ארוך מקצר! וסלי עיצבן אותי בפרק הזה...איך שהוא נותן לאליריה להשפיע עליו! (אני מגעגעת לפרד!) ואי אפשר לסיים בלי הציטוט של אליריה שרוצה לשמור לעצמה את ספייק כ- PET!!! פשוט גדול...

•BluEyeS•

New member
פרק מעולה! ../images/Emo58.gif

אני ישבתי מרותקת חיבבתי את קונור! וואו...
היה כל כך מגניבבב כשהקופסא הזאת נשברה וראינו את המבט הפסיכופטי של קונור חחח ולמי אתם חושבים שהוא התכוון כשהוא אמר:"צריך לעשות הכל כדי להגן על המשפחה, למדתי את זה מאבא שלי", לאנג'ל או להולץ? אויי אני נקרעתי מצחוק כשספייק נזרק מחוץ לחדר וקילל את איליריה במבטא בריטי חמודי שכזה... אררגגג!

c o n n o r

New member
אני רוצה להבין משהו ../images/Emo58.gif עונה 5

אני היחיד שלא אהבתי את הגרסה הזאת של קונור הוא פשוט עלוב אין כמו הקונור של עונה 4 המתוסכל המדהים שלא מתחשב באף אחד במיוחד לא באבא שלו גם באייקון שהגנתי על קונור פשוט כולם נכנסו בי כנראה אני באמת היחיד שאוהב אותו. הקטע היפה ביותר הוא שהזכרונות שלו חוזרים אליו והוא מקבל את המבט הישן והמוכר הזה ותוך שנייה מחסל את סאג'הן וכמובן שתי הציטוטים השולטים : הראשון: I'd like to keep Spike as my pet והשני: Sahjahn: Thanks you for releasing me from my prison, mortal. In gratitude I offer you three wishes. Connor: Really? Sahjahn: Nah, I'm just messing with you.

Leuko

New member
פרק טוב, והכי כיף ../images/Emo58.gif

היה לראות את קונור - במיוחד הקטעים שלו עם הסאהג'ר או איך שקרואים לו, זה היה חמוד. ובאמת עכשיו ראו את הכישרון של השחקן, איך הוא שינה את המבט שלו כשהזיכרון חזר אליו, זה היה ממש יפה.איליריה וספייק הרסו אותי מצחוק !!! גם אני רוצה את ספייק בתור חיית-מחמד...שאלה למי שראה כבר - אנחנו נראה עוד את קונור או שזהו? (אל תגידו לי מה יהיה איתו, רק אם נראה אותו).ווסלי מתחיל לעצבן אותי אבל, הוא לא מפנים שזאת לא פרד כבר???אבל בסה"כ פרק טוב.

c o n n o r

New member
תשובה../images/Emo58.gif סוף עונה 5

אל תדאגי לא רשמתי מה יקרה בסוף העונה כן אנחנו נראה את קונור בפרק האחרון אנג'ל נותן לחבורה יו חופש לפני שהם ילכו להלחם בחברי הבלק טורן אם את לא יודעת מי אלה אז הם הכלי של השותפים הבכירים הם בעצם יעשו את האפוקליפסה על כדור הארץ בסגנון שהשותפים הבכירי רוצים. אנג'ל הלך לדבר עם קונור בזמן שהוא נרשם לאוניברסיטה קונור אומר לו שהוא יודע שהוא אבא שלו אני לא זוכר את השיחה שלהם. אחרי שכל אחד מהפנג גאנג הולך להלחם במי שהוא צריך אנג'ל נלחם נגד המילטון המילטון ניצח את אנג'ל בא לתקוע את היתד בלב ואז קונור מעיף אותו באגרוף די מזכיר את הסיום של "אחרית הימים" שבאפי עומדת להפסיד ואז אנג'ל מציל אותה אנג'ל שואל את קונר מה הוא עושה כאן והוא עונה "ברת לשתות קפה איתי וזה לא סוף העולם?" המילטון אומר שהוא עידיין ינצח כי זורם בו הדם של השותפים הבכירים אז אנג'ל נושך אותו מקבל בוסט של כוח הורג את המילטון אומר לקונור לברוח וזהו קונור/וינסנט סיים את תפקידו

Marsha Figg

New member
תהייה ../images/Emo58.gif518

אחלה פרק, קודם כל... דבר שני, אם הדבר הזה נופץ ועכשיו כולם כולל קונור בעצמו יודעים את האמת, זה לא אומר שגם ה"הורים" החדשים שלו יודעים עכשיו שהוא לא באמת הבן שלהם?
רחלי

MoGanC

New member
רק מי שהיה בחדר

בזמן שהדבר ההוא התפוצץ קיבל את הזכרונות שלו בחזרה.דיי עלוב,אם תשאלו אותי.אם זה המצב,אנג'ל היה יכול לקחת את זה מהאדום ההוא לפני שקונור בכלל הגיע ולפוצץ את זה בעצמו בלי אף אחד בחדר,היה חוסך הרבה כאב ראש :p

c o n n o r

New member
תשובה...../images/Emo58.gif 5X18

בל אמר בברור שאם הקובייה הזאת תשבר ליד מישהו שהזכרונות שלו שונו הוא יקבל אותם בחזרה... ה"הורים" של קונור לא היו בקרבה שווסלי שבר את הקובייה ושהוא שבר אותה אז הוא קיבל את הזכרונות שלו , אליריה קיבלה את הזכרונות של פרד וקונור קיבל את הזכרונות שלו אבל אנג'ל חשב שהוא היה רחוק מידי כדי שזה ישפיע עליו.

למעלה